INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Groźby moda :P

Technix - 2008-07-14, 18:22
Temat postu: Groźby moda :P
Miałem ten swój 4 level (zrobiłęm piąty, rozbudowałem tipi i minutę wcześniej padłem :p zanim się skończyło) i wtedy dostałem od Holigula_Mixrus takie wiadomości(na pierwszą odpisałem, na druugą też, ale tam się zapytałem 'jakim prawem? xD') :

No więc?

Holigula_Mixrus - 2008-07-14, 18:35

Lol... Powaliłeś mnie... Wyraźnie pisze, że chodzi o wspólne łącze... I gdzie tu są groźby??
mietek3 - 2008-07-14, 18:38

Hahaha też mi groźba, co najwyżej ostrzeżenie że jak niewbijesz 5lvl to będzie to uznane że ktoś tam to twoja kukła albo na odwrót :-?

[ Dodano: 2008-07-14, 18:39 ]
Holigula_Mixrus napisa³/a:
pisze

jest napisane

Technix - 2008-07-14, 18:42

'Nie zapisuje i kasuje posta' -Gdyby indianie net miało własne prawo, to byłaby to groźba z uzasadnionom obawą. Jeśli powaliłem, to się cieszę, rewanż za pośrednie powalenie :)
'jak nie wbijesz 5 lv to nie zapisze ciebie, masz wspolne ip z kims tam bo to zgłosiłeś masz dwa tygodnie na to' - czy to nie jest groźba? albo amsz piąty, albo nie masz wcale? Teraz leżę martwy. Samospełniająca się przepowieść? hehehe

mietek3 napisa³/a:
Hahaha też mi groźba, co najwyżej ostrzeżenie że jak niewbijesz 5lvl to będzie to uznane że ktoś tam to twoja kukła albo na odwrót

No dobra, zostanie uznane i ban, co za różnica, że 'ostrzeżenie' ja na to samo wychodzi? I to, że jak będę na urlopie... Czy ja mojej siostrze comkolwiek sprzedałem albo dałem złoto?

Pełna treść
1 wiadomość
"wbij 5 lvl bo inaczej nie zapisze do wspólnego ip... Masz czas... na razie zrobiłam porządek w temacie... Kolejny będzie za dwa tygodnie pewnie... Do tego czasu jak nie będzie 5 lvl albo będzie urlop nie zapisuje i kasuje posta..."

2 wiadomość
"nie... jak nie wbijesz 5lvl to nie zapisze ciebie, e masz wspolne ip z kims tam bo to zgłsoiłes... masz 2 tygodnie na to... jak nie wbijesz usuwam ten temat ze zgłoszenia... Ps: nie nabijesz lvl na wspólnej;] tzreba zawsze zapolowac..."

Wszystko tak jak było,łącznie z błędami :P.

Mimo tego, że skasujesz to i tak to mam :P

:-P

Molph - 2008-07-14, 20:12

Dobrze, ktoś musi zaprowadzić porządek aby nie było bezprawia.
Chcesz groźbę to masz: wbij 15 lvl a Cię zglebię i Ci się odechce grać.

Technix - 2008-07-14, 20:57

To akurat w tej grze jest dozwolone :)
Holigula_Mixrus - 2008-07-15, 11:33

Technix jesteś kolejną osobą, która się uczepiła mnie. Powinieneś się cieszyć, że ci to napisałam. Mogłam od razu zbanowac... Mam do tego prawo...
Technix - 2008-07-15, 11:58

No właśnie zapytałem. Jakim prawem? Jedyne, co możesz mi odpowiedzieć 'mam prawo'. Niby jakie? zgłosiłem, wszystko na glanc jest. Niby na akiej podstawie miałbym być multi?
Nikomu nic nie przekazywałem, w ogóle nic nie robiłem, tylko chodziłem na 3 czy 4 wspólne i nieco polowałem, tylko na ten 5 nie wchodziłem, bo chciałem mieć eq. A tu nagle 'wchodz bo cię zbanuje'. No jestem trupem na 5 i skoro ty masz prawo do banowania, to ja mam prawo do procesowania się :P

Molph napisa³/a:
Dobrze, ktoś musi zaprowadzić porządek aby nie było bezprawia.
Chcesz groźbę to masz: wbij 15 lvl a Cię zglebię i Ci się odechce grać.

No, wiadomo, moda ze swojego plemienia trzeba chronić.

Borszczu - 2008-07-16, 14:30

Technix regulamin jest jasny. Nie możesz mieć 4 lvl i tyle. Jeśli się nie dostosujesz będzie ban. A to ze zgłosiłeś to jeszcze nic nie znaczy ;-) W tej chwili wszystko wskazuje na multi.

Temat zamykam.