|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Za co otrzymałem bana?
Czesio - 2007-12-26, 14:26 Temat postu: Za co otrzymałem bana? Dostalem bana nie wiem za co wymienialem sie z kolesiem na konta ja mu daje konto lampiarz na indnainie on mi daje konto You_Can_Dance na menele ok wszystko pieknie wszedlem juz zmieniam haslo wylogowalo mnie wchodze znow nie poprawne haslo no on wszedl i zmienil a teraz wchcialem wejsc na lampiarz i pisze ze moje konto zostalo zbanowane mogl bym wiedziec dlaczego? odbanujcie mi konto!
Edit by wafal
Zmiana nazwy tematu oraz poprawa kilku błędów.
SiVo - 2007-12-26, 14:57
ban jest za multi... jakoś dzwinym trafem kilka różnych kont ma ten sam mail, takie samo hasło... strange?
Czesio - 2007-12-26, 15:46
lol jakos slyszalem ze sie banuje tylko multi a ja chcem miec moje glowne konto lampiarz
SiVo - 2007-12-26, 16:08
no prosze.... Czesio napisa³/a: | moje glowne konto | czyli sie przyznajesz nawet teraz? :)
Czesio - 2007-12-26, 16:35
tak przyznaje sie do konta maly_pies :) jeszcze cos jest zbanowane ? ja mam tylko to konto
Borszczu - 2007-12-26, 16:46
Cytat: | tak przyznaje sie do konta maly_pies :) jeszcze cos jest zbanowane ? ja mam tylko to konto |
Zapewne zbanowane są wszystkie konta na które sie logowałeś. Przyznałeś sie do multi, ban sie słusznie należy wiec zamykam :)
|
|