INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
TO jest WKURZAJĄCE!
Autor Wiadomo¶æ
KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 06:30   TO jest WKURZAJÄ„CE!

SiVo rozumiem dajeszgorszym pograc, ale zlituj sie i daj chociaz 5 lvl a nie 3 lvl, ja gram i przez te 20min. to szukam gracza z 3lvl nizszym rownym itp. i jak znajde to nie zyia albo nie gra na tym koncie... wrr... zlituj sie!

KeeS
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 11:25   

A dla mnie jest wkurzające to, że przy wskrzeszaniu zabiera całe zdobyte doświadczenie... już kilka razy miałem tak, że do następnego lvl brakowało mi 10-20 doświadczenia, aż tu nagle trup. :-|
Proszę o to, aby nie zabierało całego doświadczenia, nad którym pracuję cały dzień, ale tylko jego część (np. 1/2 , 2/3), co spowoduje, że po kilku śmierciach w jednym dniu, jednak dojdę do wyższego lvl. ;-)

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 13:22   

Dojdziesz, dojdziesz ale zeby to ograniczenie z lvl bylo mniejsze :(

Adamkolo
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 14:32   

wedlug mnie jest dobrze teraz :mrgreen: i nie narzekaj bo zmieni decyzje na gorsze ;-)

ksg666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-02, 17:13   

Heh! Normalne jest że słabsi sie cieszą a mocniejsi nie! Ale jak ja grałęm to tez mnie zabijali! Tak samo miałem ciężko a jakoś mam ten 11 lvl nie?? Trzeba sie postarać! Myślałęm że jak mnie zabijali z 8lvl rożnicy to teraz ja sobie po zabijam a jednak tak nie jest...

dario
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 00:41   

zdecydowanie za duże ograniczenie dla tych "mocniejszych" graczy... od paru dni nikogo nie ubiłem... staję się nerwowy...

poza tym uważam, że konta typu wódz mają o (conajmniej) jednego bonusa za dużo... wchodzenie i wychodzenie z tipi w dowolnym momencie... mnie nie ma to gość mnie leje jak chce... a ja go w ogóle, powtarzam W OGÓLE nie mogę nawet tknąć... schowa się do tipi na 2 dni... jak ma czas to wpadnie do gierki wyskoczy z tipi na 3-4 minutki upoluje coś na kolacje i chowa ogon pod ciepłą poduszeczkę w tipi... jednym słowem NIE MAM SZANS takiego trafić...

czy ktoÅ› ma podobne odczucia, czy znowu zostanÄ™ posÄ…dzony o egoizm?

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 06:11   

Dario tu już cię o egoizm nie posądze fakt mnie też Navka1 leje ma 12 lev cfaniak i ciągle wychodzi z tipi i wali we mnie różnica 4 lev ehh

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 10:37   

Pytałem się navki czemu Cie leje... powiedziała że jej podpadłeś a tak to nie leje słabych ale nie wiem z jakiego powodu Cie leje ale napewno jakiś ma 8-)

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 12:05   

Ja raczej wątpie pisałem do niej na PW 10 razy za co se na to zasłużyłem i czym se podpadłem nic nie odpisywał lał równo 10 razy xP

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 12:19   

nie będe się rozpisywac bo wszystko napisałem w innym temacie, jak cos to doniej pisz a nie wyżalaj się na forum z jakiegoś zabicia, mnie też zabiają i co mam zrobić?? śmieje się, to tylko gra!

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 13:29   

taaa navka mnie zzlala z 10 razy.. i jaki ma powod? no jaki>?

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 14:08   

moczyk śmieszne naprawde... teraz fajnie wymyślasz :) raz cie zaatakowala... błagam was nie wymyślajcie z resztą na tym gra polega jak nie umiecie grac to idzcie ogladac dobranocki

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 14:18   

A co możę ty jesteś Navka?

KtoÅ›
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 14:41   

Chyba gadam z niÄ… na priv :)

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-04, 21:44   

oooo stary nierozwalaj mnie... raz hahaha... hciale bym.. zaatakowala mnie tyle razy ze wyssala zemnie spora ilosc zlota moze przesadzilem nie 10 ale 5-7 napewno

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: