|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - lypa
FOXI - 2007-10-11, 09:53 Temat postu: lypa prośba do SiVo z tym skalpowaniem moglbyś dac troche wyraźniejsze te literki wpisywałem chyba z 15 razy i sie nie udalo wreszcie zrezygnowalem
Yamakasi - 2007-10-11, 16:04
no wlasnie, ale mnie bedziecie uwazac za jakies debila, albo to z kodami jest zle. Miałem na kodzie napisane litere P wpisałe i nic.;p
Sowa12 - 2007-10-11, 16:26
te kody są chyba 4 literowe i pisze się te najwyraźniejsze litery te największe
wafal - 2007-10-11, 17:49
Widocznie źle przepisujecie. U mnie zawsze wchodzi ponieważ piszę 4 najwyraźniejsze znaki z tokena...
A w ogóle to dla mnie to jest bzdurą... Bo i tak jak komus zapodam linka do skalpowania to nikt mi nie d tego złota, bo nie przepisze kodu...
Borszczu - 2007-10-12, 12:35
Nom, dlatego przekazywanie linków traci teraz sens. Co mi przyjdzie z tego ze dam link komuś kto sie tylko zarejestruje. Ja nie otrzymam żadnych korzyści wiec i samo reklamowanie jest dla mnie zbędne.
SiVo - 2007-10-13, 19:08
niestety musiałem coś takiego zrobić, bo jakiś inny sposób na nabijanie automatyczne się pojawił :/
FOXI - 2007-10-13, 21:57
to chociaz o wyrazniejsze literki prosze bo naprawde jak to widze to <szok> poprostu
Boruc - 2007-10-14, 10:38
dla mnie wyrazne ;]
Czesio - 2007-10-17, 18:34
mi sie wydaje ze nie powinno tego byc to jest bez sensu ja tylko co dziennnie sam sobie wysylam ten link
traspie - 2007-10-17, 22:22
Borszczu napisa³/a: | Nom, dlatego przekazywanie linków traci teraz sens. Co mi przyjdzie z tego ze dam link komuÅ› kto sie tylko zarejestruje. Ja nie otrzymam żadnych korzyÅ›ci wiec i samo reklamowanie jest dla mnie zbÄ™dne. |
Czesio napisa³/a: | mi sie wydaje ze nie powinno tego byc to jest bez sensu ja tylko co dziennnie sam sobie wysylam ten link |
Podsumuje:
ten link jest całkowicie niepotrzebny, bo za przekazywanie go niczego nie ma. jedynie samemu się można skalpować (po co?).
ta opcja jest teraz tak beznadziejna, że ja proponuje ją usunąć, bo ona teraz jest używana tylko jako "szybka kasa w nagłych sytuacjach", a co tutaj mówić o skalpowaniu?
|
|