|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - SiVo.wodzu pozdrawia.Ban za nic i śmierć.
wodzu - 2006-09-30, 23:01 Temat postu: SiVo.wodzu pozdrawia.Ban za nic i śmierć. Nie trzeba sciągać bana.Dzięki za pomoc ale już mnie zabili.Nie warto zaczynać od nowa.Wiem że w tej grze chodzi o złotówki od graczy ale nie dajecie szans graczom biednym!!!!Napiszcie przed rejestracją że jak będzie ci dobrze szło to ktoś cię zbanuje.Zabiją cię a ty zapłacisz 1 pln + vat u szamana aby cię wskrzesił.Teraz kumam o co chodzi.Przecież admin wie kto ma jaką broń,kto jak sobie radzi.Smierdzi oszustwem.Wiem że ten post się nie ukarze ale napiszę go na czerwono.Czuję się oszukany-Tak nie powinno być!!!Nawka1 dostała bana,ale na forum przeczytałem że sama kasuje swoje wiadomości.Super.Kto czuje sie oszukany-napisz jak cię oszukano.Pozdrawiam-wodzu.
[ Dodano: 2006-09-30, 23:10 ]
SiVo.Jest mi bardzo przykro ale muszę odejść.Myślałem że nie ma lepszej gry jak indianie.net ale zawiodłem się.Czy wiesz że miccom,sitting_bull i wodzu to JA!!!!!To ta sama osoba.To ja chciałem aby przestali klnąć na głównym placu,To ja chciałem byś szeryfem i stać na straży przyzwoitości,ale nie da się bo dostałem bana za wiadomość???Pomyśl nad grą i ulepsz coś.NIe może być tak że jeśli ktoś nie płaci to nie gra.Pozdrawiam.wodzu,miccom,sitting_bull.I wielu innych których potraktowano jak mnie.Z wielkim bólem-Żegnam.
dario - 2006-10-01, 07:51
czy to tylko ja nie wiem o co mu chodzi? ale może to efekt wczorajszej imprezy...
And1 - 2006-10-01, 11:41
no wlasnie bo troche niezalapalem z tymi wszytkimi ......
Navka1 - 2006-10-02, 19:57
hmm... mnie nie oszukano lecz dostałam bana z głupoty... straciłam najlepszą broń w grze... gdyby nie przyjaciele pewnie tez zaistniał by taki temat z mojej strony
Szegi - 2006-10-03, 12:44
hehe .. mulito konta :)
moczyk - 2006-10-03, 14:55
no wlasnie a moze dostales bana za multikonta? a gdyby niebyo tak ze sie plasci za np. wskrzeszenia to gra by padła bo by niebyło kasy na serwer... (który zreszta chodzi jak własniej roboty;/;/;/)
Navka1 - 2006-10-03, 16:39
Hehe przecież mówiłam że dostałam bana "od samej siebie" SiVo może podtwierdzić :)
|
|