Przesuniêty przez: Holigula_Mixrus 2008-10-31, 13:44 |
Zestaw pytań |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Old_Shatterhand
Nick w grze: konto sprzedane
PlemiÄ™: Chiricauha
Do³±czy³: 03 Kwi 2008 Posty: 352 Sk±d: --
|
Wys³any: 2008-04-04, 15:41 Zestaw pytaÅ„
|
|
|
1. Do jakiego lvlu sÄ… przewidziane bronie, pancerze itd.?
2. Jak to jest, że u kramarza można kupić kamień za 100 złota, a na bazarze gracze wystawiają po 200-300 złota?
3. Czy pomyślicie nad tym, by pióra wypadały przynajmniej z tych lepszych potworów?
4. Czy energia rośnie, gdy pracuje się przy płukaniu złota?
5. Jak to jest z tym protection zone w tipi gdy jest się w plemieniu, które prowadzi wojnę?
6. Czy są, a jeśli nie to kiedy będą dostępne jakieś poradniki do tej wspaniałej gierki?
7. Czy w walce np. 5 lvla z 8 lvlem (w sytuacji, gdy mają identyczny equ, a 8 lvl ma niewiele lepsze skille) jest jakaś szansa, że 5 lvl wygra?
8. Czy traci siÄ™ experience po dedzie?
|
|
 |
Artur0 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-04, 16:09 Re: Zestaw pytaÅ„
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: |
3. Czy pomyślicie nad tym, by pióra wypadały przynajmniej z tych lepszych potworów?
5. Jak to jest z tym protection zone w tipi gdy jest się w plemieniu, które prowadzi wojnę?
7. Czy w walce np. 5 lvla z 8 lvlem (w sytuacji, gdy mają identyczny equ, a 8 lvl ma niewiele lepsze skille) jest jakaś szansa, że 5 lvl wygra?
8. Czy traci siÄ™ experience po dedzie?
|
Troche za dużo w tym tibii ale odpowiem na te pytania, które wyznaczyłem
3. Bez sensu chcesz kupisz za pieniÄ…dze w realu (coÅ› jak PACC w tibii ^^)
5.Kiedy jesteś w tipi bierzesz udział w walkach plemiennych tak czy tak musisz walczyć.
7.Jest to możliwe.
8.Nie |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2008-04-04, 16:10
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: | 1. Do jakiego lvlu sÄ… przewidziane bronie, pancerze itd.? | sÄ… dodawane sukcesywnie
Old_Shatterhand napisa³/a: | 2. Jak to jest, że u kramarza można kupić kamieÅ„ za 100 zÅ‚ota, a na bazarze gracze wystawiajÄ… po 200-300 zÅ‚ota?
| szukajÄ… frajera? ;) nikt nikomu nie zabrania wystawiania przedmiotu po dowolnej cenie
Old_Shatterhand napisa³/a: | 4. Czy energia roÅ›nie, gdy pracuje siÄ™ przy pÅ‚ukaniu zÅ‚ota? | nie
Old_Shatterhand napisa³/a: | 5. Jak to jest z tym protection zone w tipi gdy jest siÄ™ w plemieniu, które prowadzi wojnÄ™? | dziaÅ‚a normalnie - wojna plemienna jest niezależna
Old_Shatterhand napisa³/a: | 7. Czy w walce np. 5 lvla z 8 lvlem (w sytuacji, gdy majÄ… identyczny equ, a 8 lvl ma niewiele lepsze skille) jest jakaÅ› szansa, że 5 lvl wygra? | jest :)
Old_Shatterhand napisa³/a: | 8. Czy traci siÄ™ experience po dedzie? | nie |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
|
Wys³any: 2008-04-04, 18:32
|
|
|
Dzięki! xD
[ Dodano: 2008-04-04, 18:46 ]
9. Jeśli się przegra walkę w TURNIEJu (czy w ogóle wtedy się zalicza ded???) to tak samo trzeba słać do was sms wskrzeszający? |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Wiek: 31 Do³±czy³a: 21 Mar 2007 Posty: 634 Sk±d: Å»arki Letnisko
|
Wys³any: 2008-04-04, 20:04
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: | 6. Czy sÄ…, a jeÅ›li nie to kiedy bÄ™dÄ… dostÄ™pne jakieÅ› poradniki do tej wspaniaÅ‚ej gierki? |
Ja go tworzę... Jak będziecie mnie gonić to powstanie szybko, już prawie skończony... No ale, że ja leń to trzeba mnie zmuszać, przypominać itp;] |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
|
Wys³any: 2008-04-04, 20:12
|
|
|
Daj nr gg to Cię będę pytał codziennie kiedy już będzie ten cholerny poradnik. xD
A byłaby taka możliwość, żeby pomóc w tworzeniu poradnika i dostawać za to pióra? Oczywiście pióra za dobre teksty... ;] Bo nie każdy umie pisać dobre teksty, a każdy chce pióra.
[ Dodano: 2008-04-04, 20:13 ]
A sorry... Gapa jestem. xD |
_________________ ... |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-04-04, 20:59
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: | 9. JeÅ›li siÄ™ przegra walkÄ™ w TURNIEJu (czy w ogóle wtedy siÄ™ zalicza ded???) to tak samo trzeba sÅ‚ać do was sms wskrzeszajÄ…cy? |
Jeśli się przegra walkę w turnieju to dostaje się punkty <10... Nie wiążę się to z wysyłaniem sms'a. |
|
 |
Old_Shatterhand
|
Wys³any: 2008-04-04, 22:26
|
|
|
10. Jeśli na liście plemion widnieje liczba członków - 20, a po wejściu na profil tego plemienia widnieje liczba członków - 15 to oznacza, że 5. Indian poległo czy co? A jeśli tak to czy zostaną automatycznie przyjęci z powrotem po wykupieniu żywota za 1,22zł? |
_________________ ... |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2008-04-05, 00:25
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: | 10. JeÅ›li na liÅ›cie plemion widnieje liczba czÅ‚onków - 20, a po wejÅ›ciu na profil tego plemienia widnieje liczba czÅ‚onków - 15 to oznacza, że 5. Indian polegÅ‚o czy co? A jeÅ›li tak to czy zostanÄ… automatycznie przyjÄ™ci z powrotem po wykupieniu żywota za 1,22zÅ‚? |
Oznacza to to, że 5. członków z tego plemienia ma usunięte konta. W sumie to błąd, że widnieją jeszcze jako członkowie plemienia... |
|
 |
Old_Shatterhand
|
Wys³any: 2008-04-05, 09:19
|
|
|
Aha. ;) To np. Apache do których mógłbym należeć mają tylko 2 członków... :/ Ale do d... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
PlemiÄ™: Brudne Stopy
Wiek: 31 Do³±czy³a: 21 Mar 2007 Posty: 634 Sk±d: Å»arki Letnisko
|
Wys³any: 2008-04-05, 09:54
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: | Daj nr gg to CiÄ™ bÄ™dÄ™ pytaÅ‚ codziennie kiedy już bÄ™dzie ten cholerny poradnik. xD
A byłaby taka możliwość, żeby pomóc w tworzeniu poradnika i dostawać za to pióra? Oczywiście pióra za dobre teksty... ;] Bo nie każdy umie pisać dobre teksty, a każdy chce pióra.
|
Mój nr to 4803271... Tylko, że ja go robię sama i nic za to nie dostaję i pewnie nie dostanę. Po prostu się poświęcam... Więc nie licz na pióra... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
|
Wys³any: 2008-04-05, 10:10
|
|
|
Ok spoko. ;) Przede wszystkim zależy mi na rozwoju tej gry... Na pióra znajdą się fundusze. Jeśli chcesz to mogę w czymś pomóc. Pisz na gg. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
trapek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-09, 20:13
|
|
|
Old_Shatterhand napisa³/a: | Ok spoko. ;) Przede wszystkim zależy mi na rozwoju tej gry... Na pióra znajdÄ… siÄ™ fundusze. JeÅ›li chcesz to mogÄ™ w czymÅ› pomóc. Pisz na gg. |
mi tez zależy na rozwoju tej gry bo ją lubie tylko wkurzajace jest że mnie w czterech zabijają:Grassman, Zawodowy_Morderca, Ziomus1 i Traper |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
|
Wys³any: 2008-04-09, 21:12
|
|
|
trapek napisa³/a: | o wkurzajace jest że mnie w czterech zabijajÄ…:Grassman, Zawodowy_Morderca, Ziomus1 i Traper | taka gra ;] |

|
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
|
Wys³any: 2008-04-10, 13:28
|