|
INDIANIE.net Oficjalne forum |
 |
Uwagi i błędy - Holigula_Mixrus
Holigula_Mixrus - 2008-06-14, 16:22 Temat postu: Holigula_Mixrus Jesli macie jakąś sprawę do mnie to piszcie tutaj... Temat stworzony dlatego, bo mam już dosyć czytania, że mam sm a jestem dzieckiem itp... Macie problem piszcie tutaj a nie w innych tematach offtopując!!
Czesio - 2008-07-05, 09:32
OD: Holigula_Mixrus za wypowiedź: mohave a sie boje bardziej sie boje twoich kukiel niz ciebie samego buhahaha
czy to jest słuszny warn ?? chyba nie złamałem żadnego pkt regulaminu nie ?
Holigula_Mixrus - 2008-07-05, 09:35
Warn był za rozmowe... Pisałam wam, że macie się przestać kłócić bo dam warny... Nie posłuchałeś wiec dałam warna... Nie raz, nie dwa tak piszę jak się ludzie kłócą na placu...
Czesio - 2008-07-05, 09:36
HaHaHa nic nie pisałaś nie wymyślaj sobie teraz !!
Holigula_Mixrus - 2008-07-05, 09:38
To się da udowodnić... SiVo powinien mieć w archiwum rozmowy z placu... Podaj date i mniej wiecej godzine...
pocahontas - 2008-07-08, 03:13
w regulaminie nie ma nic o klotniach....
Holigula_Mixrus - 2008-07-08, 08:50
My nie mamy się trzymać sztywno regulaminu... Gdybyś widziała, że zaraz zacznie się awantura to byś też działala...
Molph - 2008-07-08, 09:46
Tobie pocahontas (filip150) moda to byś Ajmarów zbanowała za byle co, chociaż i tak logujesz się za konto wafala i dajesz warny za byle co.
kaban99 - 2008-07-10, 15:26
kolejne nadużycia HM żałosny Mod i tyle, widać ze brak lat daje sie w znaki graczą
asuniaXD - 2008-07-13, 10:10
Kaban99 jak narazie ty zachowujesz się jak dziecko. HM dostał moda a ty jesteś zazdrosny. Hehe jaki żal
Holigula_Mixrus - 2008-07-13, 10:16
Kaban powiesz mi wreszcie o co ci chodzi?? Wiek tutaj nie ma nic do rzeczy... Niektórzy wiedza co w zyciu przezyłam i wiedzą, że jestem dojrzała emocjonalnie bardziej niż nie jeden dwudziestolatek...
Rozmawiałam z wieloma ludzmi na ten temat... Nikt nie wie, czemu się zachowujesz... Wiem jednak, że jestes porywczy... Może piwinieneś to zmienic??
Technix - 2008-07-14, 11:24
Holigula_Mixrus napisa³/a: | Powinien byc warn za powtarzanie tematu. |
I dziwne, ze to ja go dostałem
W ogóle to za jaki flood? W jakim miejscu? Gdzie? A ten spam też mnie ciekawi...
A offtopic to offtopic, nie miałem nic do wymyślenia jako 'zadanie' to oddałem kolejkę, proste nie?
Mahone - 2008-07-15, 11:03
Ja (14-07-2008 12:35)
czesc Holi :)
Holigula_Mixrus (14-07-2008 12:35)
hej
Ja (14-07-2008 12:36)
17:19 Bugi - Mahone spierdalaj z tÄ…d bo ci jebne
17:21 Bugi - pioerdol sie polak pierdolony
17:22 Bugi - komornik zajebany
17:25 Bugi - pierdol sie trędowaty kutasie
to za to warny nie nalezÄ…?
widze ze jeszcze bana nie ma
Holigula_Mixrus (14-07-2008 12:36)
tak
ja wczoraj pradu nie miałam
i jak nie było tak nie ma... Brawo Holi
Tyleq - 2008-07-15, 11:09
Hola, przypominam o płaceniu rachunków za prąd
Holigula_Mixrus - 2008-07-15, 11:26
A za co mam dać bana? Warny tylko bo to na placu było... A, że nikogo z modów nie było to nie moja wina!
