INDIANIE.net Strona Gwna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: GRASSMAN
2009-02-13, 11:34
Dać pajacowi super moda... phi
Autor Wiadomo
GraSS 
Moderator

Nick w grze: Grassman
Plemię: TMK09
Doczy: 04 Lut 2009
Skd: ZMC
Wysany: 2009-02-11, 21:39   Dać pajacowi super moda... phi

Twoje konto zostało zbanowane za naruszanie prywatnosci graczy, posługiwanie się ich danymi osobowymi - ban trwa do 16.02.2009 21:31

Każdy z grających pamięta jak Gracz Sherman wstawił sobie w opis moje i mohave dane osobowe... mało tego podał je na placu głównym... Ja za powiedzenie samego imienia jego dostałem bana na 5dni (admin z meneli może potwierdzic) wnosze o zabranie takich uprawnien shermanowi... gdyz głąb nie ma zielonego pojęcia o moderatorstwie :) Nie wiem czym SiVo sie kierował dajac temu komus SM wypowiadajcie sie

...Morderca 

Nick w grze: Zawodowy_Morderca
Doczy: 03 Sty 2008
Skd: Polska
Wysany: 2009-02-11, 21:42   

Właśnie tez patrze co jest... Grassman kurwa ban? Ty jestes popierdolony sherman, co ty sobie wyobrażasz? Ze ten zmuł dal ci SM i juz mozesz wszystko?

GraSS 
Moderator

Wysany: 2009-02-11, 21:44   

ShermaN
Game_Over

Nick w grze: ShermaN
Plemię: Najlepsze!

Wysłany: 2009-01-11, 21:16
Twoja ekipa mnie obraża więc ja obrażam Twoją ekipę bo super moderatorka czyli ty nie ma jakoś natchnienia nic z tym zrobić... z resztą wstydzisz się tego co robisz? nawet w internecie o Tobie pisza Kamilu Bielaku ;)

oto dowód... nasz kochany SM sam robi taki akcje a mi dał bana :) niech teraz da sobie

Ruskow 
Niszczyciel_Lozy

Nick w grze: Ruskow
Plemię: AJMAROWIE
Doczy: 16 Lis 2008
Skd: Łódź
Wysany: 2009-02-11, 21:49   

To są dzieci, nie ma co się z lożą kłócić bo i tak nie zrozumieją, żal mi loży, dać dzieciom Super Moderatora to mogą wszystko

Kamili 

Nick w grze: Kamili
Doczy: 18 Sty 2009
Skd: Stolica
Wysany: 2009-02-11, 21:53   

Tak to się kończy jak za dużo "władzy" dostanie zakompleksione dziecko dla którego net ma zbyt duże znaczenie :) To dla niego zapewne życiowy sukces. Chociaż tu może się wykazać :) Jeszcze gdyby sam był uczciwy.. :)

ShermaN 
Game_Over

Doczy: 08 Pa 2008
Skd: się wzięło złoto?:O
Wysany: 2009-02-11, 21:58   

blablabla gadajcie se dalej ;)

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
Doczy: 22 Pa 2006
Skd: Lubartów
Wysany: 2009-02-11, 22:00   

dokladnie. jeszcze zbanował polowe gry za byle gówno. a w ogole to kto daje dziecku taka powzna obsade? Jemu to co najwyzej mozna dac wiaderko i grabki, to max, bo jeszcze moze sie zabic.

GraSS 
Moderator

Wysany: 2009-02-11, 22:02   

Widzicie .. nawet nie ma nic na swoja obrone!!! SiVo dowody mówią same za siebie!!! zabierz mu uprawnienia!!!!! on sie do tego nie nadaje!!!!

ShermaN 
Game_Over

Wysany: 2009-02-11, 22:04   

za byle gówno? tyle multikont na których była taka kasa że normalny gracz nawet pomarzyć o takiej nie może.. byle gówno bo między innymi Twoje konto zostało zbanowane.. prawda jest taka że jak ja napisałem nazwisko mahave i grassmana na placu to dostałem warna, z opisu usunąłem niemal od razu. a mohave i grassman maja nie ponieść konsekwecji swojego prostackiego pisania do mnie po nazwisku? I jeszcze tych chamskich docinków pod adresem przyszłej żony robola? zastanówcie się co robicie.. to było do przewidzenia że jak będzie ktoś kto będzie chciał zrobić z wami porządek to od razu SiVo będzie debilem a ja nieodpowiedzialnym dzieciakiem którem " władza" uderzyła do głowy.. otóz oświadczam Ci ze każdydany przeze mnie ban jest w 100% słuszny i nie uważam bym popełnił jakikolwiek błąd podczas pełenienia funkcji supermoderatora.. to wszystko co mam Wam do powiedzienia.. możecie sobie pisać co chcecie ale kukły i takie chamskie docinki będę tępił do końca tej gry!

[ Dodano: 2009-02-11, 22:12 ]
tak na marginesie to nie życzę sobie byc obrażany za to że banuję was i wasze kukły za łamanie regulaminu.. każdy epitet w moim kierunku świadczy o waszej bezradności a wy sami zachowujecie sie jakby wam się życie waliło...

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
Doczy: 22 Pa 2006
Skd: Lubartów
Wysany: 2009-02-11, 22:13   

To dlaczego dales bana frycie? Ona normalnie na legalu zbierała sobie kase. Taka jest jej taktyka, zeby siedziec na 4 lvl i plukac złoto.

bielasek 

Nick w grze: bielas
Doczy: 04 Sie 2007
Skd: Ny
Wysany: 2009-02-11, 22:14   

jesli bana na 5 dni nazywasz byle gownem to brawo :)
nie wiesz ile expa mozna wbic w takim czasie :)

Kamili 

Nick w grze: Kamili
Doczy: 18 Sty 2009
Skd: Stolica
Wysany: 2009-02-11, 22:17   

ShermaN napisa/a:
otóz oświadczam Ci ze każdydany przeze mnie ban jest w 100% słuszny i nie uważam bym popełnił jakikolwiek błąd podczas pełenienia funkcji supermoderatora..

twoja postawa to już nawet nie kpina, nie wiem jak to określić :D czy ty się czytasz? Co niby miałbyś napisać? Że uważasz, że 50% to dobra decyzje? :D Ręcę opadają przy twojej argumentacji ;D

Cytat:
możecie sobie pisać co chcecie ale kukły i takie chamskie docinki będę tępił do końca tej gry!

To zacznij do tępienia siebie :) Ty dostałeś warna za takie teksty, sam przydzieliłeś bana. Nie widzsz różnicy? :) Na forum ciągle widnieje twój wpis jak zwracasz się do mohave po imieniu i nazwisku.

Śmiech na sali :) Jeszcze kilka dni temu miałeś podpis na forum "mohave to kurwa, nie ma to tamto" i pisałeś na ławce na poziomie dna :) Zmieniłeś i udajesz dobrego SM ;D

Hahahahaha :)

...Morderca 

Wysany: 2009-02-11, 22:17   

ShermaN napisa/a:
tyle multikont na których była taka kasa że normalny gracz nawet pomarzyć o takiej nie może..

Każdy ma prawo do marzen, więc w czym problem?

Nikt nie zwracał uwagi na przekazywanie złota a jak ty dostałeś SM to od razu bany... Ciekawe czy w loży nikt nikomu nie przekazuje złota... Nie no przecież loza jest git, super i wogóle...

ShermaN 
Game_Over

Wysany: 2009-02-11, 22:19   

frytce nie ja dałem bana to po pierwsze. po drugie bielasku nie ja nazwałem moje bany banami za byle gówno... więc czytaj ze zrozumieniem i nie myl faktów..

...Morderca 

Wysany: 2009-02-11, 22:20   

Zbanuj siebie za wchodzenie na innych konta

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw