INDIANIE.net
Oficjalne forum

Propozycje - podzielenie

napoleon12 - 2008-07-01, 14:24
Temat postu: podzielenie
zrobic powazanie za zabijanie obcych plemion a podzillic plemiona na 3 góówne i kazdy wybiera w którym chce byc np Ajmajowie Inkowie Aztekowie wzór i np uente jest z gównego plemienia Ajmajowie i ma plemie podzedne Ajmajowie i np atakuje wafala który jest w Inkowie i pokonal go dostal 300 powazania ale np zabil kogos od siebie z plemienia i dostal -400 powazania

powazania byloby wyzsze wraz z lv

Yamakasi - 2008-07-01, 15:51

Mam rozumieć to Twoje ' powazania ' jako exp?

Ogólnie pomysł jest głupi dla mnie.

napoleon12 - 2008-07-01, 19:14

nie powazanie to bylo by cos innego np jak mial bys duzo powazania to mniej by cie trafiali
Holigula_Mixrus - 2008-07-01, 19:57

ale po co to??
wafal - 2008-07-01, 22:18

Piszesz tak, że czyta się to i czyta i mało się z tego wie... Ale z tego co wyczytałem jestem na nie!
SiVo - 2008-07-02, 16:21

może chodzi o coś na kształt "respektu"?? :> tylko na co?
miszczu - 2008-07-04, 14:00

A może chodzi o coś w stylu, że jak kogoś pokonasz do dostajesz np. 2 punkty, a jak Ciebie pokonają tracisz, np. 3 punkty i jak uzbierasz np. 100 punktów to możesz je wymienić na 1 punkt do statystyk. Jak wyżej jeśli się pokona wyższy lvl od swojego to dostaje się więcej punktów niż od równoległego lvl, a jeżeli pokona się mniejszy lvl od swojego to dostaje się mniej punktów od równoległego lvl. Tak samo z przegraną. A ogólnie rzecz biorąc to jestem na stanowcze Nie.

P.S. Napoleon ty najpierw naucz się pisać a później zastanów się 88 razy zanim coś napiszesz...

Holigula_Mixrus - 2008-07-04, 14:05

Bezsens!! Jestem za nie... Mamy uleoszac tę grę a nie zmieniac ją!! Jak nie widzisz różnicy to poszukaj jej sobie w googlach co oznaczają oby dwa słowa...
wafal - 2008-07-04, 21:12

Ale zmienić też coś można ;) A zmiana jest zazwyczaj ulepszeniem;)

miszczu, to co napisałeś jest bez sensu, bo się gra stanie tibią. Dlaczego? Więcej czasu spędzasz przy kompie to lejesz jakiś gości słabych zbierasz pkt i później masz dodatkowe staty. Uzbierasz ich pełno i później nie będzie Cię mógł nikt pokonać...

miszczu - 2008-07-05, 11:39

miszczu napisa³/a:
A ogólnie rzecz biorąc to jestem na stanowcze Nie.

Przecież się nie zgadzam na tą propozycję.Można to tak ująć, że napisałem za napoleona pierwszego posta...