INDIANIE.net
Oficjalne forum

Uwagi i błędy - Nie słuszne warny

Yamakasi - 2009-02-03, 22:35
Temat postu: Nie słuszne warny
Otoż tak: Dostałem 2 warny od kfiatka o treści:

Twoje ostrzeżenia:
OD: Kfiatuszek za wypowiedź: DoBz!3 s!3 c!uJ3, a cOm mAsZ jAkIeŚ wĄtPl!wOśC! , cOm? ;*****
OD: Kfiatuszek za wypowiedź: kTo p0kL1kA zE mNą ? wY mOjE p0kEm0nK1 :D

a w regulaminie nie ma niczego takiego, żeby nie pisać czcionką ' pokemon '
zeby nie było to poniżej macie link do regulaminu placu głównego.

http://forum.indianie.net...&highlight=plac

Molph - 2009-02-03, 22:42

No jak się daje moderatora osobie nieodpowiedzialnej to tak wychodzi, że ludzie dostają warny za nic.
PeBeD - 2009-02-04, 08:56

OD: Kfiatuszek za wypowiedź: kTo p0kL1kA zE mNą ? wY mOjE p0kEm0nK1 :D
Nazwałeś innych p0kEm0nK'ami, to może o to chodzi :P

GraSS - 2009-02-04, 09:58

Jako Moderator w życiu bym nie dał za coś podobnego warna... W najgorszym wypadku usunąłbym post ale te posty w ogóle nie naruszają regulaminu :) Wnioskuje brak doświadczenia moderatorskiego u Kfiatuszka :) Taka jest moja pozycja w tej sprawie
ShermaN - 2009-02-04, 10:05

GraSS, uahahahah ahahaha i buahahaha dla Ciebie;D dawałeś warny za dużo większe pierdoły.. i Ty jako moderator jesteś nic warty.. tak samo z resztą jak maciek143

OD: maciek143 za wypowiedź: i mówisz że nie masz kompleksu na moim punkcie :D tylko mnie on line zobaczyłeś i już musiałeś się czepić :D jesteś super żałosny :D

co to ma być za warn w ogóle? szkoda że te od Ciebie grass mi już zniknęły bo też dobra beka by z Ciebie była na forum ;)

GraSS - 2009-02-04, 10:18

hehe cóż za zbieg okoliczności.... nagle taki temat na forum i nagle moje warny zniknęły haha daruj :)
ShermaN - 2009-02-04, 10:32

GraSS, Twoje warny zniknęły kilka dni temu, a szkoda :( uwielbiam z Was robić pośmiewisko na forum całej społeczności gry a tu lipa bo warny znikły :(

ale zawsze mogę ośmieszyć trochę boruca ;) czasem się zastanawiam czy boruc to jeszcze boruc czy już Ty lub mohave ;) tak głęboko Wam wlazł w tyłek

Holigula_Mixrus - 2009-02-04, 13:10

W regulaminie nie ma nic na temat pokemonowego pisma, ale według mnie, ono nie zalicza się do pisowni nawet;D

Ja bym usunęła te wpisy...

Molph - 2009-02-04, 13:59

ShermaN napisa³/a:
GraSS, uahahahah ahahaha i buahahaha dla Ciebie;D dawałeś warny za dużo większe pierdoły.. i Ty jako moderator jesteś nic warty.. tak samo z resztą jak maciek143

OD: maciek143 za wypowiedź: i mówisz że nie masz kompleksu na moim punkcie :D tylko mnie on line zobaczyłeś i już musiałeś się czepić :D jesteś super żałosny :D

co to ma być za warn w ogóle? szkoda że te od Ciebie grass mi już zniknęły bo też dobra beka by z Ciebie była na forum ;)

Nazwałeś kogoś żałosnym, czyli go obraziłeś, warn się należał :) A kfiatuszek daje za nic!

bamberos - 2009-02-04, 15:57

Twoje ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: aa robol przypal buauhauhauah

lol a ten warn to za co??? :-/

Yamakasi - 2009-02-04, 17:05

bamberos napisa³/a:
Twoje ostrzeżenia:
OD: maciek143 za wypowiedź: aa robol przypal buauhauhauah

fakt to akurat bylo masakrycznie idiotyczne.

ShermaN - 2009-02-04, 20:35

OD: maciek143 za wypowiedź: co mnie to boruc obchodzi? ty masz ze mna rozmawiać jak Ci karzę.. nie masz wyboru cieniasie

kolejny popis boruca :D

Boruc-become - 2009-02-04, 21:00

heh sherman to ty też czytac nie umiesz ? :O:O obraziłes mnie wiec warna nalezyty ;]

apropo :

Twoje ostrzeżenia:
OD: Kfiatuszek za wypowiedź: końskie zapalenie mózgu --> choroba na którą cierpi ShermaN
OD: Kfiatuszek za wypowiedź: rosyjskie wiosenno-letnie zapalenie mózgu --> to tez do niego pasuje ;]

pfff... to jest jedyny komentarz jaki moge powiedziec...

ShermaN - 2009-02-04, 21:37

pff to se w dupę wsadź.. mówiąc że jestem chory ja jakieś zwierzęcę choroby mnie obrażasz ja stwierdzając fakt że jesteś cienias Cie nie obrażam.. Cienias=ktoś słaby.. równie dobrze możesz dawać warny za pisanie o kimś "słabiak, słaby, cienki" itd./ jednak nie dajesz. jesteś niekonsekwentny..
Potega_Lozy - 2009-02-04, 22:32

racja maciek daje nie słuszne warny...
Kamili - 2009-02-04, 23:05

ShermaN napisa³/a:
OD: maciek143 za wypowiedź: co mnie to boruc obchodzi? ty masz ze mna rozmawiać jak Ci karzę.. nie masz wyboru cieniasie

kolejny popis boruca :D

Po pierwsze to ja kompletnie nie rozumiem tej wypowiedzi ;D Słownik pwn pomoże myślę:

http://so.pwn.pl/lista.php?co=karz%EA

a

http://so.pwn.pl/lista.php?co=ka%BF%EA

Nie dziękuj jakby co :) Tylko więcej czytaj i się ucz bo cieniutko :)

A wracając do sedna to warn moim zdaniem słuszny :) Rozkazywać to sobie możesz psu i ten nie wiem czy by cię posłuchał.. :) Uderzasz w takie tony celem prowokacji i bardzo słusznie, że maciek to karze (w takim kontekscie i znaczeniu używamy tego słowa).

Potega_Lozy - 2009-02-04, 23:10

Kamili masz racje tutaj warn słuszny, a tak po za tym pouczasz innych a sam nie piszesz zwrotów grzecznościowych wielką literą !!
No więc nie wymądrzaj się tak.