Przesuniêty przez: Holigula_Mixrus 2008-10-31, 13:23 |
To już przesada... |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Kakito22 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-12, 12:14 To już przesada...
|
|
|
Witam
Chciałbym zgłosić poważny błąd. Mianowicie dzisiaj koło godziny dziesiątej zginąłem. Ponieważ zależało mi na szybkim uzdrowieniu się wysłałem SMSa. Odczekałem ze 3 minuty i myślać, że popełniłem jakiś błąd przy wysłaniu wysłałem drugiego, sprawdzając kilka razy poprawność numeru i treści SMSa. Jednak i odpowiedź na drugiego również nie przyszła. Wychodzę do tapety a tam zżarło mi z konta prawie 2,50 . Nie sądzicie, że coś tu nie gra? Potem sprawdziłem poprawność pierwszego. Również wszystko zgodne z instrukcjami podanymi u szamana. Mam prawo rządać uzdrowienia i dodania 1000 sztuk złota!
Z poważaniem, Kakito
PS. Dodam, że opisana sytuacja zdarzyła się naprawdę. To prawda, jedynym dowodem jest to, żę faktycznie nie żyję. Ja jednak w ogóle nigdy nie miałem zasady kłamać... |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-07-12, 14:19
|
|
|
Kakito22 napisa³/a: | prawie 2,50 |
Dokładnie 2,44 zł... a reklamacje składamy również na stronie allpay... tak więc tam złóż... |
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-07-12, 17:56
|
|
|
wafal napisa³/a: | reklamacje skÅ‚adamy również na stronie allpay... tak wiÄ™c tam złóż... |
czasem się zdarza, że kody dochodzą z jakimś opóźnieniem z winy operatorów, więc jeśli kody nadal nie doszły to prosz napisać mi na PW numer telefonu z którego były wysyłane smsy lub właśnie złożyć reklamacje bezpośrednio w AllPay'u |
|
|
|
 |
Kakito22 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-12, 18:22
|
|
|
Przyszedł pierwszy kod z TYLKO z ośmio godzinnym opóźnieniem. Drugi i trzeci (trzeciego wysłałem z innej sieci) jeszcze nie doszły. Czekam do jutra rana i składam reklamację. |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-07-13, 15:11
|
|
|
prosze jeszcze wysłać mi numer tel z którego wysyłał pan smsy to będzie prawdopodobnie szybciej (teoretycznie reklamacja to do 30 dni :/) |
|
|
|
 |
Kakito22 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-14, 13:03
|
|
|
Wczoraj, mniej więcej w godzinach wysłania Pańskiego postu doszły pozostałe SMSy. |
|
|
|
 |
|