INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Ban za jedną nie cenzuralna wypowiedź na ławeczce.

Molph - 2008-03-02, 21:55
Temat postu: Ban za jedną nie cenzuralna wypowiedź na ławeczce.
Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na głównym placu - ban trwa do 05.03.2008 21:44
Podaj nazwe uzytkownika
Podaj haslo

załóż nowe konto|zapomniałeś hasła??
regulamin|FORUM

O ile dobrze pamiętam, bana się dostaje za 4 warny na ławeczce, tak?
Ja dostałem tylko jednego i dostaje bana na 3 dni :| Nie no to sa żarty jakieś.
Może mi ktoś wyjaśnić co tu sie dzieje?
Wcześniej dostałem również bana za jedną wypowiedź, tak być nie może, żądam odszkodowania!!!!!!!!

...Morderca - 2008-03-02, 22:02

Ja mialem tak samo, SiVo nawet nei zajrzałeś do mojego tematu. Miałem bana gdy miałem 3 warny ale w moim przypadku tygodniowy. Nic sie nie wyjaśniło, jestem ciekaw jak bedzie u Ciebie.
Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 07:46

Hmmm czyżby system nawalił? To musi być jakiś bład chyba...
Molph - 2008-03-03, 15:39

No i ja mam dostac bana na 3 dni, stracić parę k kasy którą mam na koncie i stracic sztucer, nie no tak się bawić nie ma co.
miszczu - 2008-03-03, 15:43

to wyślij smsa za 50 gr ;p
Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 16:12

własnie mohave! wyślij sms wtedy... właśnie po to ta funkcja została wprowadzona!!
Molph - 2008-03-03, 16:17

Ale wy nie rozumiecie po co założyłęm ten temat.
W tej grze powinny obowiązywać jakieś zasady, a nie, że ten kogoś nie lubi czy cos w tym stylu i odrazu go banuje, bo ja nic złego nie zrobiłem i nie czuje się winny a bana dostałem na 3 dni.
Równie dobrze ja mogę mieć moda i siedzieć i banować ludzi za to, że np. nie spodobają mi się ich nicki, bądźmy poważni, a nie mody dostaja dzieci po 14/15 lat i mają wpływać na grę innych graczy, tak być nie powinno.

edit:
A może się przyzna ten mod który się popisał i dał mi bana czy zbraknie odwagi?

Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 16:24

Mohave że niby to ja dałąm ci bana na 3 dni? Bhahahaha SiVo moze sprawdzić, że mnie nawet online wtedy nie było... I następnym razem jak kogoś osądzisz to się zastanów... Dostałeś go od frytki ale ona dała warna a nie bana... zresztą z tego co się dowiedziałam to za przekleństwa... i to nie był pierwszy raz... Doskonale wiesz ile warnów za te twoje słowa warnów dostałeś...
Molph - 2008-03-03, 16:34

Po pierwsze: pokaż mi gdzie napisałem, że Cię osądzam.
Po drugie: bana dostaje siÄ™ za 4 niecenzuralne wypowiedzi a nie jednÄ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc jakim prawem dostałem za jedną??
Po trzecie: wafal pisał, że to on dał mi warna a nie fryta i post został usunięty, nawet wchodziłęm na ławeczke jak nie miałem bana i widziałem, że go nie ma, także śmierdzi mi wałkiem.

wafal - 2008-03-03, 18:22

Molph napisa³/a:
wafal pisał, że to on dał mi warna

Chyba musimy sobie pewną rzecz wyjaśnić... Napisałeś wiadomość obrażającą moją osobę, była ona nie cenzuralna. Postanowiłem ją usunąć bez warna. Być może przypadkiem dałem 'W', zamiast 'X' i poszedł warn. Ale gdyby poszedł to byś się dąsał do mnie na gg, czyli widocznie go nie było... A jeżeli by nawet był to dałbym Ci jednego warna, a nie cztery! No chyba, że miałeś już 3 i Ci ja dowaliłem i jest ban...
Żeby nie było kolejnych takich sytuacji to radziłbym Ci się zastanowić nad Twoim zachowaniem... ;)

...Morderca - 2008-03-03, 18:40

Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na głównym placu - ban trwa do 06.03.2008 18:33

To jakieś jaja!!! Napisałem jedne zdanie na placu [ nie miałem wogle warnów ] a tu ban!! Ciekawe jakim cuden!!! 2 raz mam zbanowane konto takim sposobem!!!
Tylko SiVo nawet nie zajrzał w mój post w którym było wszystko wyjaśnione.

Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 21:07

Kto daje i banuje te konta!!! Było dobrze jak moda miały trzy osoby... Doszły kolejne i zaczęły się kłopoty!!! Radzę osobie, która to robi, by się przyznała, prawda i tak wyjdzie na jaw...
Molph - 2008-03-03, 21:30

W ogóle skąd się wzieła jakaś fryta (podobno mnie zbanowała) i rafik_ziom :|
Moda powinna mieć odpowiedzialna osoba a nie pierwszy lepsz gracz.

