INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Holigula_Mixrus
2008-10-19, 21:31
BAN dla lukas9189
Autor Wiadomo¶æ
...Morderca 

Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Do³±czy³: 03 Sty 2008
Sk±d: Polska
Wys³any: 2008-08-24, 22:00   BAN dla lukas9189

Zgłaszam fakt iż lukas9189 kilka minut temu zdjal sobie bana.
Dostal bana za warny i nie minelo pół minuty a on juz nie ma bana, wszedlem na jego profil aby sie upewnic czy dostal bana i mial. Tylko odświeżyłem strone i napisu juz nie ma... To już nie pierwszy taki raz gdy ktos od Ciułała zdejmuje sobie sam bana.

Szkoda ze nie zrobilem screena bo nikt mi pewnie nie uwierzy. Za takie cos powinien być BAN stały! SiVo ostatnio poprawial warny a on i tak zdejmuje sobie...

Pewnie nie jestes zdolny do tego aby sie przyznac ze zdjołeś sobie sam bana...

lukas9189 
User

Nick w grze: lukas9189
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 11 Lut 2008
Sk±d: Pabianice
Wys³any: 2008-08-24, 22:07   

jest o tym już temat daj sobie warn za takie coś

...Morderca 

Wys³any: 2008-08-24, 22:19   

jeżeli nie wiesz to jestem tylko moderatorem na placu głównym a nie na forum... czemu sie nie przyznasz ze zdjołeś sobie bana? Nie jestes w stanie do tego sie przyznac.

wkleilbym screena albo wiadomosc którą po banie napisal mi lukas ale cos mi sie zwalilo ze nie moge kopiowac a wylogowac kompa tez nie moge. Napisze to jutro a Ty lukas sie moze przyznaj czy nie masz tyle odwagi?

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-08-24, 22:21   

jak można się przyznac do czegoś czego się nie zrobiło? a wiadomośc do ciebie brzmiała:
znowu nie mam bana o_O, a twój warn trafi na forum

nie wiem czy twój mózg ujął to jako że się chwalę tym że go nie ma ale aby ułatwić ci myślenie dodałem emotkę która symbolizuje zdziwienie

[ Dodano: 2008-08-24, 22:29 ]
...Morderca napisa³/a:
Zgłaszam fakt iż lukas9189 kilka minut temu zdjal sobie bana.

nie prawda zajrzyj do innego tematu tam jest wytłumaczone (nie wiem po co założyłeś 2 temat i teraz trzeba pisać i cytowac z 2 tematów)

...Morderca napisa³/a:
Dostal bana za warny i nie minelo pół minuty a on juz nie ma bana, wszedlem na jego profil aby sie upewnic czy dostal bana i mial. Tylko odświeżyłem strone i napisu juz nie ma... To już nie pierwszy taki raz gdy ktos od Ciułała zdejmuje sobie sam bana.

nie przypominam sobie, ta sprawa tyczyła się tylko mnie

...Morderca napisa³/a:
Szkoda ze nie zrobilem screena bo nikt mi pewnie nie uwierzy. Za takie cos powinien być BAN stały! SiVo ostatnio poprawial warny a on i tak zdejmuje sobie...

nie wiem czy poprawił może aby naprawić dostatecznie powinien sie ze mna skonsultowac w tej sprawie?a o banach nie ty decydujesz i nie zdejmuje ichpodejrzewam ze to jakiś błąd.

...Morderca napisa³/a:
Pewnie nie jestes zdolny do tego aby sie przyznac ze zdjołeś
sobie sam bana...

nie poczuwam się przyznawac jeśli dostaje warna mam ich 4 ale nie przyłożyłem d tego ręki

...Morderca napisa³/a:
wkleilbym screena albo wiadomosc którą po banie napisal mi lukas ale cos mi sie zwalilo ze nie moge kopiowac a wylogowac kompa tez nie moge. Napisze to jutro a Ty lukas sie moze przyznaj czy nie masz tyle odwagi?

jeśli bym był winien to bym się przyznał, wiadomość któą napisałem... nie wiem co do niej masz

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-08-24, 23:32   

Pisze się zdjąłem... I używa się polskich znaków. Moderator powinien dawać przykład, a nie zachowywać się jak neo kid. Ot co panie "moderatorze". I powinien być warn za powtórzenie tematu jak napisał Lukas. Już się o tym raz wszyscy rozpisywali, że Lukas zdjął bana... Wy, którzy macie uprawnienia moderatorskie itp. nauczcie się w końcu, że oprócz przywilejów macie również kierować się zasadami jak wszyscy pozostali użytkownicy forum i gracze.
Dziekuję pięknie.

luchu 

Nick w grze: lechu
Do³±czy³: 18 Kwi 2008
Sk±d: z Polski
Wys³any: 2008-08-25, 00:41   

Czytam ostatnio wypowiedzi lukasa i muszę przyznać, ze chłopak się wyrobił. Kiedyś pamiętam go jako chłopaka o szybkim i mało wybrednym języku. Teraz widzę, że w dyskusji punktuje jak wytrawny bokser na ringu. I w przeciwieństwie do czasów minionych dosyć starannie dobiera słowa, aby osiągnąć swój cel.

Powiem więcej: coraz więcej widać siłę argumentu w jego wypowiedziach.

Można mi zarzucić stronniczość, ale o to niech się martwią Ci co nie mają racji i przegrywają w prawdziwej dyskusji i sztuce dochodzenia do prawdy.

Molph 

Nick w grze: mohave
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 01 Sty 2008
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2008-08-25, 09:41   

Generalnie rzecz biorąc sprawa z nim się ciągnie i ciągnie, chłopak rozrabia na placu, śmieje i drwi z innych graczy wyzywając ich, przenosi swoja niemoc z gry na plac i nie ponosi za to odpowiedzialności, tak być nie może!
Powtórzę po raz kolejny:
Stop słownej przemocy na placu!

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-08-25, 12:25   

Molph napisa³/a:
sprawa z nim siÄ™ ciÄ…gnie i ciÄ…gnie

tak bo może to wyjaśniać tylko admin a admin jest ale nie raczy do mnie napisać lub wypowiedzieć się w temacie a to nie moja wina

Molph napisa³/a:
śmieje i drwi z innych graczy wyzywając ich

po pierwsze spójrz w opis Old_Shatterhand,
jeśli to robię to dostaja warny lecz to raczej wy niemoc w grze przekładacie na plac bo macie moda a warny jakie daje zm to śmiech na sali widac nie umie wyjśc z tipi i zamiast tego cieszy się tym że może komuś dać bezsensownego warna tylko mnie potem nie jest do śmiechu bo znowu się boję o konto choć wiem że nie powinienem bo jestem czysty więc prawo stoi po mojej stronie.

[ Dodano: 2008-08-25, 12:49 ]
Cytat:
Twoje konto zostało zbanowane za nie przestrzeganie regulaminu wypowiedzi na placu głównym - ban trwa do 31.08.2008 21:55

jest dzisiaj wszedłem i mam ban nie wiem czy samo wskoczyło czy to SiVo ale jest teraz prosze się odwalić odemnie i zamknąć ten temat

i proszę teraz o zdjęcie bana za niesłuszne warny

...Morderca 

Wys³any: 2008-08-25, 13:37   

lukas9189 napisa³/a:
jeśli to robię to dostaja warny lecz to raczej wy niemoc w grze przekładacie na plac bo macie moda a warny jakie daje zm to śmiech na sali widac nie umie wyjśc z tipi i zamiast tego cieszy się tym że może komuś dać bezsensownego warna tylko mnie potem nie jest do śmiechu bo znowu się boję o konto choć wiem że nie powinienem bo jestem czysty więc prawo stoi po mojej stronie.

Jeszcze śmiesz mnie obrażać ze daje warny bo nie umiem wyjsc z tipi... To Ty kolezko nigdy nie wychodzisz bo sie boisz, jak moge to jestem prawie ciągle. Schowam sie na jakis czas i znowu a Ty cale dnie przesiadujesz w tipi i wypatrujesz czy nie ma kogos kto mógłby Ci zagrozić i wtedy wyjdziesz z wielkim trudem...

lukas9189 napisa³/a:
i proszę teraz o zdjęcie bana za niesłuszne warny

BAN jest słuszny... Teraz sobie odczekaj te kilka dni i daj sobie na wstrzymanie. Jezeli masz bana to i warny chyba byly sluszne? ;D

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-08-25, 16:28   

...Morderca napisa³/a:
Jeszcze śmiesz mnie obrażać ze daje warny bo nie umiem wyjsc z tipi... To Ty kolezko nigdy nie wychodzisz bo sie boisz, jak moge to jestem prawie ciągle. Schowam sie na jakis czas i znowu a Ty cale dnie przesiadujesz w tipi i wypatrujesz czy nie ma kogos kto mógłby Ci zagrozić i wtedy wyjdziesz z wielkim trudem...

weź skończ bo ogarnia mnie śmiech chyba się chciałeś zamienić ze mną rolami i wypisujesz głupotu tak na pewno nie łazisz na wyprawy albo siedzisz w tipi jak jest nasz chociaż 3ech no ale cóż padasz na 2uch więc się nie dziwię ja wczoraj non stop byłem po za i lałem a co do twoich umiejętności moderatorskich to...żal

a tekst weź koło i walnij sie w czoło nie wiem który pkt regulaminu łamie, może stworzyliście jakiś nowy za naszymi plecami?

...Morderca 

Wys³any: 2008-08-25, 22:01   

raz Wam sie udalo ze mnie zabiliście na 2 a teraz coś cienko idzie...

Na wyprawy nie chodze, siedze w tipi jak nie mam kasy,eny itp... jak jest Was 3 to nie mam czego sie obawiac, nawet jak mnie zabijecie to co z tego? Jeszcze mam piórka, poza tym nie masz czym sie cieszyc ze na 2 padlem bo Ty chcialbys wtedy walic. Nic by to nie dalo ale luuuz... Jak dajesz w obrone nie wiadomo ile to sie nie dziw ze w 4 walimy i na auto jeździcie.

Ta gra to nie całe moje życie i nie mam obowiązku przebywac 24/h

lukas9189 
User

Wys³any: 2008-08-25, 22:43   

pierwszej części nie podsumuję bo są to bzdury i kreujesz się na nie wiadomo kogo i przeinaczasz fakty

...Morderca napisa³/a:
Ta gra to nie całe moje życie i nie mam obowiązku przebywac 24/h

sam zacząłęś ten temat
prosze o zamknięcie tamatu bo rozmowa zakończona i temat zakończony.

Old_Shatterhand 

Nick w grze: konto sprzedane
Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Sk±d: --
Wys³any: 2008-08-25, 22:51   

ZM - Jeśli nie masz dużo czasu na Indian to może najprościej będzie zwolnić stołek moda dla kogoś kto się tym bardziej interesuje?...

Nie nie Lukas. Ten temat się dopiero rozkręca... Tylko przydałoby się tytułowych bohaterów zmienić. ;]

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Do³±czy³a: 21 Mar 2007
Sk±d: Å»arki Letnisko
Wys³any: 2008-08-26, 21:07   

Podobno taki temat juz jest... Ja jeszcze się do niego nie dogrzebałam ,ale cos mi świata głowie, że rzeczywiście był zakłądany... Temat wygasnie za 7 dni... Przenieście swoje wypowioedzi do tamtego tematu... ZM jak znajde tamty temat to dam warna... Od tego jest opcja szukaj, szczególnie, że ta afera prawie w każdym temacie jst poruszana!

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: