Wymiana hasłami |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Korona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:35
|
|
|
Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseł... |
|
|
|
 |
wafal
Moderator

Nick w grze: wafal
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Wiek: 32 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-04-06, 22:53
|
|
|
Ja sie przyznałem, że wchodziłem na konto uente ;] |
|
 |
Adam_eS [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 10:05
|
|
|
Yamakasi, to co wkleiłeś to zaden dowód, ile potrzeba zeby 4-5 osób wbiło na indian o tej samej poze i cie zatłukło? na tym gr polega czyż nie?
a to ze sie plemie potrafi zgrac, i zaatakowac przykładowo o godz. 10 uwazasz za coś złego? niesadze, aby twoje wklejenie paru linijek tekstu miało coś udowodnic,
przeciez inkowie tez sa na 4-5 nickach o jednakowej porze on line... czyz nie?
wiec mozna?
mozna! wiec oco ta cała sprawa?
moge robic print screeny dla udowodnienia, nie stanowi to problemu,
i mówie jeszcze raz, dlatego ammy takie plemie i akurat tych ludzi a nie innych, bo czasowo swietnie sie potrafimy zgrac po pracy przed praca, w czasie pracy;], szkoła biblioteki,
wiec, piszta konkrety, bo raczej nic nie wniesliscie nowego.... |
|
|
|
 |
uente [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 11:16
|
|
|
hehehe rozbawiony do łez jestem wafal i jego kukły są chyba większym przestępstwem niż wbicie za kolege na wspólną, jak dostane bana , zresztą jak dostaniemy bana to kończe gre buhahahah
[ Dodano: 2007-04-07, 11:19 ]
jeszcze jedno, jak byłeś z nami to Ci nie przeszkadzało to :) ja wiedziałem że ty fałszywy jesteś i dobrze że cie pogoniliśmy, a dlaczego u inków nie jestes? bo też się na tobie poznali... |
|
|
|
 |
narjess [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 13:09
|
|
|
[quote="frytka"]od Yamakasi : ( prosi żeby napisać od niego...)
To prawda! Zobaczcie jak mnie wszyscy zaczeli atakować! I jeszcze zobaczcie o której godzinie! pamietam kiedys sie gadałem z narjess i ona mówiła ze późno wstaje....
A i jeszcze jedno. Jak kiedys byłe m jeszcze u nich to gadaliśmy tam czy nie mieć takich samych haseł..
Narjess ci mówiła że późno wstaje?A kiedyż to mówiła ci to rzeczona narjess?Duża ciekawostka mając półtoraroczne dziecko które wstaje o 6 rano..hehe..Ale wyobraźnia ci pracuje,to dobrze..znaczy masz troszkę inteligencji..Tylko to konfabulowanie..khem..nie za zdrowe(sprawdź w słowniku-trudne słowo!) |
|
|
|
 |
uente [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-07, 14:33
|
|
|
jakos nie ma bana i nawet zostały mi cofnięte moje pierwsze warny.. eh.. z dzieciakami
[ Dodano: 2007-04-07, 14:41 ]
a wszystko stąd że wafal tobie nikt nie ufa i nikt ci hasła nie poda, ja sie na tym sparzyłem....
[ Dodano: 2007-04-07, 14:46 ]
apropo :) bo mi cały czas coś pogłowie łazi ... dlaczego została cofnięta akcja z zakazem sprzedaży broni na jednym ip? co wy jacyś mało rozgarnięci jesteście? masz i pomyśl.... |
|
|
|
 |
traspie [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-08, 08:41
|
|
|
bo był tam błąd, dzięki któremu mało osób mogło przesyłać złoto/handlować (nie chodzi o kukły)
to nie był wymysł wafala! |
|
|
|
 |
uente [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-08, 10:14
|
|
|
trochę mnie źle zrozumiałeś albo ja się mało jasno wyraziłem ale to już nie ważne, ni chce mi się o tym gadać, wszyscy święci.... Wesołych Świąt w takim razie:) |
|
|
|
 |
silya_88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-08, 11:42
|
|
|
Korona napisa³/a: | Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych |
Na dowód wystarczy sprawdzić na jakie konta wchodzi się z jednego ip. Wiesz co znaczy indywidualizm? bo na pewno nie granie tylko na swoim koncie:P to cudownie, że dla was liczy się ranking, bo ja tu wchodzę tylko dla ludzi, a jakieś cyferki nie są miarą prawdziwych wartości. |
|
|
|
 |
moczyk [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-08, 12:14
|
|
|
sylwia swieta prawda.. wracam do gry nie dlatego zeby podbijac top itp.. dlatego ze sa tu spoko ludzi... w plemieniu... w grze... itp |
|
|
|
 |
Borszczu
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-04-08, 15:02
|
|
|
Korona napisa³/a: | Co do Inkow Silya to sie mylisz nie mamy swoich hasel my jestesmy indywidualistami dla nasz liczy sie miejsce w rankingu i bycie jak najlepszym a poza tym nie macie dowodów żadnych. a wy jak widze przyznajecie sie do wymiany haseÅ‚... |
Ehh... Nie był bym do konca taki pewnie. Ranking odpusciłem sobie juz jakis czas temu, jak zauwazyłes gra staneła w miejscu a błedy pojawiajace sie przy wprowadzaniu niewielkich zmian wcale mi nie pomagaja. W tej chwili gram w to tylko dla kilku osob z którymi mozna czasem kogos zabic i zabrac mu bron |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-04-08, 16:34
|
|
|
traspie napisa³/a: | bo byÅ‚ tam błąd, dziÄ™ki któremu maÅ‚o osób mogÅ‚o przesyÅ‚ać zÅ‚oto/handlować (nie chodzi o kukÅ‚y) |
błędu raczej nie było, tylko okazało się, że duużo osób gra będąc w jednej sieci osiedlowej co automatycznie uniemożliwiało jakiekolwiek tranzakcje... na dodatek w ramach "uskutecznienia" zabezpieczenia było przechowywane KILKA ostatnich IP z których się każdy logował.... |
|
|
|
 |
traspie [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-09, 12:37
|
|
|
jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem? |
|
|
|
 |
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)

Nick w grze: sivo
PlemiÄ™: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-04-09, 15:40
|
|
|
traspie napisa³/a: | jeżeli tak jest, to nie możesz nas banować za multi, czyż nie, bo dalej tego nie rozumiem? |
przy banowaniu za multi nie opiera się tylko na samym adresie IP, tylko na zapisie tranzakcji pomiędzy podejrzanymi kontami typu kamień za 5k i tak kilka razy... |
|
|
|
 |
Yamakasi
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
|
Wys³any: 2007-04-13, 05:06
|
|
|
wafal no i co zz tego ze mają takie same hasła! Przeciez np. taki future nie zrobił wszystkich kont! Tylko inny userzy a potem jak byli w plemieniu to zrobili sobie jednakowe hasła |

|
|
|
|
 |
|