Yamakasi - 2008-03-04, 05:38

Molph napisa³/a:
W ogóle skąd się wzieła jakaś fryta

fryta grała jeszcze za nim Ty dołaczyłem i była modem, wiec niech fryta pozostanie, bo dobrze spełnia swoją role

...Morderca - 2008-03-04, 06:47

Ale jak zrobiłem ankiete i temat o rafiku to ktoś go wykasował!!!

A rafik źle spełnia swoje zadanie!!!!!!!!!
Ja bym chciał odszkodowanie za 2 zbanowania bo wtedy straciłem dużo kasy i strzelbe :(

frytka - 2008-03-04, 13:53

posłuchaj, dostałeś ode mnie TYLKO jednego warna, za słowo które dobrze pamiętam, było do wafala. Po czym, gdy go dostałeś, zobaczyłam że konto jest zbanowane..
Nie odświarzałam stron, ani nic..
;-)

Molph - 2008-03-04, 18:28

No to w takim razie wytłumacz mi z łaski swojej jak za jedno ostrzeżenie można wyrwać bana.
A tak w ogóle jakim prawem moda mają ludzie którzy już nie grają i raz na tydzień wejdą na indianie, żeby kogoś wkurzyć i zbanować mu konto :|
Tak to jest jak moda mają dzieci po 12 lat, żal.

Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 19:51

systemie coś nawaliło... Yamakasi nie miał warnów.. dałam mu przed hcwila jednego i ban... Pisze teraz z nim na pw na forum... nIE WIEM CO JEST;/ SiVo napraw to szybko!!!
Yamakasi - 2008-03-04, 19:56

No własnie. Pisałem taką "masakre" (djdkjldsfkdsfauldsf)
I właśnie HM dała mi jednego warna a tu odrazu bana mam do 7. 03. 08. SiVo zrób coś z tym. !! :!: :!:

Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 19:59

w opisie SiVo ma, że będzie 9!!!
wafal - 2008-03-04, 20:01

Pocieszę was.... SiVo będzie chyba dopiero 9 marca...
Z tego wychodzi, że za jednego warna jest ban....

Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 20:02

Uwaga moderatorzy!!! Nie dajemy warnów!! xD
miszczu - 2008-03-04, 20:18

eee tam możecie dawać warny tak jak dajecie ludzie będą banowani i sie nauczą zachowywać na głównym placu ja tu nie widzę problemu...
Molph - 2008-03-04, 21:15

Na kukle mam 3 warny:
Masz już 3 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: za wypowiedź: agbpqbgqG
OD: za wypowiedź: svafaf
OD: za wypowiedź: nikt

Ten system siÄ™ tylko czasami wali :/
Niech SiVo nam zapłaci jakieś odszkodowanie, bo przez te 3 dni uciekło mi jakieś 40k :/

wafal - 2008-03-04, 21:25

Molph napisa³/a:
Masz już 3 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: za wypowiedź: agbpqbgqG
OD: za wypowiedź: svafaf
OD: za wypowiedź: nikt

Od kogo? Coś tu chyba nie gra.... Pierwszy raz się rozwalił ;D

Molph - 2008-03-04, 21:31

Od Rafik_ziom, ale sam prosiłem o te warny w celu sprawdzenia ;) Więc proszę go nie jechać.
...Morderca - 2008-03-05, 07:06

Ja się zgodzę z molphem żeby odszkodowanie wypłacił bo ja mam już drugi raz zbanowane konto w taki sposób :( Tylko wtedy na tydzień i straciłem dużo kasy i chyba strzelbe :/ Teraz nie wiem co mam na sobie ale coś mam

LUDZIE !!!! NAJLEPIEJ NIE PISZCIE NIC NA PLACU!!! A JAK COŚ TO NIC OBRAŹLIWEGO :)

Sorki za duże litery :D Ale zaraz ludzie bedą pisać wszystko żeby miec bany i odszkodowania :/

miszczu - 2008-03-05, 08:37

Automatyczne bany - 2008-02-01
Dziś został usprawniony i zautomatyzowany system przydzielania banów :) za spamowanie/etc. na placu głównym dostaje się bana na 3 dni... Inne opcje w drodze :)

może to daje wam bany? ;p

Borszczu - 2008-03-05, 14:18

Cytat:
No to w takim razie wytłumacz mi z łaski swojej jak za jedno ostrzeżenie można wyrwać bana.
A tak w ogóle jakim prawem moda mają ludzie którzy już nie grają i raz na tydzień wejdą na indianie, żeby kogoś wkurzyć i zbanować mu konto :|
Tak to jest jak moda mają dzieci po 12 lat, żal.

Pilnuj sie na przyszłość żebyś nie miał warnów...

SiVo - 2008-03-09, 11:09

OK, rzeczywiście był drobny błędzik... otóż jak ktoś miał kilka usuniętych wiadomości (bez warna) i potem dostawał warna to niestety, ale kończyło się to banem... teraz poprawione i powinno ładnie już śmigać :)