Przesunity przez: Holigula_Mixrus 2008-10-31, 13:37 |
Czy SiVo żyje??? |
Autor |
Wiadomo |
moonchild
Nick w grze: moonchild
Doczya: 17 Lip 2008 Posty: 64 Skd: ...
|
Wysany: 2008-10-15, 13:09
|
|
|
ziomus1 napisa/a: | Mam pytanie, dlaczego lechu nie ma bana? Jakos watpie zeby wbil legalnie tak szybko lvl i to jeszcze chyba jak plucze bo nigdy go nie widac kiedy expi |
Ludzie, czy Wam tak ciężko trochę pogłówkować ?
Mamy 50 osób - znaczy, że forty idą prawie ciągle - min 10 dziennie x 15 osób x 1000 = 150 000 dziennie - z samych wspólnych. To juz nasza sprawa ile z tego oddajemy lechowi na nowe itemy, ale uwierzcie, że dużo, bo jak widać nikt inny u nas za wiele nie leci do przodu, tak jak połowa Ajmarów leciała.
A jeżeli chodzi o expienie - to chyba musiałbyś siedzieć 24/7, żeby stwierdzić, że "nigdy go nie widać kiedy expi". - Ja akurat go widze podczas expienia batrdzo często :)
Zresztą chyba właśnie dlatego, go nie widzisz podczas expienia- bo on expi wtedy gdy jest bezpicznie - czyli prawie nikogo nie ma.
Więc nie kompromutuj się oskarżając Lecha o jakieś wałki. |
|
|
|
 |
lukas9189
User

Nick w grze: lukas9189
Plemię: Chiricauha
|
Wysany: 2008-10-15, 13:59
|
|
|
Jestem zadowolony że Admin zaczął sędziować, ale chciałbym dowiedzieć się może nie za co ale na ile zostali zbanowani, dla mnie jest oczywiste że staały ban bo spore zamieszanie sie przez to narobiło a reszta graczy poniosła duże straty a oni nie raczyli poinformować o błędzie, ba! nwet nie zignorowali go... do tego wafal nie zasługuje na moderowanie w takiej sytuacji... |
_________________ ==========: :==========
 |
|
|
|
 |
Holigula_Mixrus

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemię: Brudne Stopy
Wiek: 31 Doczya: 21 Mar 2007 Posty: 634 Skd: Żarki Letnisko
|
Wysany: 2008-10-15, 14:17
|
|
|
O błędzie nie wiedziałam... Bana maja stałego. Za co ma mohave nie jest istotne. Wie on admin i ja.
Ktoś stwierdził, że wszyscy ajmarowie graja na bugach... Mam to traktowac dosłwnie? Bo jesli tak to udowodnijcie mi i innym, że tak jest! Nie jestem juz ajmarach byłam tam chwilowo, zreszta oni wiedza i wiedzieli, ale pewnie dla was na zawsze pozostanę stronnicza dla nich. Dziwne, bo SiVo nie dał mi bana, mam nadal SM. Prosze was byście się zastanawili i przemysleli co dalej napiszecie... |
_________________ Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei!
A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
 |
|
|
|
 |
Tyleq
cFaNiAkI 4EvEr
Nick w grze: Tyleq
Wiek: 31 Doczy: 29 Maj 2008 Posty: 224 Skd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysany: 2008-10-15, 14:24
|
|
|
Ja do ciebie nic nie mam, nie zauważyem żebyś expiłą tak szybko jak reszta i proszę o sprawdzenie expa następującym osobom :
grassman, marcino1, magnum, tachewanka, takimol, dzako, bugi i Kamili. Dziękuję :) |
_________________ Tyleq nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy
Tyleq nie grozi - uswiadamia o przyszlosci
Tyleq nie rozkazuje - stanowczo doradza
Tyleq nie spi - Tyleq CZUWA !!!
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :) |
|
|
|
 |
popek
Dobry Zawodnik
Nick w grze: popek
Plemię: AJMAROWIE
|
Wysany: 2008-10-15, 14:37
|
|
|
Tyleq napisa/a: | Ja do ciebie nic nie mam, nie zauważyem żebyś expiłą tak szybko jak reszta i proszę o sprawdzenie expa następującym osobom :
marcino1, magnum, tachewanka, takimol, dzako, i Kamili. Dziękuję :) |
Jeszcze Honę i matrixa |
Ostatnio zmieniony przez popek 2008-10-15, 15:06, w caoci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
Nick w grze: Grassman
Wiek: 34 Doczy: 12 Lut 2008 Posty: 63 Skd: tu wziąść kase??
|
Wysany: 2008-10-15, 14:51
|
|
|
lol ... czyli wszystkim Ajmarom odrazu :) buahahaaha ludzie mozecie mnei sprawdzac 1000 razy ejstem czysty jak duszyczka w chwili urodzenia :) Pozdrawiam moich wrogów :) 3majcie sie |
|
|
|
 |
popek
Dobry Zawodnik
Nick w grze: popek
|
Wysany: 2008-10-15, 14:53
|
|
|
Miałem 20lvl matrix miał 18lvl a hona chyba 19lvl. Matrix mnie za 2 dni przegonił.
A hona za ok tydzień |
|
|
|
 |
Shikari
Nick w grze: FOXI
Doczy: 19 Wrz 2008 Posty: 73 Skd: Lubień
|
Wysany: 2008-10-15, 15:08
|
|
|
Holigula_Mixrus napisa/a: | Bana maja stałego. Za co ma mohave nie jest istotne. Wie on admin i ja.
|
Nie rozumiem czemu nie chcesz hola powiedzieć za co mohave ma bana.... |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
|
Wysany: 2008-10-15, 15:10
|
|
|
Boze czego tak męczycie beret .... a Czy my sie pytamy ile twoi rodzice zarabiaja?? NIE wiec ty też nie wnikaj |
|
|
|
 |
Old_Shatterhand
Nick w grze: konto sprzedane
Doczy: 03 Kwi 2008 Posty: 352 Skd: --
|
Wysany: 2008-10-15, 15:13
|
|
|
Dziwne, że ja grając ostatnio naprawdę dosyć aktywnie (wczoraj utrata 2x broni np.) Wbijam 20. lvl w ciągu 2-3 tygodni, a inni potrafią wbić za ten czas z np. 22. do 24. lvla. Nie uważamy, że wszyscy Ajmarowie byli oszustami, ale też ci zbanowani na 100% nie byli jedynymi korzystającymi z błędów, bo przecież kontakt w plemieniu mieli baaardzo dobry. ;] Niektóre typy aż się proszą o to, by być sprawdzanymi na bieżąco... Zło im z nicku patrzy. xD
I jeszcze do Ajmarów, żeby zmienili hasło:
Teraz już kumasz naszą jazdę. Ajmar tak kręci, że zaraz zobaczysz bany.
Hehe!...
HM ja od początku mojego grania wiedziałem, że Ty jesteś nie pasujesz do Ajmarów, bo się inaczej zachowujesz niż oni itd. I NIGDY DLA MNIE NIE BYŁAŚ STRONNICZA. Raczej bym powiedział, że do bólu obiektywna, choć czasem bałaś się reakcji swojego plemienia - stąd oskarżenia o subiektywne moderowanie.
[ Dodano: 2008-10-15, 15:14 ]
Ale to powinna być wiadomość podana do publiki, żeby każdy następny typ wiedział czego ma nie robić. ;) |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Shikari
Nick w grze: FOXI
Doczy: 19 Wrz 2008 Posty: 73 Skd: Lubień
|
Wysany: 2008-10-15, 15:21
|
|
|
GRASSMAN napisa/a: | Czy my sie pytamy ile twoi rodzice zarabiaja?? NIE wiec ty też nie wnikaj |
To ile zarabiają moi rodzice nie jest związane z grą, a za co ma bana mohave jak najbardziej :) |
|
|
|
 |
GRASSMAN
Imperator
|
Wysany: 2008-10-15, 15:29
|
|
|
ale nie jest twoja sprawa... dlaczego lechu nei zdradza jak expi?? przecież to tez jest związane z grą ... a dlaczego nei podacie swoich statystyk?? to też jest związane z grą :) takim mysleniem ta gra nei miala by sensu |
|
|
|
 |
moonchild
Nick w grze: moonchild
Doczya: 17 Lip 2008 Posty: 64 Skd: ...
|
Wysany: 2008-10-15, 16:04
|
|
|
GRASSMAN napisa/a: | ale nie jest twoja sprawa... dlaczego lechu nei zdradza jak expi?? przecież to tez jest związane z grą ... a dlaczego nei podacie swoich statystyk?? to też jest związane z grą :) takim mysleniem ta gra nei miala by sensu |
jak to lechu nie zdradza jak expi?? normalnie
atakuje zwierzaka, ulecza się i idzie do źródła - tak jak wszyscy
a, że expi z większą kaską wtedy kiedy jest bezpiecznie - czyli wtedy kiedy Was nie ma to już inna sprawa |
|
|
|
 |
taikomol
Nick w grze: takiomol
Doczy: 06 Pa 2008 Posty: 25 Skd: ta tępota
|
Wysany: 2008-10-15, 16:06
|
|
|
najlepszy jest tyleq ktory poczul swoje 5 minut. teraz jak na komendzie wskazuje paluszkiem wszystkich podejrzanych i tryumfuje bedac dumnym z tego ze tak latwo przychodzi mu sprzedawanie innych =) do tego udaje krysztalowo czystego a moze lepiej powiedz kim np. jest matik? xD zakon czystych i uczciwych sie zebral. zalosne. |
|
|
|
 |
napoleon12
Nocny łowca

Nick w grze: napoleon
Doczy: 31 Gru 2007 Posty: 91 Skd: brak
|
Wysany: 2008-10-15, 16:13
|
|
|
no to z głowy oszustów a moze SiVo by zwrucił bronie które nam zabrali po wbijaniu tego lvl bo to tez było oszustwo |
_________________ Indianin nie marudzi indianin walczy!!!!!!

|
|
|
|
 |
|