INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Poważny błąd

Holigula_Mixrus - 2007-07-10, 22:14
Temat postu: Poważny błąd
Heya

Dziś zostałam wskrzeszona. Poprosiłam siostrę by weszła mi do tipi. Na własne oczy widziałam jak to robiła. Było to po 19. Gdy przed chwilą wchodzę na konto widzę, że jestem trupem. Klikam na szaman a tam pisze, że muszę czekać 10 min. No to czekam. Po dziesięciu minutach uleczam się i wchodzę na arenę. Chce kogoś zaatakować a tam wyskakuje mi, że możesz atakowac co 20min!!!

Co to ma być. Czemu nie byłam w tipi?? Czemu nie mogę atakować??

Borszczu - 2007-07-10, 23:03

Holigula_Mixrus napisa³/a:
Heya

Dziś zostałam wskrzeszona. Poprosiłam siostrę by weszła mi do tipi. Na własne oczy widziałam jak to robiła. Było to po 19. Gdy przed chwilą wchodzę na konto widzę, że jestem trupem. Klikam na szaman a tam pisze, że muszę czekać 10 min. No to czekam. Po dziesięciu minutach uleczam się i wchodzę na arenę. Chce kogoś zaatakować a tam wyskakuje mi, że możesz atakowac co 20min!!!

Co to ma być. Czemu nie byłam w tipi?? Czemu nie mogę atakować??

Proste ;-)

Nie masz konta sachem i nawet jeśli przebywasz w tipi mogą Cię atakować osoby z niższym lvl. A z arena zawsze tak było ze po wskrzeszeniu musiałaś czekać 20 min (10 dla sachema) żeby kogoś zaatakować.

Holigula_Mixrus - 2007-07-11, 08:32

Ale mi nie chodzi i ot, że mnie ktoś zaatakował tylko o to, że jak weszłam to nie byłam w tipi dopiero za pół godziny znowu weszłam.
Borszczu - 2007-07-11, 13:09

No skoro zginęłaś to wypadłaś z tipi
Holigula_Mixrus - 2007-07-12, 12:02

Ale w tedy mnie nikt nie zaatakował
Kakito22 - 2007-07-14, 19:56

Mam podobny problem. Wchodziłem do tipi na 10 godzin czyli jakim cudem po godzinie mógł mnie zaatakować Adam_eS, 6 lvli ode mnie wyżej? Miałem co prawda takiego farta, że po Jego ataku zostało mi 47 życia ;/
pixxel - 2007-07-22, 18:10

o wlasnie cos nt tipi. dzis sobie ustawile pobyt w tipi na 10 godz. po poltora godz. wchodze na profil a tu pisze ze w tipi bede jeszcze 8 minut! wytlumaczcie jesli mozecie
Holigula_Mixrus - 2007-07-23, 16:41

No właśnie. Dwa dni temu weszłam do tipi a gdy za pół godziny wchodzę jestem trupem. Wiem, że mogą mnie atakować niższe lvl ale dajcie spokój jeden gracz i to słabszy mnie nie wykończy.
wafal - 2007-07-23, 17:31

To trzeba sachema kupić i takich problemów brak ;]