INDIANIE.net
Oficjalne forum

Propozycje - Plemie

Holigula_Mixrus - 2008-02-19, 17:41
Temat postu: Plemie
Przyszło mi kilka pomysłów związanych z plemieniem... Można by zrobić, by wódz widział kto był dostępny w ciągu ostatniego tygodnia... Mógłby też być ranking, ale tylko w plemieniu, kto najczęsciej klika na wspólne roboty;]

Myślę, że dzięki temu wódz wiedziałby, kogo wyrzuć z plemienia jakby coś... Aha i można by zrobić zastępcę... Bo kazdy może wyjechać nawet wódz... a co wtedy z plemieniem?

wafal - 2008-02-19, 17:49

Holigula_Mixrus napisa�/a:
Mógłby też być ranking, ale tylko w plemieniu, kto najczęsciej klika na wspólne roboty;]
Odpada, po co to komu ;/
Holigula_Mixrus napisa�/a:
Aha i można by zrobić zastępcę... Bo kazdy może wyjechać nawet wódz... a co wtedy z plemieniem?
Dymisja ;) Ale jestem za tym, aby był zastępca. Mógłby on przedłużać okres istnienia plemienia oraz przyjmować/wyrzucać członków i zmieniać tablicę ogłoszeń oraz opis plemienia ;)
tutus - 2008-02-19, 18:28

Ja myślę , że pomysł zasługuje na rozpatrzenie
Boruc - 2008-02-19, 18:29

Z zastepstwem sie zgodze z tym rankingiem to nie! bo troche nie potrzebne
Holigula_Mixrus - 2008-02-19, 18:31

Ale tylko w plemieniu... Widziałyby go tylko osoby w danym plemieniu. Po nim wódz by wiedział kogo wyrzucać... itp
Yamakasi - 2008-02-19, 18:32

No zastepca może być. Tylko, żeby jak już to było, to żeby sie jakoś różnili, np. kolorami jak na bw.
...Morderca - 2008-02-19, 20:54

Jestem za zastępcą.

SiVo jak tu zajrzysz to looknij przy okazji na mój post związany z banem. Za 2dni konto zostanie odbanowane ale powinno się wyjaśnić czemu zostałem zbanowany jak miałem 3 warny? Sory za swoje filozofie ;p

Borszczu - 2008-02-20, 18:04

Eee zastępca jest zbędny. Od tego jest dymisja.

Bardziej przydałby sie czas ostatniego logowania współplemieńców widoczny dla wodza.