|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Ban za jedną nie cenzuralna wypowiedź na ławeczce.
Molph - 2008-03-02, 21:55 Temat postu: Ban za jedną nie cenzuralna wypowiedź na ławeczce. Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na głównym placu - ban trwa do 05.03.2008 21:44
Podaj nazwe uzytkownika
Podaj haslo
załóż nowe konto|zapomniałeś hasła??
regulamin|FORUM
O ile dobrze pamiętam, bana się dostaje za 4 warny na ławeczce, tak?
Ja dostałem tylko jednego i dostaje bana na 3 dni :| Nie no to sa żarty jakieś.
Może mi ktoś wyjaśnić co tu sie dzieje?
Wcześniej dostałem również bana za jedną wypowiedź, tak być nie może, żądam odszkodowania!!!!!!!!
...Morderca - 2008-03-02, 22:02
Ja mialem tak samo, SiVo nawet nei zajrzałeś do mojego tematu. Miałem bana gdy miałem 3 warny ale w moim przypadku tygodniowy. Nic sie nie wyjaśniło, jestem ciekaw jak bedzie u Ciebie.
Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 07:46
Hmmm czyżby system nawalił? To musi być jakiś bład chyba...
Molph - 2008-03-03, 15:39
No i ja mam dostac bana na 3 dni, stracić parę k kasy którą mam na koncie i stracic sztucer, nie no tak się bawić nie ma co.
miszczu - 2008-03-03, 15:43
to wyślij smsa za 50 gr ;p
Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 16:12
własnie mohave! wyślij sms wtedy... właśnie po to ta funkcja została wprowadzona!!
Molph - 2008-03-03, 16:17
Ale wy nie rozumiecie po co założyłęm ten temat.
W tej grze powinny obowiązywać jakieś zasady, a nie, że ten kogoś nie lubi czy cos w tym stylu i odrazu go banuje, bo ja nic złego nie zrobiłem i nie czuje się winny a bana dostałem na 3 dni.
Równie dobrze ja mogę mieć moda i siedzieć i banować ludzi za to, że np. nie spodobają mi się ich nicki, bądźmy poważni, a nie mody dostaja dzieci po 14/15 lat i mają wpływać na grę innych graczy, tak być nie powinno.
edit:
A może się przyzna ten mod który się popisał i dał mi bana czy zbraknie odwagi?
Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 16:24
Mohave że niby to ja dałąm ci bana na 3 dni? Bhahahaha SiVo moze sprawdzić, że mnie nawet online wtedy nie było... I następnym razem jak kogoś osądzisz to się zastanów... Dostałeś go od frytki ale ona dała warna a nie bana... zresztą z tego co się dowiedziałam to za przekleństwa... i to nie był pierwszy raz... Doskonale wiesz ile warnów za te twoje słowa warnów dostałeś...
Molph - 2008-03-03, 16:34
Po pierwsze: pokaż mi gdzie napisałem, że Cię osądzam.
Po drugie: bana dostaje siÄ™ za 4 niecenzuralne wypowiedzi a nie jednÄ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc jakim prawem dostałem za jedną??
Po trzecie: wafal pisał, że to on dał mi warna a nie fryta i post został usunięty, nawet wchodziłęm na ławeczke jak nie miałem bana i widziałem, że go nie ma, także śmierdzi mi wałkiem.
wafal - 2008-03-03, 18:22
Molph napisa³/a: | wafal pisaÅ‚, że to on daÅ‚ mi warna |
Chyba musimy sobie pewną rzecz wyjaśnić... Napisałeś wiadomość obrażającą moją osobę, była ona nie cenzuralna. Postanowiłem ją usunąć bez warna. Być może przypadkiem dałem 'W', zamiast 'X' i poszedł warn. Ale gdyby poszedł to byś się dąsał do mnie na gg, czyli widocznie go nie było... A jeżeli by nawet był to dałbym Ci jednego warna, a nie cztery! No chyba, że miałeś już 3 i Ci ja dowaliłem i jest ban...
Żeby nie było kolejnych takich sytuacji to radziłbym Ci się zastanowić nad Twoim zachowaniem... ;)
...Morderca - 2008-03-03, 18:40
Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na głównym placu - ban trwa do 06.03.2008 18:33
To jakieś jaja!!! Napisałem jedne zdanie na placu [ nie miałem wogle warnów ] a tu ban!! Ciekawe jakim cuden!!! 2 raz mam zbanowane konto takim sposobem!!!
Tylko SiVo nawet nie zajrzał w mój post w którym było wszystko wyjaśnione.
Holigula_Mixrus - 2008-03-03, 21:07
Kto daje i banuje te konta!!! Było dobrze jak moda miały trzy osoby... Doszły kolejne i zaczęły się kłopoty!!! Radzę osobie, która to robi, by się przyznała, prawda i tak wyjdzie na jaw...
Molph - 2008-03-03, 21:30
W ogóle skąd się wzieła jakaś fryta (podobno mnie zbanowała) i rafik_ziom :|
Moda powinna mieć odpowiedzialna osoba a nie pierwszy lepsz gracz.
