INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Zbanowali mnie za to że mam kumpli...

Shikari - 2007-12-21, 15:32
Temat postu: Zbanowali mnie za to że mam kumpli...
Dostałem bana tylko dla tego że mam kumpli i oni przy okazji też dostali bana. Ale to nawrt dobrze bo juz mi się w tą gre nie chciało grać. Szkoda mi tylko moich kumpli bo im sie gra naprawde podobała :( Zrażajcie do siebie ludzi a niedługo już tylko SiVo [wycięto]
wafal - 2007-12-21, 15:33

Shikari, ban za multikonta poszedł...
SiVo - 2007-12-21, 16:09

sorry, ale nie wmówisz mi, że akurat wszyscy twoi kumple i Ty logowaliście sie na swoje konta akurat w tym samym momencie, w odstępach kilku(nasto) sekundowych, po kilka razy w ciągu minuty, za każdym razem z JEDNEGO ip i tak po kilka godzin dziennie :>
jakoś za dużo zbiegów okoliczności...

Shikari - 2007-12-21, 16:24

NO widze że na tym forum nawet swobodnie nie można wyrażać swoich negatywnych opinii na temat gry... SiVo jako wielki car i jego zawsze wierni modowie zaraz coś wycinają... Więc okazuje się że indianie net to gra o ustroju totalitarnym :) Fajnie...
SiVo - 2007-12-21, 18:25

idąc twoim tokiem rozumowania to każde forum jest totalitarne, chyba, że poprostu nie ma nim moderatorów...
anarchia na forach sie nie sprawdza, a przy demokracji i tak koniec końców ktoś musi zadecydować i mimo wszystko zadbać o całokształt...
a co do twoich wolnych opini... jakoś póki grałeś było fajnie, ale jak tylko "sprawiedliwości stała się zadość" to jest beee, feee i wogule....

Artur0 - 2007-12-21, 19:55

SiVo napisa³/a:
i wogule....

xD nasz admin się w końcu pomylił
a co do tematu to dziwne, że Shikari wciąż się logował razem z kolegami i jestem pewien, że zasadami demokracji też doszłoby do tego, że musiałby być zbanowany ;p

Shikari - 2007-12-22, 10:55

Odbanujecie mnie?
Holigula_Mixrus - 2007-12-22, 12:44

Nie, nie odbanujemy. Zamykam bo robi siÄ™ tu spam.