|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Holgiula_Mixrus dala mi warny za to samo ?
Bugi - 2007-11-30, 21:35 Temat postu: Holgiula_Mixrus dala mi warny za to samo ? Dzisiaj bylo takie zdazenie ze HOligula_Mixrus dala mi 2 razy warna za to samo.. poniewaz juz wczesniej warn od Wafal byl to ona mi dala za to samo jeszcze:
Tu mam warn od HOligula Mixrux OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: wafal wiem dziekuje ci :) i sie jej zapytalem na PW za co ten warn przeciez nic nie zrobilem zle a ona mi na to :
Holigula_Mixrus napisał:
za to ze nazwałes mnie... tylko ze tamtych wpiosow juz nie bylo...
Czy to jest sprawiedliwosc?
Albo bylo takie zdazenie tez ze juz mi 2 strzelby poszly i teza przez to samo znow mnie wylogowalo ;] I to tez jestr niesprawiedliwe.. ale oks Jak nikt mi nie wierzy to nie ma tematu ;]
Holigula_Mixrus - 2007-12-01, 09:02
Bugi za tamto słowo, które powtórzyłeś min dwa razy powinien być ban a nie warny!! Po drugie jak się nie umie grać to już nie nasza wina... Tylko u ciebie sa takie błędy co? Skąńczyła się kasa od wojownika i zaczyna się płacz... Biedne dziecko mama nie kupiła lizaka [zal]
Bugi - 2007-12-01, 09:06
ojjj kasy od WOjownika juz dlugop nie mam ;] a to z strzelbaMI to wkret ! i tyle a co do warnow to tez zlee Bo powinno gdzis juz pisac za co ten gracz dostal warna a nie ze ida 2 warny za to samo ;/
Holigula_Mixrus - 2007-12-01, 09:09
Po pierwsze nie wiedziałam że dostałeś warna;] Po drugie zachowujesz się jak 7letni bachor...
Bugi - 2007-12-01, 09:09
No ale to trzeba bylo sie dowiedziec ;] Nie moja wina ! Porpsostu zle zgrana ta gra jest !
uente - 2007-12-01, 09:10
bugi nie płacz przecież jak mogłeś stracić strzelbę przez warna???? nie użalają sie nad sobą!
Bugi - 2007-12-01, 09:11
uente napisa³/a: | bugi nie pÅ‚acz przecież jak mogÅ‚eÅ› stracić strzelbÄ™ przez warna???? nie użalajÄ… sie nad sobÄ…! | Musiales mnie zle zrozumiec.. Mi nie chodzi o to ze p[rzez warna stracilem bron to jest calkiem inna rzecz.. mi chodzi najpierw o to ze mi dala 2 warny za to samo i odrazu napisalem w tym temacie o strzelbie ;/
Holigula_Mixrus - 2007-12-01, 09:14
Bugi nie wiem czy ktokolwiek chciałby byś ty go tak nazywał jak mnie! Uwaga cytuję słowo "kurewka" co znaczy dziwka... I dobrze ci radzę skończ ten temat bo moja cierpliwość się kończy~!!
Bugi - 2007-12-01, 09:20
hehe Kto ci to powiedzial ? Nie rozumisz tego ze tak sie poprostu gada !! moze nie ty ale z kumplami tak gadam i to wogole nie bylo ze ja CIebie wyzywam ! Mi nie chodzilo ze to ty napisalem ze "HM to kurewka pokaz mi to..." Ja chcialem wiedziec bo ty napisalas o hasle ze duzo osob go zna i ze ja podaje ! a nie podawalem i chcialem wiedziec niby kto go zna ;/
uente - 2007-12-01, 09:23
no widze widze, posklejałem do w całość i zrozumiałem ale z tym wylogowaniem auto to też mam i jakoś nie tracę przez to broni,
Holigula_Mixrus - 2007-12-01, 09:30
Chyba każdego wywala... Ale się nic nie dzieje, bugi jak zwykle przesadza. Do kolegów mów sobie tak jak im to nie przeszkadza... Mnie uraziłeś...
Bugi - 2007-12-01, 11:08
No ale to nie potrzebne 2 warny ;/ tylko by 1 poszedl! Uente tak ale wiesz jak mnie wyloguje i wchodze i zaraz znow wylogujei atakuja i zabieraja bron? ;/ to co to przypadek ? 2 razy pod rzad by wylogowalo
wafal - 2007-12-01, 15:45
Za taką obraze w innej grze gdyby się zgłosiło sprawę do admin byłby ban na kilka dni... A wiec te dwa warny przy banie to nic...
Borszczu - 2007-12-02, 11:04
Bugi napisa³/a: | No ale to nie potrzebne 2 warny ;/ tylko by 1 poszedl! Uente tak ale wiesz jak mnie wyloguje i wchodze i zaraz znow wylogujei atakuja i zabieraja bron? ;/ to co to przypadek ? 2 razy pod rzad by wylogowalo |
2 nie pasują będą 4 i zostanie Ci ShoutBox. Regulamin jest jasno napisany. Za obrazę innego użytkownika grozi nawet ban.
I nie poruszaj już więcej tematów z Twoimi strzelbami bo mnie to zupełnie nie interesuje. Inni userzy nie maja z tym problemu tylko Ty robisz zamieszanie. Pilnuj konta to nie będziesz tracił broni... Kazdy kolejny temat tego typu będę traktował jako spam a jakie sa tego konsekwencje to chyba dobrze wiesz.
|
|