Kradzież |
Autor |
Wiadomo¶æ |
napoleon12
Nocny łowca

Nick w grze: napoleon
Do³±czy³: 31 Gru 2007 Posty: 91 Sk±d: brak
|
Wys³any: 2009-03-08, 14:15
|
|
|
1
MlodyLasek omin se taki modem to nobla dostaniesz
2
Teraz teoria kazdy ma jedno ip za wyjatkiem neostrady ale mozna zrobic ip niezmienne za pomocÄ… : no-ip.pl i dyn.pl
3
Niestety przez proxy nic mu nie da poniewaz u siva nawet jak by wszedl przez proxy to pokaze sie ze przez proxy bedzie to tak wyglondac (xxx.xxx.xxx. Uzyto proxy xxx.xxx.xxx)
4
Nie wiem czy słyszeliscie o programie Relakks jest to program udostepniony przez Szwedzką partie piratów(Piratpartiet) i mozna zmienic ip wiec jeslu uzyl ktos tego programu to nic mu nie zrobicie bo nawet znajac to ip nie znaidziecie w zadnym spisie tego wiec nie kłudzcie sie poczekajcie na siva i bedzie po problemie (na siva z 2 m-cy poczekacie) |
_________________ Indianin nie marudzi indianin walczy!!!!!!

|
|
|
|
 |
Pumex
Nick w grze: Pumex
Do³±czy³: 07 Mar 2009 Posty: 7 Sk±d: Sochaczew
|
Wys³any: 2009-03-08, 14:42
|
|
|
ludzie ja mam 13 lat i niewiem o co ci chodzi z jakimis programami |
|
|
|
 |
xXMlodyLasekXx
Mlody RulleZ
Nick w grze: MlodyLasek
Wiek: 102 Do³±czy³: 14 Lut 2009 Posty: 62 Sk±d: z kondona
|
Wys³any: 2009-03-08, 20:04
|
|
|
napoleon to bym miał już z 5 nobli :)
Jak ściągasz rapidshare to jeśli ściągniesz 1 part po ściągnięciu musisz czekać 1h żeby ściągać 2 (jest jedno IP) odłącz modem i podłącz i będziesz mógł ściągać od razu. (IP się zmienia). Bynajmniej u mnie tak jest xD |
|
|
|
 |
bamberos
Nick w grze: Bambero
PlemiÄ™: kukuruku
Do³±czy³: 04 Lut 2009 Posty: 10 Sk±d: socho
|
Wys³any: 2009-03-08, 21:15
|
|
|
moim zdaniem ruskow ma racje ze powinien pumex przeslac 1 zlota delacrossowi i zobaczymy a zeby to potwierdzic kto mowi prawda to moze SiVo by wszedl na konto i wyslal i wtedy by sie okazalo :D
aha delacrosse ten pumex ma 13 lat wiec napewno nie zna zadnych programow i skad mial by znac twoje haslo ???? |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2009-03-08, 21:34
|
|
|
napoleon12 napisa³/a: | Nie wiem czy sÅ‚yszeliscie o programie Relakks jest to program udostepniony przez SzwedzkÄ… partie piratów(Piratpartiet) i mozna zmienic ip wiec jeslu uzyl ktos tego programu to nic mu nie zrobicie bo nawet znajac to ip nie znaidziecie w zadnym spisie tego wiec nie kÅ‚udzcie sie poczekajcie na siva i bedzie po problemie (na siva z 2 m-cy poczekacie) | SÅ‚abe, otwieramy sobie dziÄ™ki temu drogÄ™ różnym robakom... To nie jest program, a jedynie system wymyÅ›lony przez nich. U siebie nic siÄ™ nie instaluje, a jedynie dodaje nowe połączenie.
napoleon12 napisa³/a: | Niestety przez proxy nic mu nie da poniewaz u siva nawet jak by wszedl przez proxy to pokaze sie ze przez proxy bedzie to tak wyglondac (xxx.xxx.xxx. Uzyto proxy xxx.xxx.xxx) | Nie tak Å‚atwo ;) Jest tylko i wyłącznie adres IP proxy. A kto siÄ™ wÅ‚amaÅ‚ to dojść idzie, bo proxy "rozszyfrować" jest bardzo Å‚atwo ;)
Popracuj nad pisowniÄ…, napoleon.
Napisałem do SiVo na GG, aby wszedł na forum i wyjaśnij tą sprawę oraz zrobił nieco porządku. Było to wczoraj ok godziny 23:00. Do dziś jednak nie widać go tutaj...
Wiek o niczym nie świadczy ;) Bo są tacy, co w wieku np. 15 lat wiedzą i potrafią więcej od tych co są na studniach informatycznych ;) |
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
|
Wys³any: 2009-03-08, 22:27
|
|
|
xXMlodyLasekXx napisa³/a: | Jak Å›ciÄ…gasz rapidshare to jeÅ›li Å›ciÄ…gniesz 1 part po Å›ciÄ…gniÄ™ciu musisz czekać 1h |
1h? chlopie, to ja bym film w tydzien sciagał partami. Bredzisz glupoty. Czeka sie 15 min :P |

|
|
|
|
 |
xXMlodyLasekXx
Mlody RulleZ
Nick w grze: MlodyLasek
Wiek: 102 Do³±czy³: 14 Lut 2009 Posty: 62 Sk±d: z kondona
|
Wys³any: 2009-03-09, 16:05
|
|
|
może teraz tak jest, bynajmniej jak kiedyś ściągałem musiałem czekać 1h. Odłączyłem modem i podłączyłem i po chwili mogłem ściągać :P |
|
|
|
 |
DeLaCrosse
Nick w grze: DeLaCrosse
PlemiÄ™: Nawahowie
|
Wys³any: 2009-03-10, 14:00
|
|
|