INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - Samoczynne wyjście z tipi

Bugi - 2007-12-30, 15:17
Temat postu: Samoczynne wyjście z tipi
Jestem pewny ze dawalem tipi, a tu teraz wchodze na indian i zabity.. o co chodzi ? to juz moja 3 strzelba poszla !!Albo sie to wyjasni albo przestane w to grac ;/ bo to jest bez sensu !
Zbieram kase na strzelbe i wysylam sms-y a tu patrze majac tipi ze mnie zabili ;/
Prosze o odpowiedz o co w tym chodzi

Edit by wafal
Zmiana nazwy tematu.

wafal - 2007-12-30, 15:52

Za wcześnie wyłączyłeś przeglądarkę bądź się wylogowałeś za wcześnie...
Na pewno nie wyszło Ci samo... Albo podałeś hasło kolegom i jeden z nich postanowił sobie zrobić żarty z Ciebie i Ci wyszedł...

Mam jeszcze do was pewną rade (dla tych, którzy nie wejdą do tipi, a później próbują wyłudzić broń ;(): Gdy wychodzicie z gry ściągajcie broń!

Holigula_Mixrus - 2007-12-30, 16:32

Bugi napisa³/a:
albo przestane w to grac ;/ bo to jest bez sensu !

Hmm bardzo kuszÄ…ca propozycja;]

Nie no. Na pewno samemu nie wyszło się z tipi. Ja jak kończę grę to sprawdzam 3 razy... Jakoś zawsze jest ok...

Bugi - 2008-01-02, 13:04

Holigula_Mixrus napisa³/a:
Bugi napisa³/a:

Nie no. Na pewno samemu nie wyszło się z tipi. Ja jak kończę grę to sprawdzam 3 razy... Jakoś zawsze jest ok...

taaa tylko ze ja sprawdzalem u siorki jeszcze i jestem pewny ze mialem tipi a hasla nie podaje nikomu!!!! wmowcie to sobie

Czesio - 2008-01-02, 20:11

bugi jesli u siorki to moze zobiles zapamietaj i ona zobaczyla i ci weszla albo poprostu zobaczyla jakie masz halo i tu masz wałka nic cie SiVo nie odda poniewaz jestes bezmyslny
...Morderca - 2008-01-03, 10:33

Też miałem taki przypadek, ale na menelach. Również straciłem broń, ale byłem początkujący i nic z tym nie zrobiłem. Schowałem się do meliny.Wyskoczył zegar, chciałem sprawdzić czy broń zdjełem a tu trup.

Myślę że powinieneś otrzymać broń bo to nie Twoja wina tylko gry.

Czesio - 2008-01-03, 14:02

nic nie powinien otrzymywac jego win ai ty;le jak sie zuca haslem na prawo i lewo to wiesz a pozatym morderca moze nie miales SMa a jak sie nie ma SMa to moze cie zabic lvl slabszy od ciebie
Bugi - 2008-01-03, 16:13

Czesio napisa³/a:
bugi jesli u siorki to moze zobiles zapamietaj i ona zobaczyla i ci weszla albo poprostu zobaczyla jakie masz halo i tu masz wałka nic cie SiVo nie odda poniewaz jestes bezmyslny

No jasne tylko ze moja siora ma 29 lat i co by lookala jakie mam haslo ?? io myslisz ze ja obchodzi jakas gra? ;/ Ty jestes bezmyslny

Czesio - 2008-01-03, 20:05

on robi z siebie blazna takimi prubami wymuszenia broni !
...Morderca - 2008-01-04, 09:40

Według mnie to on może mówić prawde bo ja wiem o co chodzi. To samo miałem na menelach [Miałem SM] no i Mietek nie miał mniejszego lvl ode mnie. Wszedłem do meliny i były zegary klikam coś a to trup. To samo mogło być tu, u Ciebie był zegar a u tych co Cie atakowali byłeś jeszcze poza więc mogli zaatakować. Chyba że źle mówie. ;/
SiVo - 2008-01-04, 10:10

niestety, ale ogólnie takie coś to jest ciągle jako "przypadek".... jakby ktoś miał powiedzmy 50% skuteczność wywoływania takiego stanu rzeczy to by pomogło w ustaleniu jakie czynniki mają wpływ na tipi....
jak narazie to przychodzi mi do głowy jeszcze taka opcja, że idziesz sobie do tipi i w tej samej sekundzie co ty do niego wchodzisz to ktoś cie atakuje... :/

Bugi - 2008-01-04, 10:14

SiVo napisa³/a:
niestety, ale ogólnie takie coś to jest ciągle jako "przypadek".... jakby ktoś miał powiedzmy 50% skuteczność wywoływania takiego stanu rzeczy to by pomogło w ustaleniu jakie czynniki mają wpływ na tipi....
jak narazie to przychodzi mi do głowy jeszcze taka opcja, że idziesz sobie do tipi i w tej samej sekundzie co ty do niego wchodzisz to ktoś cie atakuje... :/

no tak ale przeciez jak ja te tipi dalem to Mialem juz napisane i potem bylem u siory na kompie i gdy juz wieczorem wbilem u SIebie to TRUP

...Morderca - 2008-01-04, 13:35

Właśnie o tym mówiłem co SiVo w drugiej opcji. U mnie wyskoczył zegar ale byłem trupem, to samo było u Ciebie też na pewno
trapek - 2008-04-30, 15:36

u mnie takiego przypadka nie było ale za to wyjde z wyprawy i ide do tipi to mnie raz zabili w tej sekundzie w której z wyprawy przechodzilem do tipi...
lukas9189 - 2008-04-30, 15:52

ja to samo mialem co teapek jak wyszedlem z wyprawy ale to moze jakies oszustwa a moze po prostu siedzi ktos i odswieza
wafal - 2008-05-01, 12:55

To, że jesteście wolni to nie błąd w grze...
Zamykam.