|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - kukły
GOJK - 2007-09-30, 10:44 Temat postu: kukły ja proponuje zrobic dzien albo tydzien oczyszczania gry z kukieł zrobiłbys SiVo taką akcje ze w trakcie tego tygodnia mogą zgłaszac sie do ciebie osoby które chcą sie pozbyc kukieł nie musieliby sie bac o zadne konsekwencje wciągu tego tygodnia tylko ty usuwałbys te konta i nic bys nie robił posiadaczom tych kont
plusy:
-moze w jakims małym stopniu oczysciło by to gre z kukieł
-wkoncu gracze mogliby sie pozbyc niechcianych kukieł i czuliby sie wtedy czystymi graczami
- byłoby to pozbywanie sie kont po dobroci
[ Dodano: 2007-09-30, 10:47 ]
chce sie przyznać do jednej kukły o niku cochise której jednak nieuzywam od zdobycia przez gracza gojk 12 lev mam nadzieje SiVo ze za publiczne przyznanie sie do kukły nie zbanujesz głownego konta prosze cie o usuniecie gracza o nicku cochise
Yamakasi - 2007-09-30, 11:07
to dobry pomysł. mysle ze duzo ludzi by sie zgłosiło. Tylko zeby tez nie było tak ze np. gojk powie ze napoleon to jego kukła a SiVo usunie napoleona:D
Kiljan - 2007-09-30, 12:53
ale ludzie nie robia kukiel po to zeby sie oczyscic;d nikt by sie nie przyznal niestety...
ja sie publicznie przyznawalem do bacy:P
GOJK - 2007-09-30, 19:38
no widzisz ja sie teraz publicznie przyznaje do cochise i prosze SiVo o usunięcie tego konta
Holigula_Mixrus - 2007-09-30, 20:34
Jeśli ktoś chce się pozbyć kukły to po prostu niech napisze do SiVo lub do moderatorów. Proste prawda?
wafal - 2007-09-30, 20:49
Jeżeli chcesz się pozbyć mulikont-a piszesz do SiVo, aby Ci je usunął lub w momencie gdy będzie moderator chatu w grze piszesz do niego na pw z prośbą o zbanowanie konta, wtedy piszesz np 4x brzydki wyraz i masz bana ;]
GOJK - 2007-09-30, 21:13
dobra wafal zamkinij temat.........
Borszczu - 2007-09-30, 21:16
Po co zawracać głowę SiVo? Nie loguj sie na konto a po 30 dniach zostanie usunięte...
Zamykam.
SiVo - 2007-10-01, 10:18
Borszczu napisa³/a: | Nie loguj sie na konto a po 30 dniach zostanie usuniÄ™te... |
najlepsze rozwiązanie... i nie wiem czemu niektórzy mają co do niego jakieś kolwiek obiekcje... :>
|
|