Yamakasi - 2008-03-04, 05:38
Molph napisa³/a: | W ogóle skÄ…d siÄ™ wzieÅ‚a jakaÅ› fryta |
fryta grała jeszcze za nim Ty dołaczyłem i była modem, wiec niech fryta pozostanie, bo dobrze spełnia swoją role
...Morderca - 2008-03-04, 06:47
Ale jak zrobiłem ankiete i temat o rafiku to ktoś go wykasował!!!
A rafik źle spełnia swoje zadanie!!!!!!!!!
Ja bym chciał odszkodowanie za 2 zbanowania bo wtedy straciłem dużo kasy i strzelbe :(
frytka - 2008-03-04, 13:53
posłuchaj, dostałeś ode mnie TYLKO jednego warna, za słowo które dobrze pamiętam, było do wafala. Po czym, gdy go dostałeś, zobaczyłam że konto jest zbanowane..
Nie odświarzałam stron, ani nic..
Molph - 2008-03-04, 18:28
No to w takim razie wytłumacz mi z łaski swojej jak za jedno ostrzeżenie można wyrwać bana.
A tak w ogóle jakim prawem moda mają ludzie którzy już nie grają i raz na tydzień wejdą na indianie, żeby kogoś wkurzyć i zbanować mu konto :|
Tak to jest jak moda mają dzieci po 12 lat, żal.
Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 19:51
systemie coś nawaliło... Yamakasi nie miał warnów.. dałam mu przed hcwila jednego i ban... Pisze teraz z nim na pw na forum... nIE WIEM CO JEST;/ SiVo napraw to szybko!!!
Yamakasi - 2008-03-04, 19:56
No własnie. Pisałem taką "masakre" (djdkjldsfkdsfauldsf)
I właśnie HM dała mi jednego warna a tu odrazu bana mam do 7. 03. 08. SiVo zrób coś z tym. !!
Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 19:59
w opisie SiVo ma, że będzie 9!!!
wafal - 2008-03-04, 20:01
Pocieszę was.... SiVo będzie chyba dopiero 9 marca...
Z tego wychodzi, że za jednego warna jest ban....
Holigula_Mixrus - 2008-03-04, 20:02
Uwaga moderatorzy!!! Nie dajemy warnów!! xD
miszczu - 2008-03-04, 20:18
eee tam możecie dawać warny tak jak dajecie ludzie będą banowani i sie nauczą zachowywać na głównym placu ja tu nie widzę problemu...
Molph - 2008-03-04, 21:15
Na kukle mam 3 warny:
Masz już 3 ostrzeżeń! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: za wypowiedź: agbpqbgqG
OD: za wypowiedź: svafaf
OD: za wypowiedź: nikt
Ten system siÄ™ tylko czasami wali :/
Niech SiVo nam zapłaci jakieś odszkodowanie, bo przez te 3 dni uciekło mi jakieś 40k :/
wafal - 2008-03-04, 21:25
Molph napisa³/a: | Masz już 3 ostrzeżeÅ„! (4 ostrzeżenia = BAN)
Twoje ostrzeżenia:
OD: za wypowiedź: agbpqbgqG
OD: za wypowiedź: svafaf
OD: za wypowiedź: nikt |
Od kogo? Coś tu chyba nie gra.... Pierwszy raz się rozwalił ;D
Molph - 2008-03-04, 21:31
Od Rafik_ziom, ale sam prosiłem o te warny w celu sprawdzenia ;) Więc proszę go nie jechać.
...Morderca - 2008-03-05, 07:06
Ja się zgodzę z molphem żeby odszkodowanie wypłacił bo ja mam już drugi raz zbanowane konto w taki sposób :( Tylko wtedy na tydzień i straciłem dużo kasy i chyba strzelbe :/ Teraz nie wiem co mam na sobie ale coś mam
LUDZIE !!!! NAJLEPIEJ NIE PISZCIE NIC NA PLACU!!! A JAK COŚ TO NIC OBRAŹLIWEGO :)
Sorki za duże litery :D Ale zaraz ludzie bedą pisać wszystko żeby miec bany i odszkodowania :/
miszczu - 2008-03-05, 08:37
Automatyczne bany - 2008-02-01
Dziś został usprawniony i zautomatyzowany system przydzielania banów :) za spamowanie/etc. na placu głównym dostaje się bana na 3 dni... Inne opcje w drodze :)
może to daje wam bany? ;p
Borszczu - 2008-03-05, 14:18
Cytat: | No to w takim razie wytłumacz mi z łaski swojej jak za jedno ostrzeżenie można wyrwać bana.
A tak w ogóle jakim prawem moda mają ludzie którzy już nie grają i raz na tydzień wejdą na indianie, żeby kogoś wkurzyć i zbanować mu konto :|
Tak to jest jak moda mają dzieci po 12 lat, żal. |
Pilnuj sie na przyszłość żebyś nie miał warnów...
SiVo - 2008-03-09, 11:09
OK, rzeczywiście był drobny błędzik... otóż jak ktoś miał kilka usuniętych wiadomości (bez warna) i potem dostawał warna to niestety, ale kończyło się to banem... teraz poprawione i powinno ładnie już śmigać :)
|
|