INDIANIE.net
Oficjalne forum

Kosz - nie sluszny warn

kaban99 - 2008-09-12, 18:22
Temat postu: nie sluszny warn
Dostałem warna od wafala za coś takiego, nie długo wogole nie będzie można się odezwać bo dają nie słuszne warny, jak coś piszą o moim plemieniu to nikt warna nie dostaje,SiVo powinien mu zabrać Moda

OD: wafal za wypowiedź: Elita to multi plemie Komornikow male levele i wiekszosc na urlopach

wafal - 2008-09-12, 18:53

Ostrzeżenie jak najbardziej słuszne, ponieważ obraża ono członków plemienia KomOrnicy jak i zarówno plemię elita.

Cytat:
jak coÅ› piszÄ… o moim plemieniu to nikt warna nie dostaje

W tym momencie zaprzeczasz sam sobie, czyli twierdzisz, że jednak warn się należał.

malydupek - 2008-09-12, 19:26

raczej chodzi mu o to(zgadzam się z tym w zupełności) że kazde plemię jest równe i obraza każdego plemienia powinna być traktowana tak samo. A zresztą wypowiedz kabana nie była obrazliwa. Faktem jest, że w Elicie są małe levele i dużo osób na urlopach. Warn na pewno niesłuszny.
Ukryty_Samuraj - 2008-09-12, 20:02

wafal napisa³/a:
Ostrzeżenie jak najbardziej słuszne, ponieważ obraża ono członków plemienia KomOrnicy jak i zarówno plemię elita.

Cytat:
jak coÅ› piszÄ… o moim plemieniu to nikt warna nie dostaje

W tym momencie zaprzeczasz sam sobie, czyli twierdzisz, że jednak warn się należał.

Nie no, przegięcie... Jakby napisał, że wasze plemie to cioty - warn.
Ale za takie coś... To jaja jakieś są po prostu... Może zaczniecie dawać warny za teksty typu "Myślę, że QWERTY nie za dobrze gra." ???

Teraz obowiązuje zasada - które plemię w u siebie moda te ma przewage :(

mietek3 - 2008-09-12, 20:29

Ukryty_Samuraj napisa³/a:
Teraz obowiązuje zasada - które plemię w u siebie moda te ma przewage :(

W 100% sie z tobÄ… zgadzam, ale to sie(mam nadzieje) zmieni

Molph - 2008-09-12, 20:56

Dobrze wafal zrobił, że dał mu warna, porządek musi być na placu!
malydupek - 2008-09-12, 21:00

ta, ale warny daje się za rzeczy które są zapisane w regulaminie. On nikogo nie obraził to raz. A dwa że jakby to były słowa w stosunku do innej ekipy to zadnego warna by nie było.
wafal - 2008-09-12, 21:15

malydupek i Ukryty_Samuraj, czy było by Wam miło gdyby Was oczerniano, że np. macie multikonta? Nie, to w takim przypadku nie piszcie, że warn jest nie słuszny. Gdyby na przypuszczeniach cokolwiek budowano to wiadomo jaki byłby tego wynik...
malydupek napisa³/a:
jakby to były słowa w stosunku do innej ekipy to zadnego warna by nie było.
Tak samo mogę się do tego odnieść... Są to tylko przypuszczenia.
kaban99 - 2008-09-12, 21:37

odnieś się którymś punktem z regulaminu a nie jakimś widzi mi się
GOJK - 2008-09-12, 21:58

kaban99, szukałeś guza na placu obrażając kOmorników w kilku wypowiedziach więc teraz nie masz co się odwoływać warn słuszny;]
trapus xD - 2008-09-12, 22:00

21:58 Bugi - no pewnie
21:57 dzako - robcie screeny i do admina :D taka okazja sie jujz nie powtórzy :d
21:56 dzako - no na bugim ale mi nie wyszło ;/
21:56 Bugi - tak
21:56 trapek - a na kukle chciałes napisać?:D
21:56 dzako - :d ide dobrej nocy ciulom tez :D
21:56 Bugi - hehe
21:55 dzako - nie to konto ;/ sorki :D
21:55 dzako - co cie to obchodzi :P
21:55 Bugi - 122 hp ci zabrałem
21:55 dzako - zakreslic te liczby na jutro na totka :] 30
21:55 trapek - ciekawe ile masz w sile statów
21:54 Bugi - jasne 1 hit 44 2 36 3 42
21:53 dzako - a po 3 on ci te 100 hp sam zabrał haha , dobranoc wam
21:53 trapek - Po 1 warn sie nalezy a po 2 miałem chyba ze 100HP
21:52 Bugi - i co sie cieszysz sam cie rozjebałem :!: :!:

Osoby on-line:
trapek (lvl: 20)
Crazy_Loop (lvl: 11)
Bambero (lvl: 18)
mohave (lvl: 24)
KaRoLkAa_xD (lvl: 11)
Killaz_Group (lvl: 10)
Bugi (lvl: 25)
dzako (lvl: 23)
Rayan_15 (lvl: 17)
wafal (lvl: 26) :!: :!:
Tehawanka (lvl: 20)
mietek3 (lvl: 19)
Old_Shatterhand (lvl: 18)

Pobłazanie wafal? ;-)

Old_Shatterhand - 2008-09-12, 22:01

Molph napisa³/a:
Dobrze wafal zrobił, że dał mu warna, porządek musi być na placu!

Adolf napisał:
Druga wojna to było przekleństwo XX wieku.

Po ostatniej fuzji w grze nie ma moda nie-Ajmara.. xD Groteska.

Zresztą admin ma zawsze rację jak to jest napisane w pkt 1. więc co się czepiasz Kaban? xD Poczytaj sobie Folwark zwierzęcy to zrozumiesz...

[ Dodano: 2008-09-12, 22:04 ]
Hehe. Cóż za przewrotność i fałszywka. Już byłym Komornikom wszystko w grze odpowiada...

Holigula_Mixrus - 2008-09-13, 08:06

Ja widziałam te wypowiedz, ale warna nie dałam... Według mnie on jest naciągany...
Old_Shatterhand - 2008-09-13, 08:27

Trzeba ustalić nowych modów wg mandatów. Proponuję Ajmarom - 2, Chiri - 2, Menelom i Brudnym Stopom - 1: . Będzie więcej modów, a tym samym mniej luk czasowych, w których Mohave, Dzako, Blady Dziób i.in. robią co chcą...
Ukryty_Samuraj - 2008-09-13, 11:23

wafal napisa³/a:
oczerniano

Buhahahaha... Jak jesteś tak wrażliwy że dla ciebie jest to "oczernianie", to nie polecałbym granie w MMORPG :roll:

wafal, nawet żeby pisał o multikontach (a nie pisał!) to nie byłby wystarczający powód, aby dawać warna...

wafal napisa³/a:
malydupek i Ukryty_Samuraj, czy było by Wam miło gdyby Was oczerniano, że np. macie multikonta?

Aż tak to cię boli? ;РSzczerze, to gdyby ktoś tak napisał, to albo bym go olał i miał gdzieś, albo bym go wyBuhahahał ;D

kaban99 - 2008-09-13, 11:43

Jasne ze trzeba tylko widzisz ze SiVo olewa ta gre a zwlaszcza graczy
malydupek - 2008-09-13, 12:00

Wafal, myslę, że kaban używając zdania "multi plemię kom0rników" chodziło mu o to, że jest to akademia tego plemienia...

jeśli kaban to potwierdzi to także ja wnoszę o usuniecie warna.

wafal - 2008-09-13, 12:34

trapus xD, przyznaje, że byłem wtedy. Nie dałem warna Bugiemu, ponieważ najwidoczniej przeoczyłem jego wpis.

malydupek, dla mnie to zabrzmiało jednoznacznie... Jeżeli miał coś innego na myśli to warn nie słuszny, ale z tego co widzę to wynika, że nie.

Tyleq - 2008-09-13, 14:06

dobrze że nie przeoczyłeś tego co napisał kaban ... Oooohh co by to było gdyby nie został ukarany
wafal - 2008-09-13, 19:56

No tak się stało, że nie przeoczyłem... A wpis Bugiego przeoczyłem. Proszę jednak zauważył, że ja tego co napisał trapus xD mogę się równie dobrze wyprzeć, bo taki tekst mógłby on sobie sam napisać oraz to, że byłem on-line. Żaden problem takie coś spreparować ;)
Tyleq - 2008-09-13, 21:04

właśnie oczerniłeś trapus xD o oszustwo, daj sobie warna za oczerianie
wafal - 2008-09-13, 21:06

Nie oczerniłem, a jedynie napisał, że mogłem się wszystkiego wyprzeć...
Tyleq - 2008-09-13, 21:08

no właśnie, miałeś co innego na myśli niż to co ja zrozumiałem, tak samo jak w przypadku niesłusznego warna kabana ;) przyznaj się do błędu a nie ciągle próbujesz się wykręcić, przecież nikt Ci konta nie zbanuje za zrobienie błędu i przyznanie się do tego
Old_Shatterhand - 2008-09-13, 21:39

Jeśli chodzi o oskarżanie o multi to ja nie wiem czy ostało by się 40% graczy. ;) A wszystko przez to, że gracze mają dobry humor i oczerniają (najczęściej w żartach) ile to kto nie ma multikont.
Najlepiej gdyby moderatorzy w ogóle nie brali udziału w grze. Wtedy nie mieli by powodów, żeby nadrabiać niepowodzenia władzą moderatorską... Nie mówię tu o Wafalu, a raczej o ZM.

[ Dodano: 2008-09-13, 21:43 ]
21:57 dzako - robcie screeny i do admina :D taka okazja sie jujz nie powtórzy :d

Śmiech na sali... Skończy się to tym, że wreszcie ktoś nie wytrzyma nerwowo i pójdzie do prokuratury i się ładnie wszystkim graczom % cash wydany na piórka zwróci... Ludzi się tak w balona nie robi. :/

wafal - 2008-09-13, 22:00

Tyleq, dobrze wiesz, że w tym momencie zagrałeś, aby bronić kabana i mi udowodnić, że warn jest nie słuszny. Jeżeli go dałem to widocznie uważałem, że takie postąpienie będzie słuszne. Po drugie zapraszam do animacje w moim opsie ;P
...Morderca - 2008-09-13, 22:15

Old_Shatterhand napisa³/a:

Wtedy dzako i bugi dla zartow mowili ze niby konta pomylili i nie tym napisal co chcial a kilka osob chyba robilo screeny tylko nie wiedziali jak wczucic na forum ;p

Co w tym jest straszne?

kaban99 - 2008-09-13, 22:42

Tyleq nie o czym gadać [wycięto] Wafala i Zawodowego
Old_Shatterhand - 2008-09-14, 08:17

Przyznanie się do zasiadania konta jednego przez drugiego. :P My dostajemy warny za takie właśnie bzdury...
...Morderca - 2008-09-14, 09:40

kto ma niby sie przyznawać do zasiadania konta?
malydupek - 2008-09-14, 11:48

wafal napisa³/a:
malydupek, dla mnie to zabrzmiało jednoznacznie... Jeżeli miał coś innego na myśli to warn nie słuszny, ale z tego co widzę to wynika, że nie.

zapytajta się go.... właściwie trzeba było się go zapytać co miał na mysli zanim dostał warna..

kaban99 - 2008-09-14, 12:46

zwisa mi to ta gra i tak jest skończona,kupę multi i bez prawie ogólnie kekeke
Old_Shatterhand - 2008-09-14, 16:07

Poczekaj Kaban. Może uda się coś tu naprawić. Jeśli nie odejdziemy stąd razem. :P
Dziobinho - 2008-09-27, 13:45

Dostałem 2 ostrzeżenia:

Twoje ostrzeżenia:
OD: FOXI za wypowiedź: Old_Dupperland pochwal się ile mi zabrałeś hp.
OD: FOXI za wypowiedź: Old_Dupperland. Atak i tipi jak prawdziwy ciul.

Uważam, że pierwszy warn jest niesłuszny, a drugi słuszny gdyż napisałem ciul.
Wg. mnie FOXI nie nadaje siÄ™ na moda.

Old_Shatterhand - 2008-09-27, 15:58

Obie wypowiedzi są dla mnie obraźliwe, ponieważ w jawny sposób przekręciłeś mój przydomek, by brzmiało to obraźliwie. Wg mnie Foxi jest jednym z najlepszych moderatorów i żadni krzykacze tego nie zmienią.
Na przyszłość chcąc bym ci odpowiadał zachowuj się przyzwoicie.

Gracz: Old_Dupperland
Level: 3
Miejsce: 539
napisz
Gracz jeszcze nie uczestniczy w walkach na arenie

Ktoś tę postać niedawno stworzył. Nick jest obraźliwy. SiVo zrób coś z tym.

Gracz: OldShatterhand
Level: 4
Miejsce: 473
napisz
Gracz jeszcze nie uczestniczy w walkach na arenie
Przekaż złoto

A z tą postacią nie mam nic wspólnego. Ktoś prawdopodobnie chce mnie wrobić w aferę kukłową.

malydupek - 2008-09-27, 16:19

Shatterhand ;) te wypowiedzi były zapewne do gracza o tym nicku bo takowy jest ;)
Old_Shatterhand - 2008-09-27, 16:20

Te wypowiedzi były do mnie, bo ja wczoraj biłem. Ta postać powstała zapewne wczoraj.
marcino1 - 2008-09-27, 19:36

Lukas na forum także przekrecil nick mój i tehawanki i nie poniósł konsekwencji ,ale jak ktos przekrecil twój nick to robisz awanture
Shikari - 2008-09-27, 19:40

Nie jestem głupi, zanim dałem warna sprawdziłem w wyszukiwarce i nie było gracza o nicku Old_Dupperland. Więc prosze mi tu oczu nie mydlić.
Dziobinho - 2008-09-27, 19:57

Shikari napisa³/a:
Nie jestem głupi, zanim dałem warna sprawdziłem w wyszukiwarce i nie było gracza o nicku Old_Dupperland. Więc prosze mi tu oczu nie mydlić.

To następnym razem działaj sprawniej. Jak ktoś napisze inaczej tzn. przekręci nick to od razu warna będziesz dawał ?

Shikari - 2008-09-27, 20:00

Tak bo to obraza gracza. Oczywiście trzeba odróżniać pomyłkę od celowego przekręcenia nazwy. W tym wypadku nazwa została celowo przekręcona więc dałem warna.
Old_Shatterhand - 2008-09-27, 20:02

Przekręcił nick w sposób obraźliwy... Na pewno bardziej niż Lukas.
A co do pretensji Dzioba to proszÄ™:
Twoje ostrzeżenia:
OD: Zawodowy_Morderca za wypowiedź: Weź przykład z Indianie.net ;)

Ten mod przede wszystkim powinien już nie tyle działać sprawniej, ale w ogóle nie działać... Widzisz drzazgę w oku wroga, ale nie widzisz belki w oku przyjaciela.

Dziobinho - 2008-09-27, 20:08

I tym razem ty przekręciłeś nick pisząć Dzioba a nie Bladego_Dzioba.
A co do warna, którego dostałeś od zawodowego_mordercy to jest sprawiedliwy gdyż na placu nie wolno pisać linków. Indianie.net to jest to samo co www.indianie.net

Old_Shatterhand - 2008-09-27, 20:23

Ręce opadają... Link z dużej litery?!! Specjalnie napisałem z dużej litery ponieważ nie ma innej oficjalnej nazwy gry!...
Skoro siÄ™ tak czepiasz:
1. Od kiedy jesteśmy na ty?
2. Pisząc do mnie ty pisz z dużej litery.
A ja nie przekręciłem nicku w sposób obraźliwy. Więcej się nie odzywam, bo tu jest tylko banda i ich lizusy.

wesley - 2008-09-27, 20:44

jesli moge sie wtracic to z tego co mi wiadomo nie mozna wstawiac linkow do innych portali. regulamin mowi ze do forum mozna a co dopiero mowic o linku do samej gry. warn jak najbardziej niesluszny
Old_Shatterhand - 2008-09-27, 20:46

Świetnie. ZM dodatkowo nie zna dokładnie regulaminu. Żądam zniesienia go z tej funkcji i wycofania mi tego kuriozalnego warna. Howgh!
...Morderca - 2008-09-27, 22:46

5. Nie wolno wklejać linków na plac

Wpisz indianie.net na przeglądarke to zobaczysz czy nie wyświetli, zalezy jaka przeglądarka ale np. opera i Mozilla powinna wyświetlic.
wesley napisa³/a:
regulamin mowi ze do forum mozna a co dopiero mowic o linku do samej gry

Raz też dostałem warna od Holiguli za link do forum i poinformowała mnie ze nie mozna nawet linkow na forum wiec Tyleq tez niedawno dostal warna za link do forum.

Nie wiem czego ciÄ…gle siÄ™ czepiacie...

Dziobinho - 2008-09-28, 11:04

Old_Shatterhand napisa³/a:
Świetnie. ZM dodatkowo nie zna dokładnie regulaminu. Żądam zniesienia go z tej funkcji i wycofania mi tego kuriozalnego warna. Howgh!

Ty byś każdemu pozabierał funkcje.
ZM dał Ci słusznego warna gdyż to jest z placu, a nie z forum.
A każdy normalny człowiek dobrze wie że linków nie można wklejać na plac.
To chyba ty nie jesteś normalny jak tego nie potrafisz zrozumieć ?

A w regulaminie pisze dokładnie że nie wolno wklejać na plac więc nie wiem czemu ty źle regulamin czytasz i się zawodowego czepiasz, że nie zna regulaminu..

Old_Shatterhand - 2008-09-28, 11:07

TO NIE JEST LINK. Linki zaczynają się na www lub http i nigdy z małej litery!... Trzeba być skończonym analfabetą, żeby takiej prostej rzeczy nie zrozumieć. W dodatku jest to również oficjalna nazwa tej gry. Do tak bezdennej głupoty nie mam już nerwów...
Nie każdemu, a jedynie ZM. Ty byś za to każdemu głos zabrał. ;]
Powiedzmy, że ja nie mam żadnej przeglądarki i korzystam z explorera. I próbuj otworzyć: "Indianie.net" na explorerze cwaniaku.

Dziobinho - 2008-09-28, 11:29

Sprawdziłem na Explorerze i działa, również z dużej litery.
Link to jest strona internetowa, a Indianie.net również.

Old_Shatterhand - 2008-09-28, 12:33

Nie kłam, bo nie działa... Indianie.net to nazwa gry.
Holigula_Mixrus - 2008-09-28, 12:36

Zamykam... Zrobił się off topic...