Przesuniêty przez: wafal 2007-02-13, 18:48 |
Ban |
Autor |
Wiadomo¶æ |
DnaIgaL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:28 Ban
|
|
|
Hmmm jak myślicie mozna dostac bana za pisanie nicku z małej litery?? wadłóg mnie kiljan powinien stracic funkcje moda. Dostałem od niego bana poniewaz nie chcieli go przyjąc do plrmienia on miał zły humor i dał warny za to ze napisałem jego nick z malej litery. Mój nick w grze to Destruktor tu mam taki bo miałem konto z nickiem DniaIgaL ale sprzedałem a niemam nowego konta na forum> SiVo mam nadzieje ze to wyjasnisz:) |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:31
|
|
|
niom to jest lekka przesada. Kiljan naduzywa przywilejów moda i moim zdaniem powinien byc odwolany z tego stanowiska |
|
|
|
 |
frytka
MoBika
Nick w grze: fryta
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:35
|
|
|
a ja nie jestem tego zdania... Kiljan wiele razy dobrze spelnial swoj obowiazek....i powinien zostac na swoim stanowisku... |
_________________ (...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

|
|
|
|
 |
TuPac [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:36
|
|
|
Moim zdaniem kiljan za duzo sobie pozwala byc modem to odpowiedzialna sprawa widac ze nie jest zbyt rozgarniety by pelnic funkcje moda w grze |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:47
|
|
|
Wg mnie za to sie nie daje warnów... |
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:51
|
|
|
BigJimmy napisa³/a: | Kiljan naduzywa tego ze jest modem wiele razy bylem swiadkiem jak rozdawal ostrzezenia doslownie za nic sadze ze jest uposledzony psychicznie albo jakis opozniony w rozwoju i nie nadaje sie na moda.... |
powaliles mnie chlopie
destruktor mowilem ci ze wedlug mnie jesli ktos pisze moj nick z malej to mnie obraza jesli tego nie zauwazyles to zasiegnij porady lekarza tak samo z tym ze inkowie mnie nie chcieli przyjac heh tekst wyrwany z kontekstu...uwazasz ze Borszczowi dalem warna za to ze mnie nie przyjal???pomysl troche czlowieku dalem mu warna za flood o ile wiesz co to jest |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-02-13, 18:56
|
|
|
Kiljan nie interesuje mnie co Cie obraza. jesli masz jakies chore akcje to zostaw je dla siebie. mnie obraza to ze zostałes modem i wg twojego rozumowania powinienes miec bana |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:59
|
|
|
Borszczu napisa³/a: | wg twojego rozumowania powinienes miec bana |
I z tym się zgodzę... Piszesz nicki innych z małej i może ich obrażasz?? |
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 18:59
|
|
|
hehe chyba nie zrozumiales mojego "rozumowania" ale jesli chcesz ciagnac ten watek dalej to ty rowniez powiniens miec bana bo mnie obraza to ze ty grasz..
0 sensu widze w twojej wypowiedzi |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 19:00
|
|
|
wafal napisa³/a: | Borszczu napisa³/a: | wg twojego rozumowania powinienes miec bana |
I z tym się zgodzę... Piszesz nicki innych z małej i może ich obrażasz?? |
Przykro mi wafal ale ja nicki pisze takie jakie maja tzn jesli ktos ma z malej pisze z malej jak ma z duzej to rzecz jasna pisze z duzej |
|
|
|
 |
TuPac [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 19:03
|
|
|
kiljan wez sie obudz to tylko gra nie zycie
masz problemy w zyciu to odlacz sobie neta i nie wlaz do indian
zly humor i od razu warny i bany wez sie opanuj takiego moda nie potrzebujemy howgh |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-02-13, 19:04
|
|
|
Kiljan jak juz napisałem to nie Twoje pierwsze odskoki od normy (wafal to moze potwiedzic) i nie powinienes dłuzej byc modem. Takie jest moje stanowisko w tej sprawie ale ostatnie słowo nalezy do SiVo |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-13, 19:04
|
|
|
kolejny ink;]......Ja problemow nie mam ale inkowie chyba maja |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

|
Wys³any: 2007-02-13, 19:10
|
|
|
A zebys wiedział ze mam. Nie usmiecha mi sie gra z kolesiem który banuje za pisanie na głównym placu... Pewnie jestes juz w gimnazjum i masz niesamowite poczucie wyzszosci, uwierz mi ze w niczym nie jestes lepszy od innych.
PS przypomnij sobie warny za pisanie duzymi literami i pokaz mi w regulaminie gdzie jest o tym napisane. |
|
|
|
 |
Kiljan [Usuniêty]
|
|
|
|
 |
|