|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - Ciąg dalszy wybryków moderatora macka143.
marcino1 - 2009-02-16, 16:46 Temat postu: Ciąg dalszy wybryków moderatora macka143. Jak wszyscy wiedzą to co robi maciek143 to jest parodia.Daje nie słuszne warny albo po prostu czepia sie szczegółów, ale co ja duzo bede pisal zobaczcie sami.
OD: maciek143 za wypowiedź: Dam zloto/piórka tutaj za kase/flachy na menelach
maciek143 napisał:
hah... ale ten bambero to cioto nie dojebana... heh magnum lepszy gracza nie taki lalus
odpisz skasuj
Jeśli ktoś ma podobne wiadomośći lub warny od tego gracza proszę ja tu wklejać.
maciek143 - 2009-02-16, 16:54 Temat postu: Re: Ciąg dalszy wybryków moderatora macka143. Ja chcę żeby stracił moda ponieważ daje nie słuszne warny.
I obraża innych graczy np.Yamakasi.:)
NIECH STRACI MODA
uente - 2009-02-16, 16:54
gracz maciek warna mi jeszcze nie dał ale sam powinien dostać za natręctwo i męczenie mnie i moich kolegów z plemienia... nawet bany pw i gg nie pomagają bo zakłade nowe numery ;/
michal - 2009-02-16, 16:57
Ja jestem za straceniem moda ponieważ daje niesłuszne warny i dręczy innych graczy.
I ich obraża .
ProszÄ™ o pozbawienie macka143 moda. m ;)
Boruc-become - 2009-02-16, 17:04
6. Nie wolno handlować itemami z innych gier.
cytat z regulaminu, którego gracz marcino1 chyba nie zna :) warn jak najbardziej słuszny i kazdy Ci to powie :). Ale pisać każdy może czasem lepiej czasem troche gorzej ;]... SiVo jak sam widzisz do tego warna mam podstawe w regulaminie placyku, wiec oskarżenia marcino1 są nie słuszne. Co najwyzej gracz marcino1 moze stracić moda za nie znajmość regulaminu :). pozdrawiam
marcino1 - 2009-02-16, 17:11
Regulamin znam bardzo dobrze, ale nie jestem botem i jestem wyrozumiały dla ludzi.
Odkąd pamiętam takie posty były na placu i nikt ich nie karał warnem ani nawet nie usuwał.
Dziwne boruc że skoro jestem takim złym modem na mnie nie ma skarg.
Nie obrażam graczy tak jak ty to czynisz a co ważne piszę poprawnie w przeciwieństwie do ciebie.
Ankieta mówi sama za siebie pogódź się z tym, że gracze nie są zadowolenie z twojej pracy.
Miej na tyle taktu i nie pisz czegoÅ› co nie jest prawdÄ….
Boruc-become - 2009-02-16, 17:18
Buehahahah,
po pierwsze powiedz co maja wiadmosci na PW, do pracy jako modertor - NIC :)
po drugie ja daje warny, a nie jak ty, przymykasz oko na wszystko, to jest postawa dobrego moderatora ??
po trzecie ja nie pisze zle, a to że nie pisze polskich znaków to tylko dlatego ze mi tak wygodniej wiec WARA ;]
po czwarte jakbys znał regulamin to byś nie zakładał tego tematu - proste :P
aha i jak juz powiedziałem duzej nie bede z toba dyskutował :) pilnuj ankiety (pamietaj zeby wszyscy ajmarowie zagłosowali :PP) :) pozdrawiam :P
marcino1 - 2009-02-16, 17:26
Spoko:) Nie chodzi mi o uzywanie polskich znaków tylko o błędy ortograficzne.
Regulamin znam bardzo dobrze.
Warny daje w tedy gdy ktoś na nie zasłuży.
Na mnie nie ma skarg.
xXMlodyLasekXx - 2009-02-16, 17:55
Ja nie wkleję ponieważ mam od niego bana...
Były warny za wypowiedzi takie jak np. "xD hehe" pisałem do niego na gg za co, a On odpowiadał, że nie można pisać na początku emotek....
Jestem za tym aby stracił moda.
bamberos - 2009-02-16, 18:07
maciek cwelu lalus to ty moze jest niedojebie a ja jestem za tym zeby on stracil moda poniewaz mi tez dla warna bez powodu ale niestety i juz znikl i niemoge go pokazac
marcino1 - 2009-02-16, 18:19
Nie można pisać samych emotek.
GRASSMAN - 2009-02-16, 21:18
To ja sie wypowiem Jako mod i SM
1. Maciek miał prawo dać warna za tego posta z wymiana złota na kase bo jest to zabronione i wszelkie wzmainki na ten temat na placu moga byc karane warnem ( jednakże mod powinien na takie głupoty nie wyskakiwac odrazu z warnem ale usunac bez warna i dac ostrzezenie ustne... gdy jednak to nie da skutku moze nagrodzic warnem...)
2. Macka postawa w wyslalnej wiadomosci na priv jest karygodna gdyz mod powinien dawac przyklad a nie robic takie rzeczy... niby zwalcza chamstwo i bluzgi a sam to robi.. a to sie mija z celem .... dlatego w tym wypadku musze go skarcic
Na koniec postawnowiłem dodać ze pozostane neutralny w tej sytuacji ... tj: Nie jestem na TAK ani nie jestem na NIE
Pozdrawiam :)
ShermaN - 2009-02-16, 21:26
znaleźli sobie nowego kozła ofiarnego :D ankieta wygląda jak wygląda bo sami ajmarowie głosują buehehe :D
[ Dodano: 2009-02-16, 21:28 ]
bamberos napisa³/a: | maciek cwelu | grassman czy za to nie należy siÄ™ warn? czy nie dasz koledze?
traper - 2009-02-16, 21:51
Na pewno nie da, w końcu Ajmar :D
Yamakasi - 2009-02-16, 22:52
Pewnie da. Jak Molphowi daje to dlaczego ma jemu nie dać?
ShermaN - 2009-02-17, 00:10
Yamakasi, nie zmuszaj mnie do zadawania tendencyjnych pytań.. co daje molphowi? kabanowi dał 3 warny a molphowi jednego i to dopiero po tym jak go opieprzyłem za to że żadnego nie dał "bratu"
bamberos - 2009-02-17, 07:44
mam tu pewne wiadomosci ktore napisal do mnie maciek143
maciek143 napisał:
kurwa lama jestes... nie zostałes wybrany skurwielu to wyprosiles lamo jebana.. ;/
maciek143 napisał:
pfff.... hahahahahha wybrany.... ha wy lizałes dupe, zebycebie wybrali... ja i ruskow i magnum byslimy pierwsi... hah pało jebana
mam taki wiadomosci jeszcze kilka i mam dowody ze on domnie tak napisal tak mod nie powinien pisac do zwyklego gracza
Boruc-become - 2009-02-18, 19:42
OD: marcino1 za wypowiedź: hehe rukow cienki jesteś ajmarze wielki buehahahah hity po 40 i 50 wchoda buehaha
takie warny daje modertor, który jak wiekszosc twierdzi jest autorytetem i wzorem do naśladowania buehahahaha ;)
po pierwsze primo ten gracz nie zna regulaminu co widac na załączonym warnie z gry ;)
po drugie secundo gracz marcino1 jest stronniczy... jakbym powiedział tak o graczu z loży_szyderców to by nic z tym nie zrobił, a jako że ruskow jest jego współpleminiowcem dał mi warna za stwierdzenie że ruskow jest cienki na arenie ;) bardzo ciekawe ;P
pozdrawiam ;)
GRASSMAN - 2009-02-18, 19:45
Skoro flood-owałes to warn sie nalezy :) a ja takie imfo dostałem :)
Boruc-become - 2009-02-18, 19:47
nie grass, ja wklejałem ten tekst po kazdym nie słusznym usunieciu... to jest własnie stronniczosc ;)
marcino1 - 2009-02-18, 19:48
Maciuś a czemu sie nie pochwalisz ile razy wczesniej usuwałem takiego posta i ostrzegałem cie słownie że dostałes warna?? Problem jest w tym że ty sobie nic z tego nie robiłeś i po raz piąty chyba pisałeś to samo.Tak sie zachowuje moderator??
Nawet swoimi wypowiedziami pokazujesz że jesteś niedojrzały.
To tyle z mojej strony..
Boruc-become - 2009-02-18, 19:50
dokładnie marcino1 wklejałem tego posta po kazdym nie słuzsznym usunieciu gdyz ten post nie nadawał sie nawet na usuniecie i to jest własnie twoja stronniczosc jak bronisz kolegów z ekipy buehah ;]
bamberos - 2009-02-18, 19:56
boruc tma napisales ze marcino1 jest stronniczy ja napisalem cos na loze a bylem juz w ajmarach i dostalem warna to chyba pokazuje ze nie jest stronniczy XD
ShermaN - 2009-02-18, 20:10
masło maślane ;/
moim zdaniem jako moderatorzy doskonale się uzupełniacie.. boruc daje warny za pierdoły a marcino1 jest na tyle ubezwłasnowolniony że nie daje warnów wcale ;)
traper - 2009-02-18, 20:26
ShermaN napisa³/a: |
masło maślane ;/
moim zdaniem jako moderatorzy doskonale się uzupełniacie.. boruc daje warny za pierdoły a marcino1 jest na tyle ubezwłasnowolniony że nie daje warnów wcale ;) |
Do tego dochodzi jeszcze Grass który nie daje w ogóle warnów Ajmarom :)
marcino1 - 2009-02-19, 15:16
Boruc zobacz warna jakiego dałeś graczowi o nicku PIVO jest bardzo podobny do tego którego ja ci dałem.Jak byś nie wiedział gdzie go znaleźć to ma go w opisie.
Masz taką namiastkę tego co czują inni gracze którym ty dajesz warny i potem się dziwisz że mają pretensję, a przecież zachowujesz się tak samo.
Sherman ty za to jesteÅ› najlepszym moderatorem:)
Podaj mi uzasadnienie tego co napisałeś na mój temat.
Wydaję mi sie że tak piszesz ponieważ raz nie dałem warna który w twojej ocenie sie należał,
jako SM masz przecież wgląd do warnów i na pewno znajdziesz warny przyznane prze ze mnie, więc nie mów głupot że nie daje wcale.
ShermaN - 2009-02-19, 16:05
marcino1, no czasem dasz komuś z loży ;D nikt z ajmarów nie ma warna od Ciebie mimo że niejednokortnie byłeś obecny podczas łamania regulaminu placu przez Twoich kolegów ;) buźka maleńki ;)
bamberos - 2009-02-19, 16:43
ShermaN napisa³/a: | marcino1, no czasem dasz komuÅ› z loży ;D nikt z ajmarów nie ma warna od Ciebie mimo że niejednokortnie byÅ‚eÅ› obecny podczas Å‚amania regulaminu placu przez Twoich kolegów ;) buźka maleÅ„ki ;) |
sherman marcino1 dal mi warna za przzwanie kogos na glownym od was tylko juz mi zniknal
ShermaN - 2009-02-19, 20:31
bamberos, wtedy nie byłeś w ajmarach ;)
Yamakasi - 2009-02-20, 05:22
ShermaN napisa³/a: | nikt z ajmarów nie ma warna od Ciebie mimo że niejednokortnie byÅ‚eÅ› obecny podczas Å‚amania regulaminu placu przez Twoich kolegów ;) |
aaa i tu Cie mam :P ostatnio dostalem od marcino warna
Avast - 2009-02-20, 15:47
maciek idź pod ścianę płaczu tam twoje miejsce ;]
Nowicjusz - 2009-02-21, 07:25
maciek powinien stracić moda... to co on robi to jest naprawdę przeginka...
gdy poki czy jakoś tak napisał na głównym "haha", to nie usunął posta a tu jest napisane że młodemu za taki wpis dałeś warna, no więc albo to jest multi kogos z loży albo jakiś kolega.... więc widać twoją stronniczość...
ShermaN - 2009-02-21, 17:30
Nowicjusz, multi kogos z loży? kolega kogoś z loży? się zastanów chłopcze co ty wypisujesz za pierdoły
Nowicjusz - 2009-02-21, 23:06
ShemaN skąd mam wiedzieć kto to, ale podejrzewam że twój nowy bank :]
Yamakasi - 2009-03-03, 06:18
kolejne wybryki macka. nie wszystkie moje, ale to sie nie liczy, tylko to za co je dał:
Cytat: | OD: maciek143 za wypowiedź: Ty nie kochasz Boga .. |
Cytat: | OD: maciek143 za wypowiedź: maicek maciek maciek maciek maciek |
Cytat: | Twoje ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: maciek maciek maciek maciek maciek maciek |
|
|