Mahone - 2008-07-15, 11:27
wiec 4 warny i Ban
Holigula_Mixrus - 2008-07-15, 11:32
A ty nie masz nic lepszego do roboty? Się uczepiliście mnie jak nie wiem... To nie ty jesteś modem lub adminem, by decydowac, czy mam dać bana czy nie!
Mahone - 2008-07-15, 11:56
edit:
Holigula_Mixrus napisa³/a: | A ty nie masz nic lepszego do roboty? |
NIe mam wakacje, a do pracy ide na drugÄ… zmianÄ™.
Cytat: | Się uczepiliście mnie jak nie wiem... |
Ja sie nie uczepiłem tylko zgłaszam....
Cytat: | To nie ty jesteś modem lub adminem, by decydowac, czy mam dać bana czy nie! |
Dlatego, że Ty jestes Modem to mozesz "naginać" regulamin w którą stronę chesz i kiedy chesz... kolega z Ajmarów warna nie bedzie,
Plac Główny: 8. Nie wolno przeklinać.
Technix - 2008-07-15, 12:05
Mahone napisa³/a: | kolega z Ajmarów warna nie bedzie, |
A myślałeś, że jak to działa, hę?
Mahone napisa³/a: | sami go robicie głównie Ty |
W końcu coś trzeba robić.
Holigula_Mixrus - 2008-07-15, 12:07
I tutaj sie mylicie... Oni też dostają warny i to wielokrotnie... Mohave miał kilka razy bana ode mnie za wyzywanuie... Ale ja wtedy byłam, a teraz mnie nie było!!
Mahone - 2008-07-15, 12:11
Cytat: | Ja (14-07-2008 12:36)
to za to siÄ™ warny nie nalezÄ…?
tak |
Raz piszesz tak a raz inaczej...
Mnie nie interesujÄ… inne przypadki tylko ten!!
wafal - 2008-07-15, 12:13
Mnie też nie było wówczas jak i innych moderatorów.
Jeżeli Mahone zgłasza sytuację, że został złamany regulamin placu głównego to należy się ban dla Bugiego 3 dni, bo tyle jest za 4x warn. Myślę, że to dobre i proste rozwiązanie no i będzie spokój choć z tą sprawą ;)
Mahone - 2008-07-15, 12:21
Cytat: | Holigula_Mixrus 12:20:00
zal was sciska, ze mam moda i ze w waszym plemieniu nie jestem i tyle
Holigula_Mixrus 12:20:03
nie mam co odpisywac
Ja 12:20:16
hahaha
Holigula_Mixrus 12:20:19
a SiVo juz został powiadomiony o waszym zachowaniu] |
Molph - 2008-07-15, 12:26
Weźcie się odpierd*** od niej, dajcie człowiekowi pograć w spokoju.
Co wy sobie w ogóle wyobrażacie?
Jak by nie ona to było by tyle multi, że każdy by biegał z 30 lvl i kazdy nowy gracz nie miał by po co przychodzić, a wam nadal źle.
Weźcie się zastanówcie bo jesteście żałośni.
Technix - 2008-07-15, 14:12
Mohave/Molph czy do ciebie kiedykolwiek dotrze, że jesteś nieobiektywny ?
To co piszesz nie ma żadnej 'wartości przekonującej'. Mało kto się z tobą zgodzi, bo masz za mało kontaktów :P Tylko Ajmarowie uznają, że 'mądrze prawisz', bo im to odpowiada. Po prostu działasz ze źle pojmowaną zasadą 'kolegów się nie zostawia'. Byłoby super-ekstra, gdyby każdy miał 30 poziom :P Przyjdę sobie taki ja z 1 potem zrobię ten 5 i nikt mnie nie może atakować ^^. A multi? Jednak bardziej mi odpowiada domniemanie niewinności, niż domniemanie winy. Przecież indiańska kasa nie ma żadnej wartości poza grą, po co takie restrykcje? Myślicie, że multi daje niebotyczne dochody? Każdy był kiedyś na 4 levelu (oprócz googa i niższych, mam na myśli tyxch co się najwięcej o multi wypowiadają) i wie jakie 'mount everesty kasy' daje płukanie złota nawet na 4 godziny. A nawet trzymanie 4 levelowego multi w plemieniu nic nie da, bo 4 levelowcom często gęsto skalpowania bladej twarzy nie wyhcodzą! Tak więc nie dajmy się zwariować i zachowajmy 'złoty środek'! Jak powszechnie wiadomo, skrajności prowadzą do katastrof :P
Tak w ogóle, to gdyby wszystko było cacy, to nikt by się na HM nie skarżył! Jeśli są jakieś skargi, to przecież uzasadnione, co nie? A nieuzasadnionymi nie ma się co przejmować :P
Molph napisa³/a: | dajcie czÅ‚owiekowi pograć w spokoju. |
Skoro tak się denerwujesz, nie wchodź na to forum.
Molph napisa³/a: | bo jesteÅ›cie żaÅ‚oÅ›ni. |
Wiesz, to w sumie też może być jako obraza
Molph - 2008-07-15, 15:03
Człowieku grasz w indianie parę dni i masz najwięcej do powiedzenia!
Jesteś we wszystkim obeznany jak nikt inny, najmądrzejszy, skąd Ty się w ogóle wziełeś?
Jak to była obraza to naskarż się mamusi, ona Cię przytuli i pocieszy.
Co do multi... tak to jest tak daje ono zawaliste dochody, jak masz głowę to możesz na tym wyjść super.
Technix - 2008-07-15, 15:50
zawaliste dochody... ha ha ha :P Napisałem w poprzednim poście, że na 4 levelu w sumie nic nie zarobisz, musiałbyś mieć rochę dużo tych multi :P Ni gram parę dni, bo to już moje któreś, podejście hehehe
Mahone - 2008-07-16, 10:57
[Wczoraj 17:33] Molph: To ja też powiem prawdę: mahone to szmaciarz ;) I też nie dostane warna,w koncu prawda.
moj wpis został usunięty po kilku minutach i daje stronniczość HM
SiVo - 2008-07-16, 14:25
wy byście chcieli być wszyscy moderatorami... tylko jaki z tego byłby pożytek???
raz narzekacie że ktoś daje ostrzeżenie za byle co, raz, że nie daje... ciśgle wam źle... przecież wiadomo, że każdy na swój sposób jest stronniczy...
jak dla mnie to wasze zachowanie tylko pokazuje, że jeśli chodzi o moda to wam napewno się nie należy...
sami często prowokujecie a później się dziwicie....
jeśli rzeczywiście czujecie się jakoś strasznie skrzywdzeni jakąś decyzją moderatora to napiszcie mi na PW KONKRETY
Borszczu - 2008-07-16, 14:34
Mahone napisa³/a: | Ja (14-07-2008 12:35)
hej
tak
i jak nie było tak nie ma... Brawo Holi |
Hola nie ma obowiązku banowania na podstawie Twojego widzimisię. Trzeba jej było dać screena a nie wklejać nic nie warte zdania które każdy może spreparować w tak niesłychanie skomplikowanym programie jak NOTATNIK
Holigula_Mixrus - 2008-07-16, 16:14
Borszczu napisa³/a: | Mahone napisa³/a: | Ja (14-07-2008 12:35)
hej
tak
i jak nie było tak nie ma... Brawo Holi |
Hola nie ma obowiązku banowania na podstawie Twojego widzimisię. Trzeba jej było dać screena a nie wklejać nic nie warte zdania które każdy może spreparować w tak niesłychanie skomplikowanym programie jak NOTATNIK |
Dokładnie... Prosiłam o screena, nie dostałam go...
Mam nadzieję, że wypowiedź SiVo was przekona...
kaban99 - 2008-07-16, 16:43
Założę sie ze jak by to wstawill mohave to ja bym dostał banan na 100% od wielkiego moda HM.
Mahone - 2008-07-17, 10:10
Cytat: | Holigula_Mixrus
Dokładnie... Prosiłam o screena, nie dostałam go... |
kiedy prosiłas o screena? i jeszcze gówniara kłamie
Holigula_Mixrus - 2008-07-17, 14:28
A więc tak. Dostałeś warna za obrazę a w grze bana i to od siva również za wielokrotną obrazę.
Ja nie mogę dawać banów, bo ktoś mi coś napisał... Muszę mieć dowód, tak jak w sądzie. Jak daje bana to muszę napisać za co i na forum o tym zameldować. Taka rozmowa to nie dowód. Jakbyś miał screena to by można było dalej działać... Mohave dostawał bany za wyzywanie i to nie jeden raz. Gdyby on mi to przysłał, napisałabym to samo... Każdego traktuję tutaj równo.
Zastanówcie się teraz co napiszecie... Ostatnio coś za dużo spamu jest na forum. Teraz będziemy nagradzać warnami za spamy itp.
Yamakasi - 2008-07-17, 15:04
HM, jak beda skargi to niech robia screeny. Nie przyjmuj rozmow z GG, bo to tez zaden dowod.
I jeszcze jak bedziesz dawac bany, to tez mogla bys robic screeny tych samych ip.
Troche wiecej to czasu zajmie, ale nie bedzie skarg.
Holigula_Mixrus - 2008-07-17, 15:07
Jak daje bany to pisze na forum ip... mogę robić screeny ale to w każdej chwili można pokazać, bo tego się nie zamaże na koncie;]
Mahone - 2008-07-18, 12:59
Yamakasi napisa³/a: | HM, jak beda skargi to niech robia screeny. Nie przyjmuj rozmow z GG, bo to tez zaden dowod. |
Przez rozmowę na gg dostałem bana na 5 dni. To jak to jest wreszcie? Zastanówcie sie!!
GG nie jest częścią gry...
Molph - 2008-07-18, 13:08
Ciesz się, że nie dostałeś na stałe ;)
Yamakasi - 2008-07-18, 16:32
Rozmowy z GG nie powinny być dowodami. Przecież każdy może to sobie zmienić, ale zrobic nowy numer, podpisać go x osobą i pisać ze sobą, ale podajac sie za kogoś innego.
Holigula_Mixrus - 2008-07-18, 19:40
Dlatego ja rozmów z gg nie przyjmuje... a mahone nie dostał bana za rozmowe na gg i ban nie był ode mnie...
lukas9189 - 2008-07-19, 00:26
barszczu napisa³/a: | Hola nie ma obowiÄ…zku banowania na podstawie Twojego widzimisiÄ™. Trzeba jej byÅ‚o dać screena a nie wklejać nic nie warte zdania które każdy może spreparować w tak niesÅ‚ychanie skomplikowanym programie jak NOTATNIK |
i tu cię zdziwie panie pfff wszechwiedzący screeny są ***** warte chcesz sie przekonać? napisz tu a dostaniesz screena jak bluzgasz na placu panie hakierze buahah
+1 za wypowiedz nic nie wnoszÄ…cÄ… do tematu, czyt spam ;)
Mahone - 2008-07-19, 00:50
Holigula_Mixrus napisa³/a: | Dlatego ja rozmów z gg nie przyjmuje... a mahone nie dostaÅ‚ bana za rozmowe na gg i ban nie byÅ‚ ode mnie... |
Twoje konto zostało zbanowane za obraza moderatora - ban trwa do 22.07.2008 12:06
a na podstawie czego? :/
burek - 2008-07-19, 01:05
widocznie ktoś inny ją obraził pomyślał ze to twoje multi i oczywiście odpowiedzialność zbiorowa i pewnie dlatego masz bana bo innego wyjścia nie widzę;)
Mahone - 2008-07-19, 01:45
sorki zapomniałem screena :)
Molph napisa³/a: | Ciesz siÄ™, że nie dostaÅ‚eÅ› na staÅ‚e ;) |
Już sprawdziłes moje IP? Jeszcze zobacz gdzie mieszkam...
Molph napisa³/a: | CzÅ‚owieku grasz w indianie parÄ™ dni i masz najwiÄ™cej do powiedzenia!
Jesteś we wszystkim obeznany jak nikt inny, najmądrzejszy, skąd Ty się w ogóle wziełeś? |
Molphiku nie wziełeś a wziąłeś
Molph napisa³/a: | Jak to byÅ‚a obraza to naskarż siÄ™ mamusi, ona CiÄ™ przytuli i pocieszy. |
Dzięki za rade
Molph napisa³/a: | Co do multi... tak to jest tak daje ono zawaliste dochody, jak masz gÅ‚owÄ™ to możesz na tym wyjść super. |
Wiesz (uwaga trudne słowo) z autopsji?
Borszczu napisa³/a: | Hola nie ma obowiÄ…zku banowania na podstawie Twojego widzimisiÄ™. Trzeba jej byÅ‚o dać screena a nie wklejać nic nie warte zdania które każdy może spreparować w tak niesÅ‚ychanie skomplikowanym programie jak NOTATNIK |
Holigula_Mixrus napisa³/a: | A wiÄ™c tak. DostaÅ‚eÅ› warna za obrazÄ™ a w grze bana i to od siva również za wielokrotnÄ… obrazÄ™.
Ja nie mogę dawać banów, bo ktoś mi coś napisał... Muszę mieć dowód, tak jak w sądzie. Jak daje bana to muszę napisać za co i na forum o tym zameldować. Taka rozmowa to nie dowód. |
Yamakasi napisa³/a: | HM, jak beda skargi to niech robia screeny. Nie przyjmuj rozmow z GG, bo to tez zaden dowod. |
Yamakasi napisa³/a: | Rozmowy z GG nie powinny być dowodami. |
Holigula_Mixrus napisa³/a: | Dlatego ja rozmów z gg nie przyjmuje... |
Piszecie, że nie powinno być, a jednak jest....
Holigula_Mixrus - 2008-07-19, 11:59
lukas9189 napisa³/a: | barszczu napisaÅ‚/a:
Hola nie ma obowiązku banowania na podstawie Twojego widzimisię. Trzeba jej było dać screena a nie wklejać nic nie warte zdania które każdy może spreparować w tak niesłychanie skomplikowanym programie jak NOTATNIK
i tu cię zdziwie panie pfff wszechwiedzący screeny są ***** warte chcesz sie przekonać? napisz tu a dostaniesz screena jak bluzgasz na placu panie hakierze buahah |
A więc tak... Kto to jest barszczu?? Nie znam takiej osoby... Wypowiedź zacytowana jest Borszcza. To oznacza, że mogłeś ją edytować...
Nazwałeś go hakerem... Wiesz w ogóle co oznacza to słowo? Bo jeśli tak, to powinieneś nie nas, ale policję powiadomić. Jakie masz dowody na to, że borszczu jest hakerem?
Mahone napisa³/a: | Twoje konto zostaÅ‚o zbanowane za obraza moderatora - ban trwa do 22.07.2008 12:06
a na podstawie czego? :/ |
Zapewne na podstawie postów na forum... SiVo dał bana, nie ja, ale jak będziesz nalegał to jak znajdę czas, to poszukam owych postów...
Cytat: | widocznie ktoś inny ją obraził pomyślał ze to twoje multi i oczywiście odpowiedzialność zbiorowa i pewnie dlatego masz bana bo innego wyjścia nie widzę;) |
Zastanowiłeś się w ogóle co napisałeś? Po pierwsze nie ja go zbanowałam! Po 2 ja nie daje banów bo myślę, że to kukła... Ja musze mieć dowody! Jaka odpowiedzialność zbiorowa za obrazę? Pisałam o niej w całkiem innej sprawie! Odwracacie kota ogonem!
Napisze jeszcze raz. Co ja wam takiego zrobiłam, że się tak uczepiliscie mnie? Jesli wina lezy po mojej stronie, to jestem w stanie przeprosić, ale najpierw mi to udowodnijcie...
Mahone - 2008-07-19, 12:14
Holigula_Mixrus napisa³/a: |
Zapewne na podstawie postów na forum... SiVo dał bana, nie ja, ale jak będziesz nalegał to jak znajdę czas, to poszukam owych postów...
|
poszukaj, poszukaj jestem ciekaw...
bo na forum obraziłem tylko Molpha
burek - 2008-07-19, 14:24
Cytat: | widocznie ktoś inny ją obraził pomyślał ze to twoje multi i oczywiście odpowiedzialność zbiorowa i pewnie dlatego masz bana bo innego wyjścia nie widzę;) |
Zastanowiłeś się w ogóle co napisałeś? Po pierwsze nie ja go zbanowałam! Po 2 ja nie daje banów bo myślę, że to kukła... Ja musze mieć dowody! Jaka odpowiedzialność zbiorowa za obrazę? Pisałam o niej w całkiem innej sprawie! Odwracacie kota ogonem!
Napisze jeszcze raz. Co ja wam takiego zrobiłam, że się tak uczepiliscie mnie? Jesli wina lezy po mojej stronie, to jestem w stanie przeprosić, ale najpierw mi to udowodnijcie... |
Jak będę miał czas to Ci to udowodnię:)
Mahone - 2008-07-19, 15:04
PostForum: Uwagi i błędy Wysłany: 2008-07-17, 10:10 Temat: Holigula_Mixrus
PostForum: Uwagi i błędy Wysłany: 2008-07-16, 10:57 Temat: Holigula_Mixrus
W tych tematach SiVo mógł uznać słowa za obraze... ale nie jestem pewna... nie jestem nim wiec... |
1. Cytat: | [Wczoraj 17:33] Molph: To ja też powiem prawdę: mahone to szmaciarz ;) I też nie dostane warna,w koncu prawda.
moj wpis został usunięty po kilku minutach i daje stronniczość HM |
A nie jest tak? obraziłem Molpha i warn za kilka minut a wpis jego był do:
2. Cytat: | Cytat:
Holigula_Mixrus
Dokładnie... Prosiłam o screena, nie dostałam go...
kiedy prosiłas o screena? i jeszcze gówniara kłamie |
Za to ban na 5 dni? wtf
---------------------------------------------------------------
kaban99 jak cie obrażał dostał 3 dni.
Borszczu - 2008-07-20, 14:11
Mahone napisa³/a: | Za to ban na 5 dni? wtf
---------------------------------------------------------------
kaban99 jak cie obrażał dostał 3 dni. |
Regulamin kar nie określa jasno długości kary a jedynie jej minimalna wartość. Jeśli coś się powtarza kara będzie rosła :)
Mahone - 2008-07-20, 17:58
To dlaczego 5 dni? To było az tak obraźliwe? I pierwsze moja kara za jakies obrazania!
I jeszcze dostałem warna na forum za to?
To karany jest user na forum + gra? Za jedno stwierdzenie?
Borszczu - 2008-07-20, 19:29
Mahone napisa³/a: | To dlaczego 5 dni? To byÅ‚o az tak obraźliwe? I pierwsze moja kara za jakies obrazania!
I jeszcze dostałem warna na forum za to? |
Borszczu napisa³/a: | JeÅ›li coÅ› siÄ™ powtarza kara bÄ™dzie rosÅ‚a :) |
Taka sytuacja się już wielokrotnie powtarzała, a my nie mamy zamiaru tolerować tego rodzaju zachowań. Kolejna osoba obrażającą kogokolwiek dostanie tydzień i tak do skutku aż się nauczycie szacunku do innych graczy.
Mahone napisa³/a: | To karany jest user na forum + gra? Za jedno stwierdzenie? |
Gdybyś czytał regulamin to wiedziałbyś ze tak.
Mahone - 2008-07-20, 22:07
i wszystko jasne :D jeszcze 2 dni i wracam do gry...
Wnosze o bana dla gracza Molph
dowód:
Molph - 2008-07-20, 22:14
Za obrazÄ™ bana odrazu buahahaha
Ty sobie kolego nazbierałeś na tego bana, gnębiąc Holę i nie dając jej grać w spokoju.
PS ciesze się, że wracasz do gry bo Cie bede jechał jak bede chciał.
Mahone - 2008-07-20, 22:20
Molph napisa³/a: | Za obrazÄ™ bana odrazu buahahaha |
Dostałem za obraze...
Cytat: | Twoje konto zostało zbanowane za obraza moderatora |
A nie za cos innego bo zostałbym poinformowany!
lukas9189 - 2008-07-21, 19:25
zgłaszam iż moje posty są stale kasowane i dostaję mase ostrzeżeń za byle co na forum sprawcy to holigula i borszczu.
proszę o przyznanie ostrzeżenia graczowi mohave za spam w temacie założonym przez wredna squaw o płukaniu złota!
sprawiedliwości niech stanie się zadość
Molph - 2008-07-21, 19:35
Weźcie wy se najlepiej osobny temat o mnie załóżcie i tam piszcie skargi jakie macie co do mojej osoby ;)
lukas9189 - 2008-07-21, 19:39
sory ale ja dostaje ostrzezennia i kasujÄ… moje wpisy a twoich jakoÅ› nie,
ale trzymajmy się tematu bo grozi nam ostrzeżenie za spam...
Old_Shatterhand - 2008-07-21, 20:56
Nie podoba mi siÄ™ dyskryminacja Lukasa...
Mahone - 2008-07-21, 21:42
I bana za obraze nie będzie? jaka sprawiedliwosć?
ok mohave temat sie pojewi na dniach jak znajde troche czasu
Borszczu - 2008-07-22, 11:22
lukas9189 napisa³/a: | zgÅ‚aszam iż moje posty sÄ… stale kasowane i dostajÄ™ mase ostrzeżeÅ„ za byle co na forum sprawcy to holigula i borszczu.
proszę o przyznanie ostrzeżenia graczowi mohave za spam w temacie założonym przez wredna squaw o płukaniu złota! |
Kazdy warn jest uzasadniony ;) Nauczyłeś sie spamować to trzeba Cie naprowadzić na prawidłowa drogę.
lukas9189 - 2008-07-23, 15:19
Borszczu a dla czego molph spamuje i nie ma ostrzeżeń!?
[ Dodano: 2008-07-23, 15:21 ]
oni to wogóle nie mają za nic kary bugi bluźni na placu cały czas mohave robi co chce i nie ma banów ani nic a ja za "przejście na czerwonym" od razu wielki skandal, ja sie pytam co jest!?
Borszczu - 2008-07-24, 13:16
lukas9189 napisa³/a: | Borszczu a dla czego molph spamuje i nie ma ostrzeżeÅ„!? |
Dlatego ze Tobie tez je powinienem dać, przez co zablokuje Ci forum. Dlatego poprzestanę na ostrzeżeniu ustnym. Nie poskutkuje to będziecie sobie gadać na shoutboxie.
luksus - 2008-08-07, 15:35
bez sensu bo ja już dostałem od ciebie chyba wcześniej warna albo nawet 2 a że on nie dostał i się upomniałem to teraz piszesz że on nie dostanie bo offtopuję to gdzie mam do ***** napisać noey temat zakładać na takie coś !?
|
|