INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Wymiana hasłami
Autor Wiadomo¶æ
Korona
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-06, 22:35   

Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł...

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-04-06, 22:53   

Ja sie przyznałem, że wchodziłem na konto uente ;]

Adam_eS
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-07, 10:05   

Yamakasi, to co wkleiłeś to zaden dowód, ile potrzeba zeby 4-5 osób wbiło na indian o tej samej poze i cie zatłukło? na tym gr polega czyż nie?

a to ze sie plemie potrafi zgrac, i zaatakowac przykładowo o godz. 10 uwazasz za coś złego? niesadze, aby twoje wklejenie paru linijek tekstu miało coś udowodnic,

przeciez inkowie tez sa na 4-5 nickach o jednakowej porze on line... czyz nie?

wiec mozna?

mozna! wiec oco ta cała sprawa?
moge robic print screeny dla udowodnienia, nie stanowi to problemu,

i mówie jeszcze raz, dlatego ammy takie plemie i akurat tych ludzi a nie innych, bo czasowo swietnie sie potrafimy zgrac po pracy przed praca, w czasie pracy;], szkoła biblioteki,

wiec, piszta konkrety, bo raczej nic nie wniesliscie nowego....

uente
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-07, 11:16   

hehehe rozbawiony do łez jestem wafal i jego kukły są chyba większym przestępstwem niż wbicie za kolege na wspólną, jak dostane bana , zresztą jak dostaniemy bana to kończe gre buhahahah

[ Dodano: 2007-04-07, 11:19 ]
jeszcze jedno, jak byłeś z nami to Ci nie przeszkadzało to :) ja wiedziałem że ty fałszywy jesteś i dobrze że cie pogoniliśmy, a dlaczego u inków nie jestes? bo też się na tobie poznali...

narjess
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-07, 13:09   

[quote="frytka"]od Yamakasi : ( prosi żeby napisać od niego...)

To prawda! Zobaczcie jak mnie wszyscy zaczeli atakować! I jeszcze zobaczcie o której godzinie! pamietam kiedys sie gadałem z narjess i ona mówiła ze późno wstaje....
A i jeszcze jedno. Jak kiedys byłe m jeszcze u nich to gadaliśmy tam czy nie mieć takich samych haseł..

Narjess ci mówiła że późno wstaje?A kiedyż to mówiła ci to rzeczona narjess?Duża ciekawostka mając półtoraroczne dziecko które wstaje o 6 rano..hehe..Ale wyobraźnia ci pracuje,to dobrze..znaczy masz troszkę inteligencji..Tylko to konfabulowanie..khem..nie za zdrowe(sprawdź w słowniku-trudne słowo!)

uente
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-07, 14:33   

jakos nie ma bana i nawet zostały mi cofnięte moje pierwsze warny.. eh.. z dzieciakami

[ Dodano: 2007-04-07, 14:41 ]
a wszystko stąd że wafal tobie nikt nie ufa i nikt ci hasła nie poda, ja sie na tym sparzyłem....

[ Dodano: 2007-04-07, 14:46 ]
apropo :) bo mi cały czas coś pogłowie łazi ... dlaczego została cofnięta akcja z zakazem sprzedaży broni na jednym ip? co wy jacyś mało rozgarnięci jesteście? masz i pomyśl....

traspie
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-08, 08:41   

bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły)

to nie był wymysł wafala!

uente
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-08, 10:14   

trochę mnie źle zrozumiałeś albo ja się mało jasno wyraziłem ale to już nie ważne, ni chce mi się o tym gadać, wszyscy święci.... Wesołych Świąt w takim razie:)

silya_88
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-08, 11:42   

Korona napisa³/a:
Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych

Na dowód wystarczy sprawdzić na jakie konta wchodzi się z jednego ip. Wiesz co znaczy indywidualizm? bo na pewno nie granie tylko na swoim koncie:P to cudownie, że dla was liczy się ranking, bo ja tu wchodzę tylko dla ludzi, a jakieś cyferki nie są miarą prawdziwych wartości.

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-08, 12:14   

sylwia swieta prawda.. wracam do gry nie dlatego zeby podbijac top itp.. dlatego ze sa tu spoko ludzi... w plemieniu... w grze... itp

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-04-08, 15:02   

Korona napisa³/a:
Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł...

Ehh... Nie był bym do konca taki pewnie. Ranking odpusciłem sobie juz jakis czas temu, jak zauwazyłes gra staneła w miejscu a błedy pojawiajace sie przy wprowadzaniu niewielkich zmian wcale mi nie pomagaja. W tej chwili gram w to tylko dla kilku osob z którymi mozna czasem kogos zabic i zabrac mu bron :-P

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-04-08, 16:34   

traspie napisa³/a:
bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły)

błędu raczej nie było, tylko okazało się, że duużo osób gra będąc w jednej sieci osiedlowej co automatycznie uniemożliwiało jakiekolwiek tranzakcje... na dodatek w ramach "uskutecznienia" zabezpieczenia było przechowywane KILKA ostatnich IP z których się każdy logował....

traspie
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-09, 12:37   

jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem?

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-04-09, 15:40   

traspie napisa³/a:
jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem?

przy banowaniu za multi nie opiera się tylko na samym adresie IP, tylko na zapisie tranzakcji pomiędzy podejrzanymi kontami typu kamień za 5k i tak kilka razy...

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2006
Sk±d: Lubartów
Wys³any: 2007-04-13, 05:06   

wafal no i co zz tego ze mają takie same hasła! Przeciez np. taki future nie zrobił wszystkich kont! Tylko inny userzy a potem jak byli w plemieniu to zrobili sobie jednakowe hasła

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: