INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Dać pajacowi super moda... phi

GraSS - 2009-02-11, 21:39
Temat postu: Dać pajacowi super moda... phi
Twoje konto zostało zbanowane za naruszanie prywatnosci graczy, posługiwanie się ich danymi osobowymi - ban trwa do 16.02.2009 21:31

Każdy z grających pamięta jak Gracz Sherman wstawił sobie w opis moje i mohave dane osobowe... mało tego podał je na placu głównym... Ja za powiedzenie samego imienia jego dostałem bana na 5dni (admin z meneli może potwierdzic) wnosze o zabranie takich uprawnien shermanowi... gdyz głąb nie ma zielonego pojęcia o moderatorstwie :) Nie wiem czym SiVo sie kierował dajac temu komus SM wypowiadajcie sie

...Morderca - 2009-02-11, 21:42

Właśnie tez patrze co jest... Grassman kurwa ban? Ty jestes popierdolony sherman, co ty sobie wyobrażasz? Ze ten zmuł dal ci SM i juz mozesz wszystko?
GraSS - 2009-02-11, 21:44

ShermaN
Game_Over

Nick w grze: ShermaN
PlemiÄ™: Najlepsze!

Wysłany: 2009-01-11, 21:16
Twoja ekipa mnie obraża więc ja obrażam Twoją ekipę bo super moderatorka czyli ty nie ma jakoś natchnienia nic z tym zrobić... z resztą wstydzisz się tego co robisz? nawet w internecie o Tobie pisza Kamilu Bielaku ;)

oto dowód... nasz kochany SM sam robi taki akcje a mi dał bana :) niech teraz da sobie

Ruskow - 2009-02-11, 21:49

To są dzieci, nie ma co się z lożą kłócić bo i tak nie zrozumieją, żal mi loży, dać dzieciom Super Moderatora to mogą wszystko
Kamili - 2009-02-11, 21:53

Tak to się kończy jak za dużo "władzy" dostanie zakompleksione dziecko dla którego net ma zbyt duże znaczenie :) To dla niego zapewne życiowy sukces. Chociaż tu może się wykazać :) Jeszcze gdyby sam był uczciwy.. :)
ShermaN - 2009-02-11, 21:58

blablabla gadajcie se dalej ;)
Yamakasi - 2009-02-11, 22:00

dokladnie. jeszcze zbanował polowe gry za byle gówno. a w ogole to kto daje dziecku taka powzna obsade? Jemu to co najwyzej mozna dac wiaderko i grabki, to max, bo jeszcze moze sie zabic.
GraSS - 2009-02-11, 22:02

Widzicie .. nawet nie ma nic na swoja obrone!!! SiVo dowody mówią same za siebie!!! zabierz mu uprawnienia!!!!! on sie do tego nie nadaje!!!!
ShermaN - 2009-02-11, 22:04

za byle gówno? tyle multikont na których była taka kasa że normalny gracz nawet pomarzyć o takiej nie może.. byle gówno bo między innymi Twoje konto zostało zbanowane.. prawda jest taka że jak ja napisałem nazwisko mahave i grassmana na placu to dostałem warna, z opisu usunąłem niemal od razu. a mohave i grassman maja nie ponieść konsekwecji swojego prostackiego pisania do mnie po nazwisku? I jeszcze tych chamskich docinków pod adresem przyszłej żony robola? zastanówcie się co robicie.. to było do przewidzenia że jak będzie ktoś kto będzie chciał zrobić z wami porządek to od razu SiVo będzie debilem a ja nieodpowiedzialnym dzieciakiem którem " władza" uderzyła do głowy.. otóz oświadczam Ci ze każdydany przeze mnie ban jest w 100% słuszny i nie uważam bym popełnił jakikolwiek błąd podczas pełenienia funkcji supermoderatora.. to wszystko co mam Wam do powiedzienia.. możecie sobie pisać co chcecie ale kukły i takie chamskie docinki będę tępił do końca tej gry!

[ Dodano: 2009-02-11, 22:12 ]
tak na marginesie to nie życzę sobie byc obrażany za to że banuję was i wasze kukły za łamanie regulaminu.. każdy epitet w moim kierunku świadczy o waszej bezradności a wy sami zachowujecie sie jakby wam się życie waliło...

Yamakasi - 2009-02-11, 22:13

To dlaczego dales bana frycie? Ona normalnie na legalu zbierała sobie kase. Taka jest jej taktyka, zeby siedziec na 4 lvl i plukac złoto.
bielasek - 2009-02-11, 22:14

jesli bana na 5 dni nazywasz byle gownem to brawo :)
nie wiesz ile expa mozna wbic w takim czasie :)

Kamili - 2009-02-11, 22:17

ShermaN napisa³/a:
otóz oświadczam Ci ze każdydany przeze mnie ban jest w 100% słuszny i nie uważam bym popełnił jakikolwiek błąd podczas pełenienia funkcji supermoderatora..

twoja postawa to już nawet nie kpina, nie wiem jak to określić :D czy ty się czytasz? Co niby miałbyś napisać? Że uważasz, że 50% to dobra decyzje? :D Ręcę opadają przy twojej argumentacji ;D

Cytat:
możecie sobie pisać co chcecie ale kukły i takie chamskie docinki będę tępił do końca tej gry!

To zacznij do tępienia siebie :) Ty dostałeś warna za takie teksty, sam przydzieliłeś bana. Nie widzsz różnicy? :) Na forum ciągle widnieje twój wpis jak zwracasz się do mohave po imieniu i nazwisku.

Śmiech na sali :) Jeszcze kilka dni temu miałeś podpis na forum "mohave to kurwa, nie ma to tamto" i pisałeś na ławce na poziomie dna :) Zmieniłeś i udajesz dobrego SM ;D

Hahahahaha :)

...Morderca - 2009-02-11, 22:17

ShermaN napisa³/a:
tyle multikont na których była taka kasa że normalny gracz nawet pomarzyć o takiej nie może..

Każdy ma prawo do marzen, więc w czym problem?

Nikt nie zwracał uwagi na przekazywanie złota a jak ty dostałeś SM to od razu bany... Ciekawe czy w loży nikt nikomu nie przekazuje złota... Nie no przecież loza jest git, super i wogóle...

ShermaN - 2009-02-11, 22:19

frytce nie ja dałem bana to po pierwsze. po drugie bielasku nie ja nazwałem moje bany banami za byle gówno... więc czytaj ze zrozumieniem i nie myl faktów..
...Morderca - 2009-02-11, 22:20

Zbanuj siebie za wchodzenie na innych konta
wilk - 2009-02-11, 22:20

hahaha sherman gdzie ty siÄ™ dzieciaku neostrady uchowales?;D myslisz ze jak ten pusrtak SiVo dal ci sm to mozesz wszystko? ;] puknij siÄ™ w baniaka niedojebie
ShermaN - 2009-02-11, 22:20

Cytat:
Nikt nie zwracał uwagi na przekazywanie złota a jak ty dostałeś SM to od razu bany

nikt nie zwracał uwagi bo HM była ewidentnie stronniczym SM i to na waszą korzyść co teraz widać najlepiej.. nie ma mozliwości żeby przeoczyć tyle tak oczywistych multikont.

GraSS - 2009-02-11, 22:21

hahah Shermanku chyba sie za mocno w głowe uderzyłeś spadajac z tych lotów na rowerku :) alemniejsza z tym.. Admin z menelii po mojej interwenkcji wymoderował twój opis a nie ty go usunąłeś. Jesli ktos ma watpliwosci a w szczegołnosci SiVo to nie go sam zapyta.. Spoko sherman ale w tym samym momencie napsiałes post: w stylu: "Ta sa bracia i oba maja na imie Kamil" Po nazwisku Ci nikt nie jechał tylko po imieniu zreszta padła tylko twoja ksywa i imie robola!!!! nie było mowy o nazwiskach... I nie gadaj głupstw ani nie wciskaj kitów ze jestes taki czysty bo to gówno prawda... sam robisz gnój, prokowkujesz a teraz dorwałes sie władzy i kozak jestes
ShermaN - 2009-02-11, 22:28

heh to ciekawe co mówisz... opis usuwałem sam i jestem tego pewien.. poza ty admin meneli chyba powinien zająć sie swoją grą a nie indianami.. przyznając się do pomocy z jego strony (nie wiem czy było tak w istocie) sam robisz problemy i sobie i jemu..
dalej prowokacja nie jest nigdzie zabroniana a moja prowokacja nie wychodzi poza kanony dobrego wychowania i dobrego smaku.. wasza owszem.. czemu za docinki w kierunku robola i jego narzeczonej ani Ty ani mohave nie mają nawet warnów? Nie wiedziałeś że SM widzi warny? Ty śmiesz sie nazywać dobrym moderatorem i chcesz mi wmówić że wypełniasz swoje obowiązki lepiej ode mnie? Otóż nie! dajesz warny tylko loży.. żaden ajmar ani członek TMK nie ma warna ani od Ciebie ani od boruca.. tylko loża. Ja wbrew waszej opini zbanowałem nie tylko wasze multi ale również nasze.. i tak to do was nie dotrze ale to już nie moja broszka; )

[ Dodano: 2009-02-11, 22:36 ]
chcecie żebym był na prawdę stronniczy? mogę pójść śladami holiguli i dać wam wszystkim bany na miesiąc za wyzywanie Sm.. robol dostał bo wyzwał ją na gg.. wy mnie wyzywacie non stop i na forum i na placu w grze i na gg.. jakoś wtedy nikt nie miał pretensji...

...Morderca - 2009-02-11, 22:37

Ciekawe bo ja niedawno jeszcze miałem warna od Grassmana...
Yamakasi - 2009-02-11, 22:38

ShermaN napisa³/a:
Ja wbrew waszej opini zbanowałem nie tylko wasze multi ale również nasze..
to dlaczego czarna gira nadal gra?
ShermaN - 2009-02-11, 22:39

dlaczego gra? prosta sprawa.. bo jest samodzielnym graczem! chcesz wiedzieć kto to? proszę bardzo jest to szakal z meneli.. spytaj mohave lub grassmana na pewno go znają..
Kamili - 2009-02-11, 22:40

Zbanował ich multi, ale wcześniej przelali sobie kasę ;DDDD Śmiech na sali co tu się dzieje ;DDD
ShermaN - 2009-02-11, 22:43

śmiech na sali to wasze multi na których były miliony złota.. i to że nikt z tym nic nie robił przez tak długi czas.. nasze kukły zawsze były wyszukiwane i banowane po krótkim czasie... nie mielismy nawet szansy zrobić tylu kukieł i uzbierać na nich takiej ilości złota jak wy.. w sumie to nawet rozumiem wasze zdruzgotanie tym faktem ale pamiętajcie że z każdym nałogiem można wygrać ;)
kaban99 - 2009-02-12, 06:52

Ban sluszny jak najbardziej.
Wrescie prawowity SM sprawuje wladze bo HM to to samo co Mohave

GraSS - 2009-02-12, 08:42

Zal, zal i jeszcze raz żal!!!!! odkąd sherman dorwał sie stanowiska SM ustanowiły się jakies nowe prawa :) pokaż mi gdzie naruszyłem regulamin piszac do Ciebie po imieniu??? hee???. SiVo zdjemij z niego moda bo ta gra całkiem padnie
marcino1 - 2009-02-12, 09:12

Członkowie Loży ciągle piszą do mnie po imieniu więc i tam powinny być bany.
Nie rozumiem tego że Grassman za napisanie do kogos po imieniu ma bana a Ty i Twoi koledzy nie!
Jak juz dajesz bany to dawaj sprawiedliwie.

wilk - 2009-02-12, 09:49

sherman jak będziesz banowal to teraz zacznij od siebie zlamasie ;)
frytka - 2009-02-12, 13:15

ShermaN, nie Ty, więc kto?
SM miała tylko Hola i Borszczu. Wątpie żeby to byli oni ;) Admina też nie podejrzewam.
Yama, dzięki że wspominasz o mnie, bo sama chyba nic nie zrobię.. Czekam, proszę i nici..

ShermaN - 2009-02-12, 15:34

z tym problemem nie do mnie złotko ;) nie ja Cię zbanowałem i nie interesuje mnie kto to zrobił.. może właśnie jedna z tych osób których nie podejrzewasz?
kropek - 2009-02-12, 15:52

ShermaN napisa³/a:
chcecie żebym był na prawdę stronniczy? mogę pójść śladami holiguli i dać wam wszystkim bany na miesiąc za wyzywanie Sm.. robol dostał bo wyzwał ją na gg.. wy mnie wyzywacie non stop i na forum i na placu w grze i na gg.. jakoś wtedy nikt nie miał pretensji...
Shermanku :) wtedy H_M nie była w Ajmarach :) Bo o coś tam poszło :) i wcale nie była za ajmarami ani za wami...

[ Dodano: 2009-02-12, 15:53 ]
PS: A to że dała bana robalowi to już świadczy o wychowaniu robola :D

wafal - 2009-02-12, 15:56

Cytat:
nie ja Cię zbanowałem i nie interesuje mnie kto to zrobił..
Podejście SM do sprawy ważnej, gratuluję!
kaban99 - 2009-02-12, 17:23

korpek cioto w dupeibyles gowno wiesz noobie, jak nie byla HM ja ajmarami jak Cwelhave mial haslo do jej konta bo mu dala taka sama jest oszustka jak reszta tej bandy przyglupow.

Sherman dobrze mzoe ty wrescie zrobisz porzadek bo SiVo i ta zjebana HM sobie rady nei dawali

Molph - 2009-02-12, 17:32

kaban99 napisa³/a:
korpek cioto w dupeibyles gowno wiesz noobie, jak nie byla HM ja ajmarami jak Cwelhave mial haslo do jej konta bo mu dala taka sama jest oszustka jak reszta tej bandy przyglupow.

Sherman dobrze mzoe ty wrescie zrobisz porzadek bo SiVo i ta zjebana HM sobie rady nei dawali

ty kurwo wyskocz na real a nie kozaczysz przez neta szmatławcu pierdolony, na realu bym ci najebał tak ze by cie matka nie poznała, wysrał bym cie kurwo jebana bo pizdą jestes na jeden strzał kruwiago pierdolona, jestes na nikim, na indianach cie wypierdoliłem i kurwa na menelach jak masz problem to wbijaj na real to nie wrócisz do domu szmato

kaban99 - 2009-02-12, 17:41

Ja jestem nikim??? to kurwa kim jestes Cwelhave ??? Jestes jebanym malcem robionym palcem zeskrobanym na obciagarce,w realu kozak buahaha kurwa zarosnieta parowa jestes to ci powiem a takie prostytutki jak ty nie zasluguja na litosc frajerze denty!!!

Ja juz slyszalem jaki ty kozak jestes w realu kurwa daj spokoj piekny obciagaczu, jebany hiphopowiec w obcislych spodnaich i w rumunskim swetrze z grucha czy bez dla mnie to bez roznicy jak cie dojade to spierdolisz do mamy do spodnicy.

Molph - 2009-02-12, 18:29

No to kurwo jebana dawaj na real, wiesz jak wyglądam wiesz gdzie mieszkam to zobaczymy jaka kurwa jestes pizda i tyle kurwo powiem, najebałbym cie w realu szmatławcu pierdolony, pajacu zasrany
frytka - 2009-02-12, 20:09

Ej, spokój. Opanujcie się...
Holigula_Mixrus - 2009-02-12, 20:37

Spokój bo zaz chwilę każdemu dam bana na uspokojenie sie!! Nie było mnie kilkanaście dni i juz taki bałagan!!

Nawet nie mozna się oderwać na chwilę... sherman napisz do mnie na gg... Musimy pogadac!! I jeszcze raz zobacze wyzwiska to zablokuję wam konta na stałe!!

GraSS - 2009-02-12, 21:10

Kaban Ty nawet nie wiesz na kogo sie porywasz "malcem robionym placem" nie kopiuj tu tekstów TeDe załosny jestes zapewne w realu jestes zagubionych chłopcem i marzysz żeby być takim za jakiego sie podajesz. Odgrażasz sie ciągle że znasz Moje i Mohave dane... gdzie mieszkamy jak sie nazywamy itp itd Mówiles ze nas pozabijasz itp :) ale co z tego gadania jak na słowach sie skończyło... Powiem Ci że takich cwaniaków jak Ty było wielu i co z tego? Jakby brał Was na poważnie to musiałbym chyba z 10 razy zginąć ;) Bo miałem być "zajebany" hehehe wiesz.... żałosne teksty mi tu ładujesz... nie znasz możliwości przeciwnika a juz kozaczysz że Nas zniszczysz.... Zrobiłem Ci taki wygład przeczytaj go sobie jeszcze 10 razy to mzoe dotrze i nie kozakuj... Pozdro!!
kaban99 - 2009-02-13, 06:54

Grass troche wiecej mam lat od Mohave i jestem na 100% pewien zeby go uwalil chcesz to przyjedz kozaku dane ci moge na priv podac jak nie dygasz,nie znam danych hahaha a kto ich nie zna jak chlopaki z lozy mieli je we wlasnym koncie na indianach keke, po drugie od czego jest nasza klasa buhaha, po trzecie nie przypominam sobie zebym o tobie cos pisal tym bardziej grozil. Elo Skarbie

PS.pozdro Kochanie

GRASSMAN - 2009-02-13, 11:34

Wyjaśnione Temat zamykam!!