INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Błąd

Bugi - 2007-11-24, 22:09
Temat postu: Błąd
Dzis przed atakiem na tutus sprawdzalem czy mam zalozony ekwipunek i byl zalozony Strzelba,Pancerz Praprzodków i Rumak wszystko było ok zaatakowałem go i wygralem.
Za jakies 5 minut zaatakowal mnie dzako zostalo mi 14 zycia i sie zdziwilem,poniewaz ma ten sam lvl i zabral mi az tyle zycia.Uleczylem sie i Zaraz mnie wylogowalo gdy weszlem na konto zaatakowal mnie tutus zabil mnie i zabral strzelbe ! dalem szamanowi piorko i zobaczylem co sie dzieje i patrze na ekwipunek i zaraz bylo ze Pancerz Praprzodkow sciagniety a przeciez mialem go zalozony? Czy to jakiś błąd czy ktoś mi wszedl na moje konto i sciagnol ? Przeciez po ataku dzako mialem max zycia ! i Staty pewnie lepsze od tutus bo on ma 14 lvl a ja 18 lvl. [/b]

wafal - 2007-11-24, 23:17

Coś kręcisz, czyli przez pomyłkę ściągnąłeś lub ktoś Ci wszedł na konto... Ale nie włamał się... Dlaczego? Tak jest jak się rozdaje hasło do konta na prawo i lewo... ;/
Yamakasi - 2007-11-25, 08:23

napewno ci ktos wszeł na konto, bo cie wylogowało. Ale mozesz cos krecić zeby odzyskac strzelbe.
traspie - 2007-11-25, 14:26

Masz jakieś dowody, Bugi? bez nich z pewnością nie otrzymasz z powrotem broni...
Holigula_Mixrus - 2007-11-25, 14:35

Coś mi się wydaje, że bugi po prostu chce strzelbę odzyskac bo mu się juz kasa skończyła od wojownika...
Bugi - 2007-11-27, 13:57

Hehe a jakie too maja byc dowody? a ty HOligula jak nie wiesz to nic nie pisz lepiej ;] bo ty jestes wrogiem moim i przesto tak gadasz;/
Holigula_Mixrus - 2007-11-27, 15:31

A czemu jestem wrogiem? Bo chce by tobie cofnąc lvl i expa bo oszukiwałes... Zreszta czemu mam się nie wypowiadac? Chce dowodów ze muwisz prawdę a jak na razie to tylko słowa...
Czesio - 2007-11-27, 18:33

wyslij jakis index ze ci tutus zabral strzelbe i ze cie wczesniej dzako atakowal moze dzako to potwierdzi? trzeba miec swiatkow i dowody :P
wafal - 2007-11-27, 20:13

Index napisać to nic... Dzako go faktycznie atakował... A wg. mnie włamania nie było... a jeżeli ktoś mu już wszedł na konto to ten ktoś musiał znać hasło (czyt. Bugi wysłał mu hasło do konta)!
Czesio - 2007-11-28, 09:06

no to nic nie odzyska bugi bo jest taki punkt w regulaminie nie podawaj innym swojego hasla :P czy jakos tak on podal czyli SiVo nie powinien z tym nic zrobic :P
Bugi - 2007-11-30, 21:44

Ojj jasne.. ja wszystkim podaje te hasla.. :D tylko ze nikt o nmoim hasle nie wie ale oks :D