|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Kosz - Do Moderatorów
silya_88 - 2007-07-01, 18:10 Temat postu: Do Moderatorów Wafal i Kiljan wykorzystujecie moderowanie do swoich kłótni.
Co chwilę trafiam na temat w którym można się jeszcze wypowiedzieć, a wy go zamykacie bo któryś z was powiedział coś o drugim. Natomiast tematy które są bez sensu dalej są otwarte.
Do tego ciągle zmieniacie swoje wypowiedzi i innych, które tego nie wymagają. Chodzi mi o to, ze zamiast wpisać nowego posta to chcąc się chyba popisać, ze jesteście modami robicie odpowiedź jako Edit by Kiljan/Wafal
Weźcie się za siebie chłopcy
wafal - 2007-07-01, 22:03
silya_88 napisa³/a: | Do tego ciÄ…gle zmieniacie swoje wypowiedzi i innych, które tego nie wymagajÄ…. Chodzi mi o to, ze zamiast wpisać nowego posta to chcÄ…c siÄ™ chyba popisać, ze jesteÅ›cie modami robicie odpowiedź jako Edit by Kiljan/Wafal |
To nie jej popisywanie się, tylko jak jest odpowiedź nie na temat to się edytuje ;)
silya_88 napisa³/a: | Co chwilÄ™ trafiam na temat w którym można siÄ™ jeszcze wypowiedzieć, a wy go zamykacie bo któryÅ› z was powiedziaÅ‚ coÅ› o drugim. |
Nie kapuje tego... silya_88 napisa³/a: | Natomiast tematy które sÄ… bez sensu dalej sÄ… otwarte. | Fakt, nie wszystkie sÄ… pozamykane...
Holigula_Mixrus - 2007-07-02, 14:31 Temat postu: Re: Do Moderatorów
silya_88 napisa³/a: | Wafal i Kiljan wykorzystujecie moderowanie do swoich kłótni.
Co chwilę trafiam na temat w którym można się jeszcze wypowiedzieć, a wy go zamykacie bo któryś z was powiedział coś o drugim. Natomiast tematy które są bez sensu dalej są otwarte.
Do tego ciągle zmieniacie swoje wypowiedzi i innych, które tego nie wymagają. Chodzi mi o to, ze zamiast wpisać nowego posta to chcąc się chyba popisać, ze jesteście modami robicie odpowiedź jako Edit by Kiljan/Wafal
Weźcie się za siebie chłopcy |
I z tym siÄ™ zgadzam
Kiljan - 2007-07-02, 15:19
ta "klotnie"rozpoczal wafal z reszta jak zwykle...co do zmieniania odpowiedzi to ja nigdy nie edytuje bo mi sie nie chce xD co do tematow za szybko zamknietych to sa albo uwagi i bledy lub jakies bez sensowne propozycje a co do ostatniego sie zgadzam
silya_88 - 2007-07-02, 17:59
zakładam, że Wafal powie, że to Ty Kiljan zacząłeś:)
Ja tylko wyraziłam swoje zdanie zróbcie z tym co chcecie:)
pozdrawiam,
Sylwia
wafal - 2007-07-02, 21:39
A jesli tak już Kiljan piszesz... to ja jestem ciekaw, czy Ty masz w ogóle to 14 lat? Bo raz miałeś 17, ostatnio sie dowiedziałem, że masz 20 a teraz nagle 14...
Kiljan napisa³/a: | to ja nigdy nie edytuje |
Tylko chcąc mnie dogonić, nabijasz posty...
Edit: Kiljan ujarany... usunÄ…Å‚ mi posty... n/c
Może lepiej nie będę komentował tego zachowania, bo zaraz będzie płakał... i wy co macie mu cos do zarzucenie, równiez tego nie róbcie...
silya_88 - 2007-07-04, 14:07
Oboje zachowujecie CiÄ™ jak dzieci
Wina jest po obu stronie, więc obaj się opanujcie
Borszczu - 2007-07-04, 16:23
Silya ma racje. Nie zrozumcie mnie źle ale gdy Kiljan miał przerwę od Indian takich cyrków nie było
silya_88 - 2007-07-05, 20:12
Apropo Borek, bo zaś mi zamknęli temat w którym chciałam coś dodać:)
Banki Żydzi zakładali już zdaje się w średniowieczu
wafal - 2007-07-05, 20:14
Który, to Ci odblokuje ;P
silya_88 - 2007-07-05, 20:16
Hehe, ale to już nie chce mi się powtarzać. Zrobiłam sobie off tutaj:)
wafal - 2007-07-05, 22:53
Pisz, żeby nie było to otworze ;)
Kakito22 - 2007-07-16, 11:02
W temacie MoD jest taka sytuacja: Kiljan zarzyczył sobie Moda na multi.
Odpowiedź wafala:
''Haha dać komuś moda na muli xD''
Odpowiedź Kiljana:
''dali komuÅ› o IQ krzesla to dadzÄ… na multi''
wafal - 2007-07-16, 11:40
Kakito22 napisa³/a: | dali komuÅ› o IQ krzesla to dadzÄ… na multi |
Jak Kakito chcesz... jak widać nie dali komuś na multi - tak wiec ja nie mam IQ krzesła... Ale mogę się założyć, że mam wyższe od kiljana
silya_88 - 2007-07-25, 09:53
Kakito pewnie chodzi, że zaś się wadzicie bez sensu
|
|