INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Groźba?

...Morderca - 2008-01-27, 22:41
Temat postu: Groźba?
traspie napisał:
haha cały czas jzu bedziesz jezdzony leszczu

odpisz skasuj

odpisz skasuj

odpisz skasuj

odpisz skasuj

odpisz skasuj

Może przesadzam ale on jest psychiczny.
Zróbcie coś z tym, nie wiem. Dajcie mu warna w grze albo coś.A to za zabicie tzn "brata"
27.01.2008 21:38 - pokonałeś Rafik_ziom.
runda 1
Rafik_ziom stracił 170 ran, zostało mu jeszcze 0
Rafik_ziom nie trafił

Rafik_ziom został pokonany przez ciebie!! Zabrałes mu 213 złotych monet! Zdobyłeś również 10 pkt doświadczenia

wafal - 2008-01-28, 10:58

O ile mi wiadomo, to konto Rafik_ziom to nie jedyne konto traspie. Posiada on takie konta jeszcze jak: toman0202 oraz gojk - lecz w 100% pewności nie mam...

Co do gróźb, to kary raczej nie będzie, bo SiVo już niegdyś pisał, że nie będzie cudzej poczty czytał... Ale może coś go nakłoni... Wg. mnie traspie przydałby się odpoczynek od gry tak z 7 dni ;P Na początek proponuję dać mu BANa na pocztę ;)

Boruc - 2008-01-28, 14:52

wafal napisa³/a:
O ile mi wiadomo, to konto Rafik_ziom to nie jedyne konto traspie. Posiada on takie konta jeszcze jak: toman0202 oraz gojk - lecz w 100% pewności nie mam...

Co do gróźb, to kary raczej nie będzie, bo SiVo już niegdyś pisał, że nie będzie cudzej poczty czytał... Ale może coś go nakłoni... Wg. mnie traspie przydałby się odpoczynek od gry tak z 7 dni ;P Na początek proponuję dać mu BANa na pocztę ;)

Jeszcze dodaj MatieW

Borszczu - 2008-01-30, 14:42

LoL... Groźby tyczące sie gry nie są zakazane i nigdy nie będą. Ot zwykła polityka zastraszania...
Jeśli będą sie tyczyły życia w realu to już inna sprawa i takie coś będzie podlegać kodeksowi karnemu.

traspie - 2008-01-31, 11:30

no dobra, odzyskałem konto. on napisał, że mu się już znudziło i mnie okradł z ekwipunku. zgadnijcie jaki był miły, gdy ze mną pisał przez gg.
ps: nie banujcie mnie :-|

...Morderca - 2008-01-31, 14:15

jak okradł?
Przekazał na inne konto??

Czesio - 2008-02-01, 11:50

Borszczu napisa³/a:
Groźby tyczące sie gry nie są zakazane i nigdy nie będą. Ot zwykła polityka zastraszania...
Jeśli będą sie tyczyły życia w realu to już inna sprawa i takie coś będzie podlegać kodeksowi karnemu.

oczywiscie, jak najbardziej sie z toba zgadzam Borszczu

Holigula_Mixrus - 2008-02-01, 17:07

A ja mam pytanie... Jesli ktoś opowiada o kimś z reala dość nieprzyjemne rzeczy? Czy można go za to ukarać? Nie jest to groźba, lecz hmm nikt by nie chciał by o nim tak mówiono....
Czesio - 2008-02-01, 19:01

jak dlamnie powinna byc jakas kara :P bo nikt nie powinien oczerniac w grze ludzi z reala
Borszczu - 2008-02-02, 14:15

Holigula_Mixrus napisa³/a:
A ja mam pytanie... Jesli ktoś opowiada o kimś z reala dość nieprzyjemne rzeczy? Czy można go za to ukarać? Nie jest to groźba, lecz hmm nikt by nie chciał by o nim tak mówiono....

Jak to sie pojawia na głównym placu to mu dajesz warna a jak na pw blokujesz na skrzynce.

Holigula_Mixrus - 2008-02-02, 18:11

a jak na gg wypisuje ktoś takie rzeczy? No wiesz gdyby ktoś o mnie tak mówił od razu dałabym bana nie przejmując się, że mi SiVo odbierze funkcję moderatora....

Po prostu nie wiem co mam robić gdy dostaje takie wiadomości na gg...

SiVo - 2008-02-02, 18:42

na gg to bana dać...
Holigula_Mixrus - 2008-02-03, 09:52

No tak, ale to siÄ™ tyczy graczy indian....
Borszczu - 2008-02-04, 13:51

Holigula_Mixrus napisa³/a:
No tak, ale to siÄ™ tyczy graczy indian....

A co to kogo interesuje? Nie chcesz z kimś rozmawiać to go blokujesz. Chyba